Kaburgacı Selim Amca'da Ziyafet/Yelkenli Yat Gezisi ve Eğitim 49 tl!

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 27.05.2012
Yeme/İçme: Kaburgacı Selim Amca'da 2 Kişilik Ziyafet!
Eğitim: Yelken Dünyasına İlk Adımınızı Atın!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz? Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi bekliyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Bazen seyretmek yetmez. Tıpkı Rio Karnavalı'nda, rengarenk bir defilede, heyecanlı bir aksiyon filminde olduğu gibi heyecanı ve eğlenceyi içinde olup yaşamak istersiniz. Bugünün Groupon'uyla Kayra Yelken sizi yelkenle tanışma eğitimi ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Emex ile Romantik Tatil!

Sevdiğinizi yanınıza alın ve şehrin içinde romantik bir kaçamağın tadını çıkarın! Bugünün Groupon'uyla Emex Otel'de hafta içi, hafta sonu ve VIP masajlı konaklama seçenekleri sizlerle! Konaklama Seçenekleri: Çift kişi 1 gece konaklama Çift ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
79 TL
Güzellik: Selülitlerinizden Kurtulun!

Her kadın bitmek bilmez bir yenilenme ve güzelleşme potansiyeli ile doğar; ancak her ortamda dikkat çekenler, bu potansiyelin değerini bilenlerdir. Suadiye'de hizmet veren Special Beauty, bugünün Groupon'uyla selülitlerinize veda ederek ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Hizmet: Aracınıza Detaylı Temizlik!

Otomobiller de insanlar gibi zaman zaman özgüvenlerini tazelemek için bakıma ihtiyaç duyarlar ve profesyonel ürünleri tercih ederler. Bugünün Groupon'uyla aracınızı Ataşehir CrystalWax'ın emin ellerinde detaylı iç ve dış yıkama ile ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'de Sınırsız Bira ve Bira Sepeti!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en keyifli mekanlarından biri olan Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'ye davetlisiniz! Sınırsız bira ve bira sepeti sizi bekliyor! Büyük porsiyon yemekleri, lezzetli içecekleri, eğlenceli oyunları ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Konaklama:Hayallerdeki Ayrıcalıklı Yaşam Exen İstanbul'da Yükseliyor!

Hayallerdeki ayrıcalıklı yaşam Çamlıca eteklerinde yükseliyor! Sur Yapı'nın hayata ve geleceğe değer katan projesi Exen İstanbul'da 20. yıla özel fırsatlar sahiplerini bekliyor! Son gün 3 Haziran! 3.000.000 m2 inşaat, binlerce konut, ofis ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,50 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
69 TL
Spor: Aletli Pilates ile Forma Girin!

Aynı anda bedeninizi güçlendirmek, duruş bozukluklarınızı düzelterek ideal ölçülerinize kavuşmak, ağrılardan kurtulmak ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın!    Line Studio Club ile aletli pilatesin ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Spor: Pilates ile Forma Girin, Sağlıklı Kalın!

Sağlıklı ve uzun bir yaşam, kişinin beslenme şekli ve alışkanlıklarına bağlıdır. Günün hızı sebebiyle hayatınızda ihmal ettiğiniz birçok şey var. Bugünün Groupon'uyla Caddebostan'ın gözde Pilates stüdyosu ile yaşam kalitenizi artırın! ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Sağlık: Bioenerji ile Pozitif Enerjiyle Bütünleşin!

Uzun süredir enerjinizin düştüğünüzü, eski pozitifliğinizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız Beauty Life Wellness, bioenerji için sizleri bekliyor! Kelime anlamı doğal enerji olan bioenerji, kozmik enerji akımını yüksek değerlerde ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yaza İncecik Girin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Dermatec'ten Cilt Sorunlarına Yönelik Bakımlar!

Bugünün Groupon'u hayatın yoğun temposunda yıpranın cildinizi, yorulan bedeninizi rahatlatmak için sizinle! Her gün makyaj yapıyor, iş temposu nedeniyle sağlıklı beslenemiyor, yeterli miktarda su tüketmiyorsanız; zaten mevsim şartlarına ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tatil: Gala Hotel Büyükada' da Çiftlere Romantik Tatil!

İstanbul' un yoğun temposundan, kalabalığından kaçarak, Büyükada' da romantik anlar geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u tam da size göre! Romantizm kokan Büyükada sokaklarında ele ele tutuşup aşk tazeleyebilir, bisikletle adayı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,90 TL
Suadiye: by Ivan'dan Leziz Tatlılar!

Groupon'un en cazip seçeneklerle sunduğu pasta yapım kurslarını kaçırdıysanız bugün sizin evde göstereceğiniz özeni mutfağında barındıran byIvan Patisserie'in birbirinden leziz pasta çeşitlerini yakalayabilir; yeni bir pasta yapım kursu ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
49 TL
Hizmet: PratikDepo ile Evinize +1 Oda Katın!

Yaşam alanlarınızı genişletemiyor olabilirsiniz ama Pratik Depo ile eşyalarınız için +1 odaya sahip olabilirsiniz. 2 metre boyunda 6 adet buzdolabının sığabileceği büyük boy konteynerın aylık kira bedeli bugünün Groupon'uyla yalnızca 49 ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Ataşehir Doğa Balık'ta Zengin Balık Sofraları!

Taptaze balıkların, şifalı, lezzetli otların, salataların ve özenli mezelerin tadına varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Ataşehir Doğa Balık sizi samimi bir balık sofrasına davet ediyor! Doğa Balık, lezzetli yemekleri, şifalı ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Güzellik: MiraBella ile İncelme Paketleri!

Bugünün Groupon'u Erenköy MiraBella'da son yılların en başarılı sistemlerinden olan incelme metodlarıyla sizlere aylarca ya da yıllarca beklemeden sağlıklı bir biçimde incelme şansı veriyor! Müşterilerine teknolojinin tüm yeniliklerini ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Titanic Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

İlkbahar yaza dönerken, İstanbul'da keyifli ve unutulmaz günler yaşamaya hazır olun. Bu Groupon ile Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de muhteşem bir tatilin tadına varın! Sabiha Gökçen Havalimanı'na ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Nefis Açık Büfe Brunch!

Bugünün Groupon'uyla güne lezzetli bir başlangıç yapın! Bizbize Kebap'tan zengin bir açık büfe pazar kahvaltısı sizleri bekliyor! Küçükyalı Sahil Yolu'nda taze ve doğal lezzetlerle bezeli bir açık büfe kahvaltı için tüm sevdiklerinizi ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Profesyonel Eğitimlerle Yelkenle Tanışın!

Deniz tutkunları için mevsimin ne olduğu hiç farketmez ama yazın yaklaştığı günlerde deniz keyfi de bir başkadır! Bugünün Groupon'u sizi denizle ve yelken eğitimiyle buluşturuyor! Adalar turuyla birlikte yelkenle tanışma eğitimi sizi belki ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap