Anadolu: Giritli by Theo'da Ege Rüzgarı | Moda'da Fitness Üyeliği

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 23.10.2012
Yeme/İçme: Giritli by Theo'da Ege Lezzetleri!
Spor: Sınırsız Fitness Üyeliğiyle Zinde Kalın!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor!   Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Moda'da hizmet veren ve fitness konusundaki en gelişmiş spor aletlerini hijyenik ve seçkin bir ortamla bir araya getiren Airport Form Center, sizi 1 ve 3 üyelik seçenekleriyle zinde kalmaya ve sağlığınızı korumaya davet ediyor! 1985 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
125 TL
Konaklama: Tartaruga Motel'de Küçük Bir Kaçamak!

Bugünün Groupon'uyla Ağva'nın cennet doğasıyla içiçe çift kişilik bir tatile davetlisiniz! Tartaruga Motel'de hafta içi veya hafta sonu tatili sizi bekliyor! Tartaruga Motel, Ağva'ya gelmeden yaklaşık 4 kilometre önce, Göksu Nehri'nin ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Yüzde Yüz Akdeniz'de Pizza Keyfi

Bugünün Groupon'u ile tadına doyamayacağınız pizza keyfi sizi bekliyor! Günün her saatinde aniden kokusu burnumuza gelen, küçükken izlediğimiz Ninja Kaplumbağalar'dan çok daha fazlası hiç şüphesiz pizza keyfi!  Yüzdeyüz  Akdeniz'de her ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14 TL
Güzellik: Kusursuz Güzelliğe Giden Yolda Ufak Rötuşlar!

Bugünün Groupon'u size kusursuz güzelliğe giden yolda ufak rötuşlar sunuyor! Gift Make Up'tan kirpik perma, ipek kirpik uygulaması, gece-gündüz makyajı ve cilt bakımı seçenekleri sizlerle! Kadıköy'de hizmet veren Gift Make Up, uzman ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Dream Hill Hotel'de Bayram Tatili!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da bayram tatiline davetlisiniz! Dream Hill Hotel, açık büfe kahvaltı, Türk Hamamı, sauna, fitness ve kapalı havuz kullanımı imkanlarıyla sizleri bekliyor!   Dream Hill Business Deluxe Hotel, İstanbul Anadolu ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
48 TL
Güzellik: Sahra Bulut Güzellik'te İncelin!

Bölgesel yağ-kilo ve selülit problemlerine, hızlı kilo değişimlerine, doğum ve az miktarda su tüketiminden kaynaklanan sarkmalara veda ederek vücudunuzla barışmanıza aracı olmak isteyen Sahra Bulut Güzellik, size teknoloji ve sağlığın ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
79 TL
Marriott Hotel Asia Palestra FitnessSpa'da Rahatlayın!

Anadolu yakasının ilk uluslararası oteli İstanbul Marriott Hotel Asia'nın içinde yer alan Palestra Fitness Spa'da stres atın! Hayattan keyif alıp huzurlu yaşamasını bilenler, bakımlı olmanın önemini farkında olanlar için çok özel bir ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
90 TL
Yeme/İçme: Aşşrom'da Zengin Menü ve Hakan Altun Konseri!

Bugünün Groupon'uyla Aşşrom Balo Salonu'nda limitsiz eğlenceye davetlisiniz! Groupon'unuzun sizi eğlenceye davet ettiği gecede, önce Çağdaş'ın sahnesiyle fasıl ve Türk Sanat Müziği'nin en güzel örneklerini dinleyeceksiniz. Ardından da ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Her Yöne 90 Dakika ile Keyif Dolu Bir Gece!

Hayatın tüm gerçekliğini estetize ederek sahneye taşıyan tiyatro sanatının bir parçası olmayı seviyorsanız, bugünün Groupon'uyla ruhunuzu doyurun! "Her Yöne 90 Dakika" Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde sizleri bekliyor! Yılın en sevilen ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
13,20 TL
Dolphinarium'da Yunus, Beyaz Balina, Fok ve Morsların Nefes Kesici Gösterisine Hazır Olun!

Avrupa'nın en büyük kapalı yunus gösteri merkezi olan Dolphinarium'da şov başlıyor! Oyuncu yunusların, beyaz balinanın, fok ve morsların nefes kesen gösterilerini izlemeye hazır olun!  Bugünün Groupon'u sizi gösteri dünyasının en sevimli, ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Eğitim: İçinizdeki Sanatçıyı Ortaya Çıkarın!

Bob Ross'u izleyerek sanatçı yönünüzü keşfedemezsiniz. Bu Groupon ile ERC Atölye'de seramik, resim, heykel ve ebru eğitimlerinden birini seçin, yeteneğinizi keşfedin! Çizim Kursu Ders İçeriği: Kara kalem, natürmort ve figür çizimi ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Groupon Foursquare'de! Avantajlar, İndirimler, Sürprizler Her An Cebinizde!

Groupon, artık Foursquare'de, şehrin en avantajlı kampanyaları bir tıkla cebinizde! Üstelik Groupon'un Foursquare sayfasını beğenen ilk 200 kişi arasından yapılacak çekilişle 2 kişiye sürpriz hediyeler! Şehrin en lüks restorantları, en ses ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Paysage'da Boğaz Manzarası Eşliğinde Sınırsız Eğlence!

Bugünün Groupon'uyla Kanlıca Paysage'da keyif ve lezzeti bir arada yaşayın! Kanlıca Paysage sizi Boğaz'ın nefes kesen ışıklarının manzarasıyla Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini tadacağınız ve yalnızca size özel ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Bağdat Caddesi Space Day Spa'dan Kışa Özel Masajlar!

Bugün'ün Groupon'uyla kışa özel masajlar ile profesyonellerin ellerinden gelen huzurun tadına varabilirsiniz! Bağdat Caddesi'nde konumlanmış olan Space Day Spa'da ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. İhtiyacınız olan hizmetleri ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
499 TL
Spor: Sports 2006'dan Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'uyla forma girmek mümkün! Sports 2006'da 6 veya 12 aylık fitness üyeliği sizleri bekliyor! Çekmeköy'de 2006 yılı başında faaliyete geçen Sports 2006, yaklaşık 1000 m2 alan üzerine, en son teknoloji ile tasarlanmış ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
209 TL
Konaklama: Bayramda Hotel Suadiye ile Adalar Manzaralı Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Hotel Suadiye'de lükse, konfora ve manzaraya davetlisiniz! Bayramda kendinize bir iyilik yapın ve Hotel Suadiye kalitesiyle tanışın! İstanbul Hotel Suadiye konuklarına aynı anda hem uzaklaşmanın, hem de evdeki kadar ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
254 TL
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!

3 yüzyıl önce aynanın varoluş sırrını bir adada saklayan Venedikliler, Fransızların adadan kaçırdıkları ustalarla sırlarını tüm Avrupa ile paylaşmak zorunda kaldılar.  Bugünün Groupon'uyla bu eğlenceli tarihe ortak olabilir, kendi küçük ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: 5 Yıldızlı Limak Eurasia'da Bayram Tatili!

Bugünün Groupon'u sizi beklentilerinizin çok daha üstünde bir konaklama deneyimine davet ediyor. Bayramda veya bayram sonrasında Limak Eurasia Luxury farkıyla tatil keyfini kaçırmayın!   Limak Eurasia Luxury Hotel Limak Eurasia Luxury ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap