Taksim Hayal Kahvesi'nde Sınırsız Menü/1 Aylık Anne-Çocuk Oyun Grubu!

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 27.05.2012
Yeme/İçme: Taksim Hayal Kahvesi Bistro'da Sınırsız Yerli İçecek ve Atıştırma Tabağı!
Hayallerdeki Ayrıcalıklı Yaşam Exen İstanbul'da Yükseliyor!
Fırsata Bak »
İndirim
70%
Fiyat
19,90 TL
Tıpkı Beyoğlu gibi, Hayal Kahvesi de 24 saat yaşayan bir mekan. Nefesi, günün her saatinde değişen ve canlıymış gibi derisini değiştiren, dönüşen bir mekan.   Hayal düşkünleri için vazgeçilmez olmaya devam eden ve Beyoğlu eğlencesinin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Hayallerdeki ayrıcalıklı yaşam Çamlıca eteklerinde yükseliyor! Sur Yapı'nın hayata ve geleceğe değer katan projesi Exen İstanbul'da 20. yıla özel fırsatlar sahiplerini bekliyor! Son gün 3 Haziran! 3.000.000 m2 inşaat, binlerce konut, ofis ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Çocuğunuz Eğlenerek Öğrensin!

Bugünün Groupon'u çocuğunuzun gelişimine yardımcı olan keyifli eğitimler sunuyor! Limon Ağacı Anaokulu ile anne-çocuk oyun grubu sizlerle! İstanbul'un en merkezi bölgelerinden Mecidiyeköy'de hizmet veren Limon Ağacı Anaokulu, iki katlı ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Botoks Etkili Nano Maske!

Profesyonel kadrosu ve yenilikçi yapısı ile en gelişmiş teknolojiyi kullanarak konuklarının ihtiyaç duyduğu tüm uygulamaları hassas, özenli ve güvenilir bir şekilde sunan MD Beauty Life, cildinizi yenilemeniz için bugünün Groupon'uyla size ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
39 TL
Güzellik: 5 Seansta İncelin!

Bugünün Groupon'uyla dilediğiniz bedene ulaşabilir, cildinizi sıkılaştırabilirsiniz! Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışının değişmez adreslerinden olan Arist Güzellik'in incelme paketleriyle kısa sürede forma girecek; cilt ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Kaburgacı Selim Amca'nın Meşhur Kaburgası ve Tadına Doyulmaz Lezzetleri!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz? Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Maslak Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Kalite ve özenli hizmet denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Maslak Sheraton Hair & Style size bugünün Groupon'uyla kendinizi baştan yaratma imkanı sunuyor. Kadınlara ve erkeklere özel bakımlardan hemen yararlanın! Bakım ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
19 TL
Bakım: Dr. Ozon'da Şifacı Balıklardan Masaj!

Ekosistemin hayranlık bırakan uyumu yalnızca görsel olarak değil pratik olarak da karşımıza çıkıyor. Bugünün Groupon'u yaşamanızı uzatmasa da ayaklarınızı doktor balıklarla sağlık ve mutluluğa kavuşturuyor! Garra Rufa Balıklarının ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
135 TL
Aktivite: Mavi Tutku ile Dalgıçlığa İlk Adımınızı Atın!

Yeni bir hobi edinmek, yepyeni bir kariyer yolu seçmek ya da denizde ve derinlerdeki o bambaşka dünyayı keşfetmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  Mavi Tutku ile 8 saat teorik ve 1 havuz dalışından oluşan eğitim sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
69 TL
Bakım: Nişantaşı Chill Out Spa'da Yüz ve Göz Çevresi Bakımı ile Yenilenin!

Chill Out Spa güneş, stres, beslenme alışkanlığı ve daha birçok faktörün cildinizde bıraktığı etkileri bu Groupon ile siliyor! %100 doğal, saf ve etkili Decleor ürünleriyle kadınlar ve erkekler için özel güzellik paketleri sunan Chill Out ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
195 TL
Spor:Korukent Gym'de Sınırsız Fitness Üyeliği!

Levent'teki merkezi konumunda ve 1500 metrekarelik ferah salonuyla sağlıklı yaşam tutkunlarının ve sporseverlerin ilk tercihlerinden biri olan Korukent Gym, sizi üç aylık, altı aylık ya da bir yıllık sınırsız fitness üyelikleri ile ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
69 TL
Bakım: Maia Day Spa ile Masaj Keyfi - 3, 6, 12 Masajlık Paketlerle!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz tek kişilik ya da çift kişilik masaj ile bedeninize yeni ve taze duygular katmak için davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla, ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Aktivite: Atlıtur ile Binicilik ve Doğa İçinde Organik Kahvaltı!

Filmin en heyecanlı yerinde kahramanın dörtnala gidişini izliyor; ancak atlara uzaktan bakmakla yetiniyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Atlıtur Kulübü'nde leziz kahvaltı ve binicilik eğitimiyle keyif dolu anlara hazır olun! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14 TL
Yeme/İçme: Kuruçeşme Secret Passion'da Keyifli Bir Gece!

Sevdiğinizle keyifli bir günün ardından deniz havası almak ve gününüzü huzurlu bir biçimde noktalamak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atabilirsiniz; Kuruçeşme'nin tarih kokan sokaklarında, zarif dekorasyonu ve müşteri ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
15 TL
Ürün: Bayanicin.com'dan Alışveriş!

Bugünün Groupon'uyla gecelerinizi sadece ayıcıklı pijamalarınız içinde geçirmeyin! Bayanicin.com'un tüm markalarında geçerli 60 TL değerindeki Groupon 15 TL! İç güzelliğinizi yeniden keşfetmenizi sağlayacak bayanicin.com'un temelleri 2010 ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Gamsız Meyhane'de Leziz Sofralar!

Cezayir sokağının en şık mekanlarından biri sizi leziz bir sofraya davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla Gamsız Meyhane'de zengin menünüz sizi bekliyor! Menünüz: 10 çeşit meze  2 çeşit ara sıcak: Girit köftesi ve mücver Tavuk veya Balık Meyve ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Tur: Marmara'nın En Güzel Koylarında Yüzün!

Tatilde gidecek bir yer seçmek, yıllarca hayalini kurduğunuz tatile ulaşmak, en güzel koyları birer birer gezip, dilediğiniz yerde yelkenlinizden atlayıp yüzmek size hayal gibi geliyorsa bugünün Groupon'uyla hayal sandığınız gerçek oluyor! ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Yaza İncelerek Girmenin Hafifliğini Yaşayın!

Yaza girerken bel ve ve basenlerinizdeki fazlalıklar canınızı sıkıyor ve bikini giyme hayalleriniz uçup gidiyorsa bu Groupon'a bir göz atın!  Normalde dikkatinizi çekmeyen beden ölçüleriniz, ince kıyafetlerin giyilmeye başlamasıyla ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Stüdyo 35 mm'den Temel Fotoğraf ve Photoshop Atölyesi!

Fotoğrafa ilgi duyuyor, grafik alanında kendinizi geliştirmek istiyor ya da yeteneklerinizi bilgi ile buluşturmayı hedefliyorsanız, Beyoğlu Stüdyo 35 mm sizi 5 haftalık temel fotoğraf ve Photoshop eğitimiyle buluşturuyor. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Rivana Güzellik İle Etkileyici Bakışlara Sahip Olacaksınız!

Takma kirpik değil, kendi kirpiklerinizin uzun ve büyüleyici olmasını ister misiniz? Uzun ve kıvrık kirpiklere sahip olmak artık çok kolay! Rivana güzellik' in kirpik köklerine basınçla uygulanan etken madde sayesinde kıl kökünün büyüyerek ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Gönen Hotel İle Tarihin İçinde 2 Günlük Tatil!

İstanbul'un tarih kokan sokakları arasındaki Gönen Hotel Laleli' de odanıza gelen servislerle huzurlu bir tatil sizleri bekliyor! Odanıza gelen kahvaltıyla güne huzurlu bir başlangıcın ardından, gün boyu açık yüzme havuzunda keyif yapıp, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap