Anadolu: Kızkulesi'ne Karşı Balık Menü | Tapeo'da 4 Kişilik Shot Oyunu

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 26.10.2012
Yeme/İçme: Benzersiz Salacak Manzarası Eşliğinde Balık Ziyafeti!
Yeme/İçme: Caddebostan Tapeo Restaurant'ta Eşsiz Lezzet!
Fırsata Bak »
İndirim
63%
Fiyat
24 TL
Bugünün Groupon'u size İstanbul'un eşsiz boğaz manzarasına karşı balık ziyafeti sunuyor!   Taptaze lezzetlerle donatılmış bir masa, yanınızda sevdikleriniz, karşınızda Üsküdar'dan Boğaz... Şık ve samimi bir ortamda sizi ve sevdiklerinizi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
64,90 TL
Fasulye ve bakla elbette güzel yemekler; ama yemeğinize biraz farklılık ve heyecan katmaya ne dersiniz? Bugünün Groupon'uyla Tapeo Restaaurant'ta 4 kişilik shot oyunlu sangria menü ya da 2 kişilik romesco menü sizlerle! Sangria menü 4 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: Besinlerin Vücudunuza Etkisini Öğrenin!

Sebebi bir türlü bulunamayan baş ağrıları, kilo verememe problemleri, yorgun uyanma sendromu ile vedalaşın! Tek bir test ile bedeninizi keşfedin, hayatınızın keyfini çıkarın! Bu Groupon ile ABC Life'ta yeni nesil cihazlarla 860 çeşit ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Adalar Manzarasına Nazır Zengin Serpme Kahvaltı!

Anadolu yakasında lezzet ve konforun simgesi A'da 216, Süreyyapaşa Tesisleri'ndeki muhteşem konumunda sizleri güzel bir sabahla buluşturmak için bekliyor! Adalar Manzarası'na nazır, seçkin lezzetlerle donanmış bir masada güne ilk adımınızı ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
79 TL
Marriott Hotel Asia Palestra FitnessSpa'da Rahatlayın!

Anadolu yakasının ilk uluslararası oteli İstanbul Marriott Hotel Asia'nın içinde yer alan Palestra Fitness Spa'da stres atın! Hayattan keyif alıp huzurlu yaşamasını bilenler, bakımlı olmanın önemini farkında olanlar için çok özel bir ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
58 TL
Kurs: Rejidans Moda'da Tango, Salsa veya Oryantal Dans Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla formda kalmanın en eğlenceli yoluyla tanışın! Salsa, tango veya oryantal dans dersleriyle kendinizi ritmin büyüsüne bırakın! Müzik, dans ve tiyatro sanatlarında eğitim veren Rejidans, uzman eğitmen kadrosuyla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Etkinlik: Maslak Valentin'de Halloween Party'ye Giriş!

Cadılar bayramı, Bir Pagan festivali olarak İngiltere'de İrlandalılar, İskoçlar ve Galliler tarafından kutlanılmaya başlanmış; 19'uncu yüzyılda bu gelenek Kuzey Amerika'ya göçenler tarafından da devam etmiştir. Batı dünyası; 20'nci ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Aktivite: Kenan Bey Binicilik, Kahvaltı ve Doğada Atlı Safari!

Bugünün Groupon'uyla şehrin stresli hayatından uzaklaşıp atların büyülü dünyasına adım atabilir, serpme köy kahvaltısı ile kendinize mini bir sabah ziyafeti verebilirsiniz!   2000 yılında faaliyete başlayan Kenan Bey Binicilik ile keyfin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Giritli by Theo'da Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor!   Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
13,20 TL
Dolphinarium'da Yunus, Beyaz Balina, Fok ve Morsların Nefes Kesici Gösterisine Hazır Olun!

Avrupa'nın en büyük kapalı yunus gösteri merkezi olan Dolphinarium'da şov başlıyor! Oyuncu yunusların, beyaz balinanın, fok ve morsların nefes kesen gösterilerini izlemeye hazır olun!  Bugünün Groupon'u sizi gösteri dünyasının en sevimli, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Khalkedon Kalamış'ta Serpme Kahvaltı Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Khalkedon Kalamış'ta enfes bir kahvaltı sizleri bekliyor! Bayramda da kullanabileceğiniz Groupon'unuzla güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz! Hafta içi kahvaltı tabağı, hafta sonu ise serpme kahvaltı şeklinde ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
188 TL
Konaklama: Titanic Business Hotel Kartal'da Tatil!

Bugünün Groupon'u sıradan bir konaklama deneyiminden çok daha fazlasını sizinle buluşturuyor.   Yalnızca size ait özel bir günün keyfini Anadolu Yakası'nın seçkin otellerinden Titanic Business Otel Asia'nın Superior odalarında konforla, ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
12,90 TL
Ürün: Bayram Çikolatanız by Ivan'dan

Bugünün Groupon'u ile bayram çikolatanız ve macaronunuz By Ivan'dan! Bayrama sayılı günler kala AVM'ler bayram alışverişi ile dolup taşarken, ziyaretine gideceğiniz eşiniz dostunuz ve akrabalarınız için By Ivan kalitesiyle özel üretim ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Desde Cafe Resturant'ta Sınırsız Çay ve Açık Büfe Brunch!

Bugünün Groupon'uyla Çamlıca'nın eşsiz manzarasına karşı açık büfe brunch keyfi sizleri bekliyor! Desde Cafe Restaurant'ta zengin içerikli açık büfe brunch ile sevdiklerinizle birlikte güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz! Açık Büfe ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Paysage'da Boğaz Manzarası Eşliğinde Sınırsız Eğlence!

Bugünün Groupon'uyla Kanlıca Paysage'da keyif ve lezzeti bir arada yaşayın! Kanlıca Paysage sizi Boğaz'ın nefes kesen ışıklarının manzarasıyla Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini tadacağınız ve yalnızca size özel ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Bağdat Caddesi Space Day Spa'dan Kışa Özel Masajlar!

Bugün'ün Groupon'uyla kışa özel masajlar ile profesyonellerin ellerinden gelen huzurun tadına varabilirsiniz! Bağdat Caddesi'nde konumlanmış olan Space Day Spa'da ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. İhtiyacınız olan hizmetleri ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Zengin Ocakbaşı'ndan Zengin Menü!

Taptaze lezzetlerin, mezelerin, tatlıların ve özenli hizmetin tadına varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Zengin Ocakbaşı, bugünün Groupon'uyla sizi samimi bir sofraya davet ediyor!   Zengin Ocakbaşı, Anadolu yakasındaki eğlence ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
65 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Spica Cafe'de Keyifli Bir Ziyafet!

Caddebostan Spica Cafe'de, çorba, salata, et, tavuk veya vejeteryan seçenekli ana yemek ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor!  Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kariyer Eğitim Kurumlarında Profesyonel Makyaj Eğitimi!

Kariyer Eğitim Kurumları'nın Bakırköy ve Kadıköy şubelerinde kişisel makyaj workshop'una katılın; 2012 makyaj trendlerini öğrenin! Gece ve gündüz makyajlarından cilt yapısı ve yüz şekillerine uygun tüm teknikler bu eğitimde! Kariyer Eğitim ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: 5 Yıldızlı Limak Eurasia'da Bayram Tatili!

Bugünün Groupon'u sizi beklentilerinizin çok daha üstünde bir konaklama deneyimine davet ediyor. Bayramda veya bayram sonrasında Limak Eurasia Luxury farkıyla tatil keyfini kaçırmayın!   Limak Eurasia Luxury Hotel Limak Eurasia Luxury ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap