Anadolu:Kenan Bey'de At Binme ve Kahvaltı | Büyükada'da Romantik Tatil

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 06.10.2012
Aktivite: Kenan Bey Binicilik, Kahvaltı ve Doğada Atlı Safari!
Büyükada Eskibağ Butik Hotel'de Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Bugünün Groupon'uyla şehrin stresli hayatından uzaklaşıp atların büyülü dünyasına adım atabilir, serpme köy kahvaltısı ile kendinize mini bir sabah ziyafeti verebilirsiniz!   2000 yılında faaliyete başlayan Kenan Bey Binicilik ile keyfin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Bugünün Groupon'uyla Eskibağ Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz! Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da yer alan Eskibağ Butik Hotel, özel bir plaja sahiptir. Otel ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Kavacık Gül Mutfağı'ndan Sınırsız Çay ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinden de tanıdığımız Gül Mutfağı'nda enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Kendinizi TV yıldızı gibi hissetmeye hazır olun!   Sıcacık atmosferi ve güler yüzlü ekibiyle rahat bir ortamda enfes ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
43,90 TL
Ürün: Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
7 TL
Aktivite: Tırmanış Duvarında Heyecan Dolu Dakikalar!

Bugünün Groupon'uyla tırmanış duvarında heyecan dolu dakikalar sizi bekliyor! 1, 2 veya 5 günlük sınırsız kullanım sağlayan Groupon'unuzla spor ve eğlence bir arada!   Boulder İstanbul Yapay tırmanış duvarı , doğadaki kaya oluşumlarını ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
5 TL
Ürün: Vipcadde.com'da Sayısız Marka ve Yüzlerce Ürünle İndirimli Alışveriş Keyfi!

Alışveriş merkezlerinin baş döndüren kalabalığı ve yorucu büyüklüğüne veda edin, Vipcadde.com aradığınız her şeyi bir arada bulabileceğiniz online alışveriş merkezini sizinle buluşturuyor! Vipcadde.com ile koltuğunuzdan kımıldamadan ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Sweet Home Otel'de Çift Kişilik Masal Gibi Tatil!

Bu Groupon sizi Ağva'ya, aşka, Sweet Home Otel'in muhteşem atmosferine davet ediyor!   Hafta içi veya hafta sonu seçeneği, kahvaltı, 5 çayı ikramları ve tabi ki Ağva'nın sonbaharda bir başka güzel olan doğası ile Sweet Home Otel tüm ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
298 TL
Ürün: Ortopedik Visco Yataklar ile Kaliteli Uykular!

Konforsuz yatağınızın yükünü omurga sorunu, uyku problemi, yorgunluk, horlama gibi olumsuz etkilerle gündelik yaşamınıza taşımayın; bugünün Groupon'uyla bırakın yatağınız sizi taşısın, hafızalı Visco süngeriyle yeni gününüzü sağlıklı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Ataşehir Doğa Balık'ta Lezzet Sofrası!

Taptaze balıkların, şifalı, lezzetli otların, salataların ve özenli mezelerin tadına varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Ataşehir Doğa Balık sizi samimi bir balık sofrasına davet ediyor!   Doğa Balık, lezzetli yemekleri, şifalı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Maltepe: A'da 216 Restoran'da Canlı Müzik Eşliğinde Akşam Yemeği!

Cuma ve Cumartesi akşamları enfes bir menü eşliğinde Candan Ünal'ın etkileyici sesinin büyüsüne kapılmanız için A'da 216 Karen Restoran sizi bugünün Groupon'uyla çağırıyor! Menünüz 7 çeşit meze 3 çeşit ara sıcak Ana yemek Salata Mevsim ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
38 TL
Güzellik: Ultratone ile Dilediğiniz Ölçülere Kavuşun!

Bugünün Groupon'uyla Melezza Beauty Club sizi, Hollywood yıldızlarının da kullandığı, sağlıklı zayıflama ve sıkılaştırma sağlayan Ultratone uygulamasıyla buluşturuyor! 5 veya 10 seans tercih edebilceğiniz Ultratone uygulamasıyla kısa ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

İndirim
20%
Fiyat
2629 TL
Apple iPhone5 2629 TL!

iPhone 5'i herkesden önce siz keşfedin diye bugünün Groupon'u çığır açan bu teknolojiyi kapınıza getiriyor! Üstelik siyah ve beyaz renk seçenekleri, 2 yıl garantisi, 18 noktada teknik servis hizmeti veren Medcell güvencesi ve Türkiye'nin ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
33 TL
Güzellik: Suadiye Salon Eti's'ten Kryolan Ürünleri ile Porselen Makyaj!

Bugünün Groupon'u ile Salon Eti's'de, ödüllü makyaj uzmanı Aslı Ayfer Tirtom'un sihirli dokunuşları ve Kryolan kalitesi ile güzelliğiniz ışıldasın!   2000 yılından beri modern ve sağlıklı bir ortamda, branşlarında uzman profesyonel ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Bakım: Sesame Spa'da Tüm Gün Spa Kullanımı ve Masaj!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi şımartın! Sesame Spa'da günlük spa kullanımıyla birlikte kese-köpük, aromaterapi, klasik veya İsveç masajı ya da kahve ve bal ile tüm vücut peelingi sizleri bekliyor! Sizi, günlük monotonluktan uzaklaşmak ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Konaklama: Güne Büyükada'da Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!     Tercihe göre deniz manzaralı deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
9 TL
Yeme/İçme: Moda Spor Kulübü'nde Kahvaltı Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından birinde güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Dilerseniz hafta içi ve Cumartesi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
68 TL
Eğitim: Direksiyon Eğitimiyle Trafikte Güvenle Seyredin!

Arabanızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında ustalaşmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Bora Sürücü Kursu'ndan iki veya dört derslik direksiyon kursuyla hakimiyetinizi artırın! 1982 yılından beri binlerce kişinin ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap