Yelkenliyle Adalar ve Yüzme Turu/DY Sigorta ile Geleceğiniz Garanti!

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 23.05.2012
Aktivite: Marmara'nın En Güzel Koylarında Yüzün!
Hayata Devam Sigortanızı Yaptırın, Geleceğinizi Güvence Altına Alın!
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Tatilde gidecek bir yer seçmek, yıllarca hayalini kurduğunuz tatile ulaşmak, en güzel koyları birer birer gezip, dilediğiniz yerde yelkenlinizden atlayıp yüzmek size hayal gibi geliyorsa bugünün Groupon'uyla hayal sandığınız gerçek oluyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
Ortalama indirim oranı 30%
Fiyat
120 TL
Bu sigortayla kendinizi aşağıda sıralanan durum ve tehlikeli hastalıklara karşı güvence altına alırsınız ve böyle bir durum başınıza geldiğinde kenarda dilediğiniz gibi değerlendirebileceğiniz bir paranız bulunur. Bu sigortanın verdiği ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
93%
Fiyat
89 TL
Sağlık: B&Y Sağlıklı Yaşam'da Kapsamlı Alerji Testi ile Vücudunuzu Tanıyın!

Sebebi bir türlü bulunamayan baş ağrıları, kilo verememe problemleri, yorgun uyanma sendromu ile vedalaşın! Tek bir test ile bedeninizi keşfedin, hayatınızın keyfini çıkarın! Bu Groupon ile B&Y Sağlıklı Yaşam'da yeni nesil cihazlarla 860 ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
69 TL
Bakım: Maia Day Spa ile Masaj Keyfi - 3, 6, 12 Masajlık Paketlerle!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz tek kişilik ya da çift kişilik masaj ile bedeninize yeni ve taze duygular katmak için davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Halil İbrahim Şark Sofrası Farkıyla İskender Lezzeti!

Fatih'te hizmet veren kebap çeşitlerinin vazgeçilmez noktası Halil İbrahim Şark Sofrası, sizi enfes iskenderi ile lezzet şölenine davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla yanı başınızdaki lezzet cennetini keşfedin!  Müdavimlerinin de bildiği ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
159 TL
Spor: Ortaköy Korukent Tenis Kulübü'nde 1 Aylık Tenis Eğitimi!

Tenis oynamak size eğlenerek sağlığa kavuşma ve güçlü bir vücuda sahip olma imkanı sunar. Bugünün Groupon'uyla Korukent Tenis Kulübü'nde tenis sporuna ilk adımınızı atın! Hayatınıza farklı bir renk katmak, eğlenceli ve sağlıklı bir hobi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Hizmet: Uzaktan Kumandalı İthal Stor Perde ile Evinize Şıklık Katın!

Eviniz, mobilyalarınız nasıl olursa olsun; bir evin havasını belirleyen en önemli aksesuar perdelerdir kuşkusuz. Bugünün Groupon'uyla evinizin havasını birbirinden şık desenlerden oluşan stor perdelerle yeniden yaratın! Evinizin modern ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
49 TL
Hizmet: PratikDepo ile Evinize +1 Oda Katın!

Yaşam alanlarınızı genişletemiyor olabilirsiniz ama Pratik Depo ile eşyalarınız için +1 odaya sahip olabilirsiniz. 2 metre boyunda 6 adet buzdolabının sığabileceği büyük boy konteynerın aylık kira bedeli bugünün Groupon'uyla yalnızca 49 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
250 TL
Spor: Korukent Tenis Kulübü'nde Çocuklara 1 Aylık Tenis ve Basketbol Eğitimi!

Spor hem eğlenceli hem de sağlıklı ve güçlü bir vücuda sahip olma imkanı sunar. Bugünün Groupon'uyla Korukent Tenis Kulübü'nde çocuklarınız tenis ve basketbolla eğlenirken takım oyunlarıyla paylaşmayı öğreniyor! Havaların ısınıp tatilin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Tophane Romans Haute Couture Hotel'de Seçkin Bir Tatil!

İstanbul'un sanatın onlarca çeşidine konu olan büyüleyici tarihine büyüklerinizin fotoğraf arşivinden değil; kendi gözlerinizle tanık olmak istiyorsanız Tophane Romans Haute Couture Hotel, dört bir yanı tarihi manzarayı kucaklayan müthiş ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
14,90 TL
Aktivite: Time Out Bowling'de Tüm Gün Eğlence!

Trafikte dubaları, evde kitapları ve yemekte tuzluğu devrilmesi gereken birer hedef olarak görmeye başlayan insanoğlunun Bowling'i icat etmesi fazla zamanını almadı. Bugünün Groupon'u tüm Bowling içgüdülerinizi yatıştırıyor! Groupon'un ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,50 TL
Etkinlik: Serdar Ortaç ile Yazın İlk Konseri!

Eğlenceli hitleri ve romantik klasikleriyle Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç yazın habercisi ilk konseriyle sevenleriyle buluşuyor. Bugünün Groupon'uyla 26 Mayıs'ta KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek bu konsere ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Taksim Localino'da İtalyan Mutfağının Keyfini Çıkarın!

İtalyan lezzetlerini keşfetmek, tadı damağınızda kalacak pizza ve makarnalarla ziyafet çekmek için Toscana'ya gitmenize gerek yok! Bugünün Groupon'u sizi Localino Caffe&Ristorante'de İtalyan lezzetleriyle buluşturuyor! Menünüz Kişi başı 1 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Güzellik: Tüm Yaz Bakımları Birarada!

Bugünün Groupon'uyla bedeninizi yaza hazırlayın! Elfiente Güzellik'ten manikür-pedikür, ağda ve gece makyajından oluşan bakım paketleri sizlerle! 2001 yılından bu yana hizmet veren Elfiente Güzellik ve Makyaj Stüdyosu konuklarına uzman, ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
44,90 TL
Ürün:Annagaspi Leke Giderici Güneş Kremi!

Bugünün Groupon'uyla güneşin olumsuz etkilerine bir son verin! Maya Pharma ila Annagaspi kalitesi sizlerle! Annagaspi - AG Leke Giderici Güneş Kremi SPF 50+++ 50ml: İçeriğindeki Nano-Bitkisel Arbutin sayesinde güçlü leke giderici etkiye ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
69 TL
Bakım: Nişantaşı Chill Out Spa'da Yüz ve Göz Çevresi Bakımı ile Yenilenin!

Chill Out Spa güneş, stres, beslenme alışkanlığı ve daha birçok faktörün cildinizde bıraktığı etkileri bu Groupon ile siliyor! %100 doğal, saf ve etkili Decleor ürünleriyle kadınlar ve erkekler için özel güzellik paketleri sunan Chill Out ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Şişli StrongLife'ta Power Plate ile Forma Girin!

Sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metodlarından biri olan power plate ile buluşturan StrongLife, ideal vücut ölçülerinize sahip olmanız ve yaz gelmeden önce bedeninizi bikininize hazırlamanız için bugünün Groupon'unda! 1 ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
39 TL
Aktivite: Drift Academy İstanbul'la Adrenalin Dorukta!

Kulakları sağır edecek kadar yüksek, hırçın motor sesleri, bir çığlığı andıran fren sesleriyle birbirine karışmış, etrafı yanık lastik kokusu sarmışken, virajda birbiri ardına kayan, hatta kendi ekseninde 360 derece dönerek duran ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
29,95 TL
Tur: Marmara'nın Masmavi Sularında Keyif Dolu Gezinti!

Hafta sonları Marmara'nın engin maviliğini keşfe çıkmak, adalarda ılık ılık esen rüzgarla ciğerlerinizi doldurmak ve sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirmeye var mısınız? Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi her hafta sonu çıkışlı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/içme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Keyfi Yaşayın!

Bir ustanın sabrıyla adeta lezzet örülüyor: Taze balık, wasabi, soya sosu, pirinç, yosun yaprağı ve hatta zencefilin büyülü dokunuşundan oluşan, bir tadanın bir daha vazgeçemediği bir "alışkanlık", sushi... Bugünün Groupon'uyla Eşsiz Bebek ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
299 TL
Eğitim: European Time'da Sertifikalı Dil Eğitimleri!

Eğer hala yalnızca ana dilinizin size sunduğu kısıtlı olanaklarla yetinmeye devam ediyorsanız, şimdi yeni bir dille ve onun getireceği avantajlarla tanışmanın tam zamanı! Bugünün Groupon'u sizi Europan Time'da 700, 800 ya da 900 saatlik ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap