Adana Metrelik Kolcu Kebap'ta Sınırsız İçkili Menü 34,90tl/Ağva Tatili

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 22.05.2012
Yeme/İçme: Adana Metrelik Kolcu Kebap'ta Sınırsız İçkili Menü!
Tatil: Mints Otel'de Romantik Buluşma!
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
24,90 TL
Muhteşem bir dost sofrasında ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Groupon ile Ataşehir Adana Metrelik Kolcu Kebap'tan bol çeşit zengin menüler sizlerle! Menünüz: Metrelik karışık kebap (Metrelik kebap üzerinde ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
175 TL
İstanbul'un yanıbaşında, doğanın tüm hünerlerini sergilediği yeryüzü cenneti Ağva, dört mevsim boyunca şehrin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor. Bugünün Groupon'uyla bambaşka bir dünyaya kucak açın! Karadeniz kıyısında 3 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
49%
Fiyat
29,95 TL
Tur: Marmara'nın Masmavi Sularında Keyif Dolu Gezinti!

Hafta sonları Marmara'nın engin maviliğini keşfe çıkmak, adalarda ılık ılık esen rüzgarla ciğerlerinizi doldurmak ve sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirmeye var mısınız? Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi her hafta sonu çıkışlı ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Spor: Pilates ile Forma Girin, Sağlıklı Kalın!

Sağlıklı ve uzun bir yaşam, kişinin beslenme şekli ve alışkanlıklarına bağlıdır. Günün hızı sebebiyle hayatınızda ihmal ettiğiniz birçok şey var. Bugünün Groupon'uyla Caddebostan'ın gözde Pilates stüdyosu ile yaşam kalitenizi artırın! ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Termoparafin ile İncelin!

Cıvıl cıvıl yazın gelmesiyle birlikte doğada da olduğu gibi bedenimize çöken uyku halinden yavaş yavaş kurtulmaya başlıyoruz. Ruhumuzu olduğu gibi bedenimizi de arındırma vakti geldi!  Hissettiğiniz gibi görünmeniz için uzun ve ağrılı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Aktivite: Prof. Dr. Üstün Dökmen'den "Küçük Şeyler" Gösterisi!

"Beni bir tek sen anladın, sen de yanlış anladın" diye düşünüyorsanız, kapın sizi yanlış anlayan kişiyi, Prof. Dr. Üstün Dökmen'in bu muhteşem anlatısını dinlemeye gidin! Keyif dolu vakit geçirirken, kendinizi ve karşınızdaki kişiyi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Tiyatro: Can Yücel'in Hayatı Sahnede!

Edebiyatın büyük ustası Can Yücel, nam-ı diğer "Can Baba", 85. doğum yılında, sahnede anılıyor. Bugünün Groupon'uyla Tiyatro Kumpanyası'nın "Can" oyununa davetlisiniz. Oyun Hakkında: Hayatın içinden bir an bile eksilmemiş, kendine bile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Tophane Romans Haute Couture Hotel'de Seçkin Bir Tatil!

İstanbul'un sanatın onlarca çeşidine konu olan büyüleyici tarihine büyüklerinizin fotoğraf arşivinden değil; kendi gözlerinizle tanık olmak istiyorsanız Tophane Romans Haute Couture Hotel, dört bir yanı tarihi manzarayı kucaklayan müthiş ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
44,90 TL
Ürün:Annagaspi Leke Giderici Güneş Kremi!

Bugünün Groupon'uyla güneşin olumsuz etkilerine bir son verin! Maya Pharma ila Annagaspi kalitesi sizlerle! Annagaspi - AG Leke Giderici Güneş Kremi SPF 50+++ 50ml: İçeriğindeki Nano-Bitkisel Arbutin sayesinde güçlü leke giderici etkiye ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Titanic Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

İlkbahar yaza dönerken, İstanbul'da keyifli ve unutulmaz günler yaşamaya hazır olun. Bu Groupon ile Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de muhteşem bir tatilin tadına varın! Sabiha Gökçen Havalimanı'na ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
24 TL
Güzellik: Kadınlara ve Erkeklere Yaz Bakımları!

Bugünün Groupon'uyla Mete Yiğit Kuaför kalitesiyle tırnaklarınızı ve saçlarınızı yaza hazırlayabilirsiniz!   Ünlü markaların ürünleriyle hizmet veren Mete Yiğit Saç Tasarım, manikür, pedikür ve saç bakım uygulamalarını Kerastase, Sebastian ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Beyaz Konak'ta Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Beyaz Konak'ta ev yapımı lezzetlerle nefis bir kahvaltı sizi bekliyor! Boşnak böreğinden süzme çiçek bala, mısır ekmeğinden Erzincan tulumuna kadar muhteşem lezzetler masanızda! Boşnak Böreği eşliğinde kahvaltı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,50 TL
Konser: Serdar Ortaç ile Yazın İlk Konseri!

Eğlenceli hitleri ve romantik klasikleriyle Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç yazın habercisi ilk konseriyle sevenleriyle buluşuyor. Bugünün Groupon'uyla 26 Mayıs'ta KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek bu konsere ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Profesyonel Eğitimlerle Yelkenle Tanışın!

Deniz tutkunları için mevsimin ne olduğu hiç farketmez ama yazın yaklaştığı günlerde deniz keyfi de bir başkadır! Bugünün Groupon'u sizi denizle ve yelken eğitimiyle buluşturuyor! Adalar turuyla birlikte yelkenle tanışma eğitimi sizi belki ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Büyükada'da Dinlenin!

Bugünün Groupon'u sizi Büyükada'nın huzurlu atmosferinde ufak bir kaçamağa davet ediyor! Şehrin kargaşasından çok uzak, şehre çok yakın, güzeller güzeli Büyükada'nın sayılı konaklarından Meziki Mansion, Butik Otel olarak hizmetinizde. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,90 TL
Suadiye: by Ivan'dan Leziz Tatlılar!

Groupon'un en cazip seçeneklerle sunduğu pasta yapım kurslarını kaçırdıysanız bugün sizin evde göstereceğiniz özeni mutfağında barındıran byIvan Patisserie'in birbirinden leziz pasta çeşitlerini yakalayabilir; yeni bir pasta yapım kursu ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
49 TL
Spor/Bakım: Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa'da Rahatlayın!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Dermatec ile İncelme Paketleri!

Kilo vermek için yıllarca çabalayan ve sonuç elde edemeyen arkadaşınızın, incecik bedeni ile hayranlık içinde bahsettiği kavitasyonun yeni sevgilisi mi olduğuna dair gizemi çözmek için bu Groupon ile Dermatec'e gelin! Siz de incelin! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Anadolu Feneri Taşlıhan Restaurant'ta Açık Büfe Brunch!

Anadolu Feneri'nde eşsiz boğaz manzarasına sahip ve sevilen dizi "Öyle Bir Geçer Zaman ki" nin de set mekanlarından biri olan Taşlıhan Restaurant, enfes lezzetlerden oluşan brunch menüsünü sizlere sunuyor! Bugünün Groupon'uyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Ağva'da Romantik Yaz Tatili!

Doğanın tüm renklerini barındıran Ağva'da gürültüden ve stresten uzak, romantizmi doyasıya yaşayacağınız bir tatil bugünün Groupon'unun ucunda!  Lüksü ve konforu birleştiren Seaport House'da çift kişilik konaklama paketleri sizi bekliyor!  ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Güne Boğaz'da Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu Yakası'nın ilk konsept oteli olma özelliğini taşıyan Sözbir Royal Residence, 60 çeşiti aşkın açık büfe zengin kahvaltısıyla sizleri bekliyor! Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan, İstanbul'un ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap