Citi Axess ile 50 tl Kazan/George Clooney ve Madonna'nın Ortak Noktası

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 29.05.2012
Citi Axess'e Hemen Başvurun, Groupon'dan 50 TL Kazanın!
Ürün: Göz Çevresi Kırışıklıklarına 3 Dakikada Son verin!
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Citibank Kazandırıyor! CitiAxess Kredi Kartı Başvurunuzu Groupon'dan Yapın, Onaylandığı Anda 50 TL Groupon Bonusu Kazanın! Citibank kredi kartları, hayatınızı kolaylaştıracak imkanlar sunuyor! Citibank dünyası ile tanışıp sizin için en ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
149 TL
Bugünün Groupon'u sizi Hollywood ünlülerinin mucizevi formülüyle buluşturuyor! Gözaltı torbalarına ve göz çevresindeki kaz ayağı görünümüne yalnızca 3 dakikada son veren Eyesential cildinizden yılların etkilerini anında siliyor! 8 saat ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
87%
Fiyat
9 TL
Ürün: Birbirinden Şık Çanta Modellerinden Dilediğiniz Kapınızda!

Hanfendi.com.tr üzerinden yapacağınız 70 TL değerindeki çanta alışverişiniz 9 TL! Birbirinden şık modellerle hem dolabınızı yenileyebilir, hem de sevdiklerinize kullanışlı bir hediye sunabilirsiniz. Üstelik siparişiniz ücretsiz kargo ile ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Konser: Türk Popunun Yıldızlarıyla Ozan Çolakoğlu Konseri!

Bugünün Groupon'uyla Türk popunun yıldızları sahnede! Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, 2 Haziran Cumartesi gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena'da piyasaya süreceği albümünün şarkılarını ilk defa dinleyicilere sunacak! Türkiye'nin en iyi ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
11,50 TL
Ürün: Slap Chop Pratik Mutfak Seti ile Mutfakta Harikalar Yaratın!

Mutfağınıza soğan ve sarımsak gibi keskin kokulu besinleri hiç itiraz etmeden rendeleyen, karakteri sert besinleri ustalıkla doğrayan marifetli bir yardımcı arıyorsanız sağ kolunuz haline gelecek pratik bir set ücretsiz kargo ile ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19 TL
Aktivite: Aquapark'ta Gün Boyu Eğlence!

Heyecanın ve doyasıya eğlencenin bir araya geldiği Aquapark Dedeman Antalya'da unutamayacağınız bir heyecana hazır olun. Bu eğlenceli aktivitede sevdiklerinizle saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız! Aquapark Dedeman Antalya size, ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: 7/24 Kilo Vermenin Hafifliğiyle Tanışın!

Yazın yaklaştığı günlerde fazla kilolarınızla başınız dertteyse, geçen yaz giydiğiniz kıyafetlerinize sığmakta zorlanıyorsanız üzülmeyin. Bugünün Groupon'uyla günün her saati incelerek hayallerinizdeki vücut ölçülerine kavuşabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Kangaroo Keeper ile Çanta Değiştirmek Daha Kolay!

Çalan telefonunuzu bulmak için çantanızı kaldırımın ortasında yere boşaltmak zorunda kalıyor ve hala çantanızdaki her şeyin gerekli olduğuna inanıyorsanız, Kangaroo Keeper ile tüm eşyalarınıza çantanızda yer bulun ve hepsine kolayca ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
55 TL
Ürün: Yazın Tüm Renkleri Yatak Odanıza Geliyor!

Huzur ve keyif dolu bir uyku; sabah yataktan gülümseyerek uyanmanıza ve gününüzün geri kalanının iyi geçmesine sebep olur! Bugünün Groupon'u Days In Colours'dan Mikrofiber Sera Line nevresim takımlarıyla huzurlu ve keyifli uykular ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Cep Telefonu ve Fotoğraf Makineniz Artık Su Geçirmez!

Su geçirmez cep telefonu ve fotoğraf makinesi kılıflarıyla su altı dünyasını daha yekından izleyin! Bugünün Groupon'uyla su altında fotoğraf çekebilir ve cep telefonunuzu ya da fotoğraf makinenizi güvenle kullanmanın konforunu ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Ürün: Tutkusepeti.com'dan Çok Özel Ürünler!

Özel alışverişin çıkış noktası cinsel hayatı renklendirecek ürünler, gizli paket ve istediğiniz adrese kargo imkanı ile kapınıza kadar geliyor! Tutkusepeti.com'un farklı ve renkli ürünleri fantazilerinizi gerçekleştiriyor, özgür, sağlıklı ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Stick N Click Pilli Led Işıkla Dilediğiniz Yeri Aydınlatın!

Çalışma masanıza aldığınız lambanız kablo yetersizliğinden size üçlü bir prize, makyajınızı yetersiz ışıkta yapmanız kutularca fondötene, aniden giden elektrikler ise düşen mum yüzünden yeni bir perdeye mal olabilir! Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
9 TL
Ürün:Yaratıcı Tasarımlar ile Duvarlarınızı Süsleyin!

Odanızda dans eden kızlarla uykuya dalmak, salonunuzun ortasında Paris'i anımsamak ya da yıldızların altında misafir ağırlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın; havanızı değiştirin, evinizi yenileyin! Aynalar ve saatler ile ev ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
15 TL
Ürün: Basınçlı Avuç İçi Portatif Hortum ile Aracınız, Garajınız, Bahçeniz Tertemiz!

Aracınızı veya bahçenizi saatler boyunca yorularak, haddinden fazla su harcayarak sulamanıza artık gerek yok! Enerji ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacak basınçlı avuç içi portatif hortum bugünün Groupon'unda! Ürün Özellikleri: Çelik su ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
26 TL
Ürün: Pratik Temizlik ve Hijyenik Yolculuk için Elektrikli Otomobil Süpürgesi!

Koltuğunuzun altına düşen bozuk paralarınızı ilerde işinize yarar diye biriktirmiyorsanız ya da yemek kırıntılarını olası bir savaşa karşı acıkınca çıkartmayı düşünmüyorsanız otomobilinizin temizliği için bir yardımcıya ihtiyaç ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
269 TL
Konaklama: Tüm Sezon Tatil!

Marmaris Bora Bora Beach Hotel'de çift kişi 3 gece ücretsiz aktivitelerle doğa içinde macera dolu bir tatil sizi bekliyor! Groupon'unuzu hemen alın! Aktiviteler: Yelken Deneyimi 2 kişi 100tl. ( Fiyata dahil )  Tekne Turu 2 kişi 140 tl ( ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Aktivite: Babylon Aya Yorgi'de Magic Camp 2012 Heyecanı!

Havaların ısınması sizi tatil moduna soktu ve her gördüğünüz maviliği deniz olarak tanımlamaya başladıysanız 3 günlük mini bir tatil ve eğlence size çok iyi gelecek! Bugünün Groupon'u Çeşme Aya Yorgi plajında yapılacak Magic Camp 2012'ye ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
5,60 TL
Ürün:Özel Anlarınızı Ölümsüzleştirin!

Dijital makinelerle birlikte mutlu anların hiçbiri kaçıp gitmiyor, bu Groupon size yakaladığınız tüm mutlu anları ellerinizin arasına alma imkanı sunuyor! Üstelik Fotvi.com, fotoğraflarınızı kapınıza getiriyor, adresinize teslim ediyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Eğitim: Biliçaltı İngilizce Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla farkına varmadan İngilizcenizi geliştirin! Bilinçaltı İngilizce eğitiminden dilediğiniz bir kurda 2 paket programı - toplamda 25 ders sizlerle! Sistem 6 seviyeden oluşmakta, her seviye yaklaşık 500 ingilizce kelime ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Marifet ve Nonestop ile Daha Zinde ve Güçlü Hissedin!

İş hayatı, spor ya da genel olarak hayat sizi yoruyorsa bugünün Groupon'u kendinizi doğal yollardan zinde ve güçlü hissettirecek ürünler sunuyor! Marifet ve Nonestop ürünleriyle performansınızı artırabilir ve hayatınıza renk ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Ürün: iPad'inizin İhtiyaç Duyduğu Her Şey!

Bugünün Groupon'uyla iPad'inizin ihtiyaç duyduğu her şey bir arada! 3'lü ve 6'li paketler halinde kullanıcı deneyimini artıran ürünler bir tık yakınınızda! Smart Cover (iPad2 ve New iPad uyumlu) Smart Cover Mavi Smart Cover Siyah Smart ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap