Şeker Bayramı'nda Bakü! Bodrum,Ürgüp,Kıbrıs,Kanarya Adaları,Ölüdeniz!

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 29.05.2012
Tur: Şeker Bayramı'nda Vizesiz Bakü!
Konaklama: Ürgüp Kaya Hotel'de Çift Kişilik Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
70 TL
Eurovision 2012'ye ev sahipliği yapan Bakü'de farklı ve keyifli bir tatil deneyimine hazır olun! Bugünün Groupon'u sizi medeniyetin doğuşuna şahitlik etmiş bölgelerden biri olan Bakü'ye davet ediyor! Azadlıq Meydanı'ndan Kuz Kulesi'ne, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Trafik, gürültü, uzun ofis saatleri ve hayat koşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir hayalin kollarına bırakın Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve keyif bir sabahla ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
99 TL
Tatil: Kanarya Adaları'nda Unutulmaz Bir Tatil!

Fas'ın batısında İspanya'ya bağlı , 7 ayrı dünyaya sahip Kanarya Adaları huzur, macera, aşk hepsi bir arada. Eşsiz pırıl pırıl denizi, temiz havası büyüleyici güzelliğiyle huzur arayanlara ilaç gibi gelecek bir tatil sizi bekliyor.  1.Gün: ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Bodrum'da Huzur Dolu Bir Tatil!

Tatil yapmak isteyen; ancak "kalabalık oteller bana göre değil" diyenler, büyük şehir kalabalığından firar etmek isteyenler bugünün Groupon'u tam size göre! Aşıklar şehri Bodrum' da huzur dolu bir gün sizi bekliyor. Yemyeşil ağaçlar ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Cezayir Suites'de Ayrıcalıklı Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'u sizi şehrin merkezinde evinizin konforunu aratmayacak özel bir dünya ile buluşturuyor. Cezayir Suites, yılın dilediğiniz ayı ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz için size kapılarını müthiş bir fırsatla ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Bodrum Ortakent Sofabed Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Mandalina bahçeleri ve bembeyaz evleriyle Bodrum'un göz bebeği haline gelen Ortakent-Yahşi'de, gürültüden uzak huzurlu bir tatil için tüm imkanları sunan Sofabed Hotel ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi için sizi çağırıyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
259 TL
Tur: Bozcaada Bağcılık Günleri ve Assos, Ayvalık Gezisi!

Bu yıl 8.'si düzenlenecek olan Şarap Tadım Günleri, Haziran ayının son haftası yine Bozcaada'da gerçekleşiyor. Bu muhteşem etkinliğe katılım bugünün Groupon'uyla sizlerle!   Adanın en önemli geçim kaynağı olan bağcılık deyince akla ilk ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Ölüdeniz Sunshine Holiday Resort'ta Her Şey Dahil Tatil!

Bugünün Groupon'uyla çift kişilik her şey dahil muhteşem bir Ölüdeniz tatili sizi bekliyor! Sunshine Holiday Resort ile kendinizi evinizde gibi rahat hissedeceğiniz dört dörtlük bir tatil sizlerle! Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi Ovacık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
85 TL
Konaklama: Lidya Sardes Thermal & Spa Hotel'de Şifa Kazanın!

Çam ormanlarıyla çevrili doğal güzellikleri ve huzurlu ortamı, sakin, dinlendirici, egzotik atmosferiyle Salihli Lidya Sardes Thermal & SPA Otel sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla bedeninizi ve ruhunuzu Lidya Sardes Thermal & Spa Hotel'de ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
69 TL
Tatil: Hafta Sonu Sıradışı Bir Kaçamak!

Hafta sonunda küçük bir kaçamak istiyor; ancak nereye gideceğinize karar veremiyorsanız, bugünün Groupon'uyla komşularınız sizi bekliyor! Gürkök Turizm, Yunanistan ve Bulgaristan turlarıyla muhteşem bir hafta sonu vaadediyor! Selanik Turu ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Gönen Hotel İle Tarihin İçinde 2 Günlük Tatil!

İstanbul'un tarih kokan sokakları arasındaki Gönen Hotel Laleli' de odanıza gelen servislerle huzurlu bir tatil sizleri bekliyor! Odanıza gelen kahvaltıyla güne huzurlu bir başlangıcın ardından, gün boyu açık yüzme havuzunda keyif yapıp, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında Çift Kişilik Tatil!

Romantizmin ve mevsimin büyüleyici güzelliğinin tadını çıkarmak için Ağva'ya, Ekoland Otel'e davetlisiniz! Çift kişilik konaklama, bahçe ürünleriyle hazırlanmış organik kahvaltı, sınırsız çay ve akşam yemeği ile unutamayacağınız bir tatil ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
89,90 TL
Konaklama: Kapadokya Buket Cave Hotel'de Romantik Tatil!

60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan tarih kokan bir havada, renklerin büyüsüne kapılıp kendinizi peri masallarında hissedeceğiniz unutulmaz bir atmosfer sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Kapadokya Buket Cave Hotel'de çift kişilik ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
125 TL
Aktivite: Kapadokya'da Balon Turuyla Unutamayacağınız Anlara Tanık Olun!

Kapadokya'nın doğal ve tarihi güzellikleri elbette eşsiz bir görüntü sunar ve her gezginin ilgisini celbeder. Peki bu güzellikleri adım adım görmek yerine, gökyüzünden görmeye ne dersiniz? Bugünün Groupon'uyla Kapadokya Balon Turu ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
110 TL
Konaklama: Alaçatı Suada Butik Otel'de Huzurlu Tatil!

Bugünün Groupon'u Alaçatı'da huzurlu bir tatil sunuyor! 2 ve 3 kişilik konaklama seçenekleriyle Alaçatı Suada Butik Otel'de nefis bir tatil sizi bekliyor! Alaçatı merkeze beş dakika uzaklıkta, 5 odalı küçük bir aile işletmesi olan Alaçatı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Aktivite: Babylon Aya Yorgi'de Magic Camp 2012 Heyecanı!

Havaların ısınması sizi tatil moduna soktu ve her gördüğünüz maviliği deniz olarak tanımlamaya başladıysanız 3 günlük mini bir tatil ve eğlence size çok iyi gelecek! Bugünün Groupon'u Çeşme Aya Yorgi plajında yapılacak Magic Camp 2012'ye ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Çift Kişilik Romantizm!

Ankara'nın kalabalığından, yoruculuğundan biraz uzaklaşmak, keyif yapmak isteyenler için Turist Hotel sizi bekliyor! Turist Hotel, misafirperverliği ve güler yüzlü hizmet anlayışı sizlere kaliteli bir hizmet sunarken, şehrin içinde ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Arca Suite Hotel'de Adalar Manzaralı Odalarda Romantizm!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Romantik Tatil!

Radika Butik Otel Alaçatı, evinizi aratmayacak nezih bir ortamda sizlere mükemmel bir tatil sunuyor. Size kalan tek şey tatilin tadını çıkarmak, ve Alaçatı'nın kışa özgü sade güzelliğinin tadına varmak! Alaçatı'nın merkezinde 148 yıllık ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
199 TL
Tatil: Peri Bacalarına Çift Kişilik Yolculuk!

Renklerin büyüsüne kapılacağınız, peri bacalarının sihrinde kaybolacağınız muhteşem bir Kapadokya tatiline hazır mısınız? Göreme House Hotel size tadına doyamayacağınız romantik bir tatil için kapılarını açtı! Göreme Köyü'nü gören ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
60 TL
Konaklama:3 Gece Konaklamalı Marsilya-Barcelona Turu!

Bugünün Groupon'u tatilbitmesin.com güvencesiyle Marsilya-Barcelona turunda indirim sunuyor! Tur Programı 1. Gün İstanbul-Barcelona: Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali tatilbitmesin.com kontuarı önünde saat 21:00'de ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap