Avrupa: Serander'de Boğaz'a Nazır Kahvaltı Keyfi | Cinemaximum 9,90tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 05.01.2013
Yeme/İçme: Serander Bosphous'ta Güne Boğaz'da Başlayın!
Yeme/İçme: Denize Karşı Fasıl Eşliğinde 2 Kişilik Menülü Keyif!
Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
19,90 TL
Sevgilinizi uyandırmak için evde gürültü yapmaya çalışmak yerine bugünün Groupon'uyla Serander Bosphorus'ta eşsiz bir kahvaltıyla gün güzel başlayın! Boğaz'da, FSM Köprüsü'nün yanıbaşında olan ve eşsiz konumuyla herkesi büyüleyen Serander ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
78 TL
Eski dostları anma, yeni arkadaşlıklar kurma, aşkları kutlama, bugüne kadeh kaldırma zamanı! Bugünün Groupon'uyla Dedem Afrodit Restaurant'ta eşsiz bir geceye davetlisiniz! Muhteşem bir menünün eşlik ettiği gecenizde masanızda size ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Efsanevi Çıtır Usta Lezzeti!

Lezzetiyle tüm Türkiye'yi saran efsanevi Çıtır Usta bugünün Groupon'unda! 13 çeşit pide seçeneğinin yanı sıra salata ve tatlıyla gününüze tat katma şansı sizinle! İstanbul'dan Bursa'ya, İzmir'den Edirne'ye tüm Türkiye'deki şubelerinde ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Marmara Sanat Akademisi'nde Makyaj Teknikleri Semineri!

Her ne kadar cümlenin devamı için çeşitli kombinasyonları yapılsa da, çirkin kadın olmadığı bir gerçektir. Güzelliğinizi vurgulamak için bugünün Groupon'uyla doğru makyajı öğrenin! Marmara Sanat Akademisi'ndeki kapsamlı eğitim ile sahne ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
48 TL
Spa: 5* Titanic Bayrampaşa'da Masaj ve VIP Şehrazat Hamamı

Bugünün Groupon'u sizi yeni yıla arınmış bir şekilde başlangıç yapmak için 5* Titanic Bayrampaşa'da kese-köpük masajı, the face & sensetion özel bakımı ve 2 kişilik VIP Şehrazat hamamı'nda keyif dolu saatler sizi bekliyor! Paketler Paket 1 ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
74 TL
Büyükada'da Huzur Bulun! Butik Ada Otel'de 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
23,90 TL
Yeme/içme: İstinye Meyyali Restaurant'ta Hafta Sonu Açık Büfe Kahvaltı Keyfi!

Haftanın tüm yorgunluğu atmak, sevdiklerinizle muhteşem bir kahvaltı sofrasında buluşmak için hafta sonlarını iple çekiyorsanız bugünün Groupon'u sizi hayır diyemeyeceğiniz bir kahvaltıya davet ediyor! Meyyali ile İstinye'de boğaza nazır, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Webrazzi Ödülleri 2012'de Groupon'u Destekleyin!

Çok sayıda organizasyon, yatırım haberi, satın almalar ve ortaklıklara sahne olan 2012'nin sonuna yaklaşırken Webrazzi internet sektörü için son derece ilgi çekici olan bu yılın, geçtiğimiz senelerde de yaptığı gibi en iyilerini seçiyor! ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
78 TL
Sağlık: Yasmin Med'de Besinleri Yeniden Keşfedin!

O çok sevdiğiniz brokoli aslında sizin için ne kadar yararlı, domates sağlığınız için doğru bir seçim mi; tüm bu soruların cevabı bugünün Groupon'uyla Yasmin Med'de! Gıda intolerans testiyle siz de vücudunuzun besinlere verdiği tepkiyi ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye 4. Levent Elegance Residence'ta Çift Kişilik Konfor ve Keyif Dolu Konaklama!

Bütçenize uygun tatil yapmak için Beşiktaş Meydanı'nda çadır kurmaya çalışmak büyük bir risk olabilir. Bu Groupon ile 4. Levent'te yer alan Elegance Residence'ta eşsiz bir tatil sizi bekliyor! Modern, ferah ve çağdaş bir yaklaşımla ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
375 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla istenmeyen tüylerinize StrongLife ile sonsuza kadar veda etmeye hazır olun! Ansızın çıkan davetlerinizde bacaklarınızdaki ve koltuk altınızdaki istenmeyen tüyler yüzünden kıyafet seçimleriniz kısıtlanıyorsa, yazın ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
69,90 TL
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik'te Bir Ayda 6 Kilo Verin!

Sizi ince gösteren aynalarla dost olma zorunluluğuna bu Groupon ile son verin! Nişantaşı New York Güzellik'te bir ayda 4-6 kilo vereceğiniz zayıflama yöntemi sizinle! Paket Kapsamı Beslenme danışmanlığı Soğuk lipoliz Diyot lazer Kavitasyon ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Bakım: Profilo AVM The Spa'da Masaj Keyfi!

Sıcak duşun altında 15 dakika durmak sırt ağrılarınızı geçirmediği gibi kısa süreli bir yanık acısına neden olabilir. Bu Groupon ile ağrılarınıza kalıcı ve profesyonel çözümler bulun ve Profilo AVM Njoy The Spa'da masaj keyfine katılın! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
88 TL
Yemek: Taksim My House'ta Büyüleyici Deniz Manzarası Eşliğinde Romantik Akşam Yemeği!

Taksim My House, sizi sevdiğinizle baş başa Boğaz'ın nefes kesen ışıklarının manzarasıyla Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetleri tadacağınız ve yalnızca size özel dakikaları yaşayacağınız bir akşama davet ediyor. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
6,90 TL
Yeme/İçme: Etiler İkonium'da Pide Lezzeti!

Bugünün Groupon'u size enfes pide çeşitlerinden dilediğinizi seçip lezzetli bir öğün geçirme şansı sunuyor! Etiler İkonium'da 6 çeşit pide sizleri bekliyor!   Konya'nın meşhur etli ekmeğini, ağızda eriyen fırın kebabı tandırı İstanbul ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
379 TL
Eğitim: İspanyolca ya da İtalyanca Eğitimi!

Günümüzde dil öğrenmenin yadsınamaz değerinin farkında olmanıza rağmen, bugüne kadar bir girişimde bulunmadıysanız, bugünün Groupon'uyla İspanyolca ya da İtalyanca öğreniminize Amerikan Kültür Derneği VIP Taksim ile başlayabilirsiniz!   ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
38,90 TL
Celal Birsen Kalitesi ile Şemsiyenizi Yenileyin!

Yağmurlu ve fırtınalı bir günde, sokakta, iki tip insan görebilirsiniz. Kırık şemsiyesiyle atmosferin küçük şakasını mağdur karşılayanlar ve hayatına Celal Birsen kalitesiyle güneşli bir gündeki kadar sakin devam edenler. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Dr. Ozon ile Kışın da İncecik Olun!

Bugünün Groupon'uyla minicik porsiyonlara gerek kalmadan kolayca incelebilirsiniz! Dr. Ozon ile 12 seanslık kapsamlı zayıflama paketi sizinle! Paketinizde Yer Alan Uygulamalar Quantum Zayıflama Slim Pad Yağ Parçalama Toparlama Quantum ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap