Porsche Cayenne, Range Rover Sport ile Keyif/Valibey Kebap'ta Ziyafet

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 30.05.2012
Yeme/İçme: Valibey Kebap'ta Zengin Kebap Menü!
Konaklama: Büyükada Yıldızlar Evi Otel'de Yazın Tadını Çıkarın!
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
14,90 TL
Bugünün Groupon'u sizi nefis bir kebap sofrasına davet ediyor! Kozyatağı ve Bostancı Valibey Kebap'ta zengin kebap sofraları sizi bekliyor! Menünüz: Kuver (Eritme Kaşar, Balon Ekmek) Çorba Çiğ Köfte ve Salata (ortaya servis) Ana Yemek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Büyükada'da iskeleye yalnızca 3 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan, "Hatırla Sevgili" ve "Dudaktan Kalbe" gibi dizilerinin oyuncularını ağırlayan Yıldızlar Evi Otel, bugünün Groupon'uyla benzersiz bir konaklama deneyimini sizinle ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
24,90 TL
Güzellik: Cadde Kuaför'den Rutin Bakımlar, Özel Hizmetler!

Bugünün Groupon'uyla rutin bakımlarınızı profesyonel ellere teslim edin! Cadde Kuaför ile 4 farklı bakım paketi ve gelin hazırlık paketi sizlerle! Bağdat ve Atatürk Caddesindeki 2 salonuyla 2000 yılından bu yana hizmet veren Cadde Kuaför, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
95%
Fiyat
24 TL
Güzellik: Yaza Hazırlık Paketleri!

Uzaylıların inceliklerini ve zarafetlerini borçlu oldukları teknolojiyi merak ediyorsanız bu Groupon ile Morning Beauty Güzellik'e gelin, kavitasyondan G5 masajına, ozon saunadan yüz ütülemeye güzellik paketi ile kendinizi şımartın! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Cildinizi Baştan Yaratın!

Her gün makyaj yapıyor, iş temposu nedeniyle sağlıklı beslenemiyor, yeterli miktarda su tüketmiyorsanız; zaten mevsim şartlarına maruz kalan cildiniz fazlasıyla yorulur ve kusurlarını yansıtmaya başlar. Her cilt tipinin mutlak ihtiyacı ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
1550 TL
Porsche Cayenne ve Range Rover Sport ile Şehrin Keyfini Çıkarın!

Bugünün Groupon'uyla Porsche Cayenne ve Range Rover Sport konforuyla şehrinizi keşfedin! Auto VIP Rent a Car ile 3 ya da 7 günlük araç kiralama hizmeti sizlerle! Porsche Cayenne, iç donanımda çok özel bir kalite sunuyor. Deri döşemelere ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: 7/24 Kilo Vermenin Hafifliğiyle Tanışın!

Yazın yaklaştığı günlerde fazla kilolarınızla başınız dertteyse, geçen yaz giydiğiniz kıyafetlerinize sığmakta zorlanıyorsanız üzülmeyin. Bugünün Groupon'uyla günün her saati incelerek hayallerinizdeki vücut ölçülerine kavuşabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Suadiye Rest'te Romantik Akşam Yemeği!

Anadolu yakasının gözde noktalarından birinde konumlanan Hotel Suadiye'nin girişinde yer alan Suadiye Rest sizi bugünün Groupon'uyla romantik bir akşam yemeğine davet ediyor! Avrupa lezzetlerinin ithal şarabınıza eşlik edeceği bu geceyi ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Lisanslı Milli Takım Antrenörleri Eşliğinde Yüzme Öğrenin!

Yüzme öğrenmek, yüzerek sıkılaşmak ya da daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız İstanbul Su Sporları Kulübü Beylerbeyi'ndeki merkezi konumuyla profesyonel eğitmenleri ile yüzme eğitimini sizinle buluşturuyor! Lisanslı Milli ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
18,50 TL
Yeme/İçme: Fransız Usulü Kahvaltı!

La Seine'in kıyısında çatalınızın ucuna takılabilecek küçük bir parça mutluluğu geleneksel lezzetinden ödün vermemiş haliyle tatmak isterseniz bugünün Groupon'uyla gözlerinizi kapayın; kendi küçük bahçenizde Seine'den uzanıp damağınıza ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Nadir Bozoğlu Yaşam Merkezi'nden Göğüs Sıkılaştırma 240 TL Yerine 19 TL!

Kimi zaman yıllar, getirdikleriyle beraber tüm ifadelerinizi ve duruşunuzu değiştiren bir öğretmen olur, kimi zaman ise vücudunuz yaşamınızın aynası. Ama teknolojinin kendini sağlık ve güzellik alanında geliştirmesiyle beraber doğmuş tüm ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Konser: Türk Popunun Yıldızlarıyla Ozan Çolakoğlu Konseri!

Bugünün Groupon'uyla Türk popunun yıldızları sahnede! Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, 2 Haziran Cumartesi gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena'da piyasaya süreceği albümünün şarkılarını ilk defa dinleyicilere sunacak! Türkiye'nin en iyi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
59 TL
Aktivite: ATV Safari Heyecanı Sizi Bekliyor!

Hayatın monotonluğundan sıkılan insanlar adrenalinin ve heyecan duygusunun hazzını yaşamak isteyebilirler. TEM otoyolunda karşıdan karşıya geçmek de adrenalin salgılamanıza neden olur ama; sizin için çok daha keyifli ve güvenli bir yolumuz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
30 TL
Tiyatro: Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı Oyununa 2 Kişilik Biletiniz

Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı oyununa biletiniz bugünün Groupon'unda! Ve Diğer Şeyler Topluluğu "Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı" adlı yeni oyununda önceki çalışmalarında olduğu gibi bu sefer de farklı bir mekân ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
55 TL
Ürün: Yazın Tüm Renkleri Yatak Odanıza Geliyor!

Huzur ve keyif dolu bir uyku; sabah yataktan gülümseyerek uyanmanıza ve gününüzün geri kalanının iyi geçmesine sebep olur! Bugünün Groupon'u Days In Colours'dan Mikrofiber Sera Line nevresim takımlarıyla huzurlu ve keyifli uykular ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
164 TL
Konaklama: Sweet Home Otel'de Huzura Doyamayacaksınız!

İstanbul'un yanı başında, karmaşadan, yoğunluktan, trafikten, egzos kokusundan kendini sakınıp saklamış yemyeşil bir cennet.. Havasını içinize çektiğinizden andan ihtibaren ciğerlere dolan oksijenle sarhoş eder insanı.. Yemyeşil ormanı ve ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
45 TL
Eğitim: Türkiye'nin Girişimcilik Gurusu Baybars Altuntaş'tan Sertifikalı Seminer!

Türkiye'nin girişimcilik gurusu Baybars Altuntaş, sizi sertifikalı "Sıfırdan Nasıl Patron Olunur?" seminere davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla siz de Baybars Altuntaş'ın yolundan ilerleyebilir, kendi işinizi kurarken bu işi sıfırdan nasıl ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Kaburgacı Selim Amca'nın Meşhur Kaburgası ve Tadına Doyulmaz Lezzetleri!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz? Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'de Sınırsız Bira ve Bira Sepeti!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en keyifli mekanlarından biri olan Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'ye davetlisiniz! Sınırsız bira ve bira sepeti sizi bekliyor! Büyük porsiyon yemekleri, lezzetli içecekleri, eğlenceli oyunları ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Kıyafetleriniz Air Press İle Tertemiz Kapınızda!

Gömlekler, elbiseler ve bir türlü ütülenemeyen inatçı kumaşlar... Lekesi çıkmadı diye vedalaştığınız tüm kıyafetlerinize yeniden "merhaba" deyin! Air Press'in Göztepe şubesinden kuru temizlemeniz hazır! 1999 yılından beri kaliteli, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
110 TL
Spor: Sınırsız Fitness Üyeliği!

Uzak durduğunuz yiyeceklerden mahrum kalmadan fit bir görünüme kavuşun, kendinizi çok daha iyi hissedin! Sports Factory Turkey, fitness üyeliğiyle sporu yaşam tarzı haline getirip sağlıklı bir vücuda kavuşmanız için sizleri bekliyor! ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap