Anadolu: Bağdat Cad. Space Day Spa'da Masaj | Dükkan Burger'de İndirim

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 11.10.2012
;Bakım: Bağdat Caddesi Space Day Spa'dan Kışa Özel Masajlar!
Dükkan Burger'in Tüm İstanbul Şubelerinde Geçerli 25 TL'lik İndirim Çeki!
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Bugün'ün Groupon'uyla kışa özel masajlar ile profesyonellerin ellerinden gelen huzurun tadına varabilirsiniz! Bağdat Caddesi'nde konumlanmış olan Space Day Spa'da ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. İhtiyacınız olan hizmetleri ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Özenle seçilmiş, dinlendirilmiş, usulüyle pişirilmiş gerçek et lezzetini en keyifli sunumlarla harmanlayan, damaklara şölen, gözlere bayram yaşatan Dükkan Burger şimdi bugünün Groupon'unda! Dükkan Burger'in karar vermesi hayli zor olan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda daha büyük bir tekne ve salaş bir konseprtle ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
32,50 TL
Yeme/İçme: Maltepe Yeni Dostlar Adana Kebapçısı'nda Ziyafet!

Bugünün Groupon'u Türk Mutfağı'nın vazgeçilmez lezzetlerini aynı menüde toplayıp beğenilerinize sunuyor! Maltepe Yeni Dostlar Adana Kebapçısı'nda alkollü veya alkolsüz içecek ile tercih edebileceğiniz, Adalar manzarasına karşı enfes bir ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
9 TL
Hizmet: Altunizade Carwax'tan Aracınızı Kışa Hazırlayacak Uygulamalar!

Bugünün Groupon'u Altunizade Carwax'tan aracınız için temizlik paketleri sunuyor! Aracınınız ilk günkü göz alıcı halinden çok farklı görünüyorsa ve sert geçecek mevsim koşullarına hazırlanmak istiyorsanız, onu uzman ellere bırakarak, eski ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
188 TL
Konaklama: Titanic Business Hotel Kartal'da Tatil!

Bugünün Groupon'u sıradan bir konaklama deneyiminden çok daha fazlasını sizinle buluşturuyor.   Yalnızca size ait özel bir günün keyfini Anadolu Yakası'nın seçkin otellerinden Titanic Business Otel Asia'nın Superior odalarında konforla, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1 TL
Hizmet: Yurtiçi Kargo ile Tüm Gönderimlerinizde %60'a Varan İndirim!

30 yıldır tüm gönderimlerinizde güvenin simgesi, Türkiye'nin ilk kargo şirketi Yurtiçi Kargo, dosya, koli, evrak ve paketlerinizi şimdi Groupon farkıyla doğru zamanda ve doğru yerde alıcılarıyla buluşturuyor! Tüm gönderimlerde %60'a varan ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Kısa Çöp Oyununa Biletiniz!

Bilinçaltımıza dayatılan yabancı filmleri bir düşünün... Daima iyiler kazanır, hak eden galip gelir, çalışan zengin olur. Peki gerçekte hayat böyle midir? Her zaman uzun çöpü biz çekiyorsak kısa çöp kime kalıyor o zaman?  İstanbul Komedi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: "Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" Biletiniz!

İstanbul Komedi Oyuncuları tarafından sergilenecek olan "Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu tekrar sahnede! Bu Groupon ile dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14 TL
Tiyatro: Sınır Oyununa Davetlisiniz

Bugünün Groupon'u ile Duru Tiyatro'da sahnelenecek ''Sınır'' oyununa davetlisiniz! Ünlü mizah ustası Muzaffer İzgü'nün kaleme aldığı "SINIR", evlerinden, sevdiklerinden, alıştıkları yaşam tarzından uzakta, silahların gölgesinde , ülkesinin ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
14,50 TL
Yeme/İçme: Batı Ataşehir Open Taste Restauran'ta Zengin Kahvaltı

Open Taste Restaurant bulunduğunuz her anda özel olduğunuzu hissedeceğiniz nezih mekanında sizleri muhteşem bir kahvaltı ile ağırlıyor! Bugünün Groupon'u ile size özel kahvaltı sofrasının keyfine varın! Open Taste Restaurant, konuklarına ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
9 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Moda Spor Kulübü'nde Öğle Yemeği

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir öğle yemeğine davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından Moda Spor Kulübü'nde ister iş yerinizin öğle yemeği arasında ister hafta sonu ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Konaklama: Güne Büyükada'da Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!     Tercihe göre deniz manzaralı deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10,75 TL
Yeme/İçme: Duran Sandwiches Lezzetiyle Tavuk Schnitzel Menü!

Bugünün Groupon'u Viyanalı Lezzet Ustası Duran Sandwiches'in 9 şubesinde geçerli enfes bir menü sunuyor! Üstelik menünüz paket serviste de geçerli! Tavuk Schnitzel Porsiyon, Tavuk Schnitzel üzerine limon halkası, parmak patates ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
39 TL
Eğitim: Sinematek'te Karakter Yaratma, Uzun Metraj Film Kurgusu, Film Yönetme Atölyeleri

Her şey bir hikâyeyle başlar... Baba filminin Don Corleone'si, Star Wars'ın Darth Vader'i, Hababam Sınıfı'nın İnek Şaban'ı, Neşeli Günler'in Vecihi'si bir senaristin elinden çıkan senaryoyla, bir yönetmenin hayalgücüyle hayat bulur... Tek ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
108 TL
Konaklama: İstanbulKamp'ta Doğa İle İç İçe Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul Kamp, size doğanın tam ortasında sade ama lüks bir ortamda konaklama ve lezzetli bir kahvaltı sunuyor! İstanbul'a 70 km mesafede, bir koyun ortasında 16 dönüm arazi üzerine kurulu olan İstanbul Kamp, hem ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Alevli Günler Oyununa Biletiniz!

Erkan Can, Cem Davran, Bahtiyar Engin ve Selin Yeninci aynı sahnede! Muhteşem bir seyir keyfi için bugünün Groupon'una göz atın, çok konuşulan ve sevilen bir oyun ile gününüze keyif katın! Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, biri ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Pendik Marintürk Firehouse'da Enfes Menü!

Akşam yemeğinizde İstanbul'un tüm güzelliklerini ayaklarınıza seren Firehouse, bugünün Groupon'uyla Pendik Marintürk'te sizi bekliyor! Firehouse Steak, tavuklu ve etli fajita seçeneklerinden biri yanında odun ateşinde pişen çikolatalı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap