Pierre Cardin Çoraplar | Renkli iPhone Seti | Yağ Yakıcı Kapsül

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 05.01.2013
Pierre Cardin Çorapları ile Şıklığınızı Tamamlayın!
iPhone 4 ve 4S ile Uyumlu 5'li Aksesuar Seti!
Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
24,90 TL
Kalite ve rahatlığı bir arada sunan Pierre Cardin erkek çorapları, şıklığınızı tamamlayabilmeniz için farklı renk seçenekleri ile bu Groupon'un ucunda! Modaya yön verebilen, kalite ve hizmet standartı en üst seviyede bulunan Pierre Cardin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
iPhone'ununuz için ihtiyaç duyduğunuz aksesuarları ayrı zaman dilimlerinde edinmek yerine bugünün Groupon'ununu yakalayın, tüm gereksinimlerinizi tek bir set ile karşılayın! iPhone 4 ve 4S aksesuar seti, dilediğiniz her yerde kesintisiz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
15,90 TL
PowerBall ile Egzersiz ve Eğlence Bir Arada!

El, bilek ve omuz kaslarınızı keyifli bir egzersizle çalıştırmak, bunu yaparken stres atmak ve eğlenmek bu Groupon ile mümkün! Kullanımı dünya çapında yaygınlaşmış olan PowerBall size egzersiz ve eğlenceyi bir arada sunuyor! İçindeki topaç ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
38,90 TL
Celal Birsen Kalitesi ile Şemsiyenizi Yenileyin!

Yağmurlu ve fırtınalı bir günde, sokakta, iki tip insan görebilirsiniz. Kırık şemsiyesiyle atmosferin küçük şakasını mağdur karşılayanlar ve hayatına Celal Birsen kalitesiyle güneşli bir gündeki kadar sakin devam edenler. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
49 TL
Koltuk Kenarlarınızı İşlevsel Kılın, Rahatlığınızı Arttırın!

Fiziğin önüne geçilemez yasaları günlük koşulların akışını büyük ölçüde ve sinir bozucu bir biçimde etkileyebilir. Tıpkı koltuğunuzda uzanırken fincanınızı koymak için bulduğunuz kitabın aslında kız kardeşinizin bitirme tezi olduğunu büyük ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
58 TL
Steel Çamaşır Kurutucu ile 20 Dakikada Kuru Giysiler!

Giysileriniz ve ev tekstil ürünlerinizi hızla ve toz, mikrop, bakterilerden uzak bir şekilde kurutmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Statik kurutma sistemine sahip Steel Çamaşır Kurutucu ile çamaşırlarınız 1 saatte kullanıma ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
8,90 TL
Salatanız Yanınızda Olsun, Taze Kalsın!

Günlük rutin işleriniz ve koşuşturmalarınızın yanında bir de formunuzu koruyup yediklerinize özen gösteriyorsanız bu Groupon tam size göre! Azimle başladığınız diyetinizde bulunan salata ya da meyveleri gün içinde, istediğiniz an ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
48 TL
Saçınıza Zarar Vermeden, Kısa Sürede Şekillendirin!

Bugünün Groupon'u size Instyler saç şekillendiriciye sahip olma imkanı sunuyor ve saçlarınızı şekillendirmek için harcadığınız süreyi minimuma indiriyor! InStyler, patentli özel tasarımı sayesinde saçınıza zarar vermez ve sizi kuaför ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
199 TL
Canon EOS 650D DSLR Fotoğraf Makinesi ile Objektifiniz Heyecan Dolu!

Bir fotoğraf makinesinden beklediğiniz her şey bugünün Groupon'uyla parmaklarınızın ucunda! Üstelik Canon'un yepyeni modeli 650D DSLR'nin özgün detayları ile! Canon 650D DSLR 18 Megapiksellik sensörü ve hareket eden yüksek çözünürlüklü 3 ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Konfor ve Estetiği Bir Arada Arayanlar İçin Selen Koltuk Yanı Sehpalar!

Oturma odası, salon, balkon ve sayısız alanda konforu ve rahatlığı maksimum yaşamak isteyenlere bugünün Groupon'u Selen koltuk yanı sehpaları sunuyor. Estetik görünümü ile bulunduğu ortama modern çizgiler katacak ve hareket özgürlüğünü ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
19,90 TL
Insta Hang 47 Parça Çivi Seti ile Pratik Ev İşleri!

Duvar akseuarlarınızı asabilmek için çivi çakmak ayrı bir dert, çıkardığı ses komşuları rahatsız eder mi diye düşünmek ayrı bir dert! Bu Groupon sizi İnsta Hang ile tanıştırıyor ve çivi çakma derdinizden kurtarıyor! Tablolarınızı, ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
159 TL
Ürün: Air Climber Step Aletiyle Kısa Sürede İdeal Ölçüler!

90'lı yıllarda sabah kahvaltılarınızda, TV'den ritmik bir müzik ve step tahtası ile spor yapan Fitness eğitmenleri sizi dünyanın en kolay ve hafif egzersizlerinden biri olan steple tanışmaya davet ediyordu. Eğer o günlerde bu davete  kulak ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Çocuğunuza Rengarenk Bir Hediye!

Çocuğunuz yaratıcılığını geliştirmesini ve kendi tasarımlarını üretmenin keyfine varmasını istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Ahşap çanta içinde 67 parça boya seti sizi bekliyor! Ahşap Çanta İçinde Boya Seti Sulu boya Kuru boya ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
169 TL
Beko Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Üstün Temizlik Gücüyle Yeni Yardımcınız!

Çocuklar, açık pencereler ve misafirlerin katkısı büyük olsa da sakin bir evde bile her zaman toz ve kirle mücadele modern insanlığın dramatik bir parçasıdır. Bugünün Groupon'uyla mücadelenizi hafifletin, üstün temizlik gücüyle yeni ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
18 TL
Samsung Galaxy S3 ve iPhone'lar ile Uyumlu Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla Samsung Galaxy S3 ve iPhone telefonlarınız hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma altında olacak!  %100 gerçek deri, darbelere karşı dayanıklı, kalıp kesimiyle cihazınızla muhteşem uyum ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Banyonuzda Yenilik Yapın!

Banyonuzu yenilemek, en azından yeni bir hava katmak, ufak değişiklikler ile mümkün! Bu Groupon'un ucundaki çöp kovası, kağıtlık ve havluluktan oluşan set banyonuzu küçük bir dokunuşla yenilemenizi sağlayacak. Banyonuzda büyük bir bütçe ... devamını gör.

İndirim
21%
Fiyat
229 TL
Android 4.0 Piranha Tabletler ile Gündelik Yaşamınıza Eğlence ve Özgürlük Katın!

Bugünün Groupon'uyla Piranha tablet PC'ler gündelik yaşamınıza hız, eğlence ve özgürlük katıyor!  16 GB, Android 4.0 işletim sistemli, 1.4 Ghz Cortex işlemcili tablet PC'ler ile oyun oynayın, film izleyin, internette sörf yapın ve ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
139,90 TL
Mükemmel Buhar Gücü İle Pratik Ütüleme!

Sevmediğiniz ev işlerinden ütü yapmayı kolaylaştırmak ve çamaşırlarınızı ütülemek için harcadığınız süreyi azaltarak, zaman kazanmak ancak yüksek buhar çıkışlı ve mükemmel kayganlığa sahip tabanlı bir ütü ile mümkün olabilir.   Ütülerinizi ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
9,90 TL
Mutfaktaki Akıllı Yardımcınız RoboStir ile Lezzete Hızla Ulaşın!

RoboStir yemek karıştırıcı robot; sosunuzu, çorbanızı ya da pudinginizi karıştırırken siz keyfinize bakın! Yemeğinizin içinde tüm alanı eşit olarak gezen akıllı yardımcınız tüm Türkiye'ye kargo imkanı ile kapınızda!   RoboStir karıştırıcı ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
399 TL
iPhone, iPad ve iPod'larla Uyumlu iBaby Kamerayla Bebeğiniz Hep Gözünüzün Önünde!

Bir kedi olsanız belki her şey daha kolay olur, bebekleriniz doğduktan kısa bir süre sonra onları hayatın ta içine rahatlıkla bırakabilirdiniz. Veya bir kanguru olarak hayata başlasaydınız çocuklarınız hep yanınızda olur, bütün gün nasıl ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap