Titanic Hotel'de Çift Kişilik Kaçamak/Double Tree by Hilton'da Bakım

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 21.05.2012
Konaklama: Titanic Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı!
Yeme/İçme: Beyaz Konak'ta Kahvaltı!
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
179 TL
İlkbahar yaza dönerken, İstanbul'da keyifli ve unutulmaz günler yaşamaya hazır olun. Bu Groupon ile Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de muhteşem bir tatilin tadına varın! Sabiha Gökçen Havalimanı'na ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Beyaz Konak'ta ev yapımı lezzetlerle nefis bir kahvaltı sizi bekliyor! Boşnak böreğinden süzme çiçek bala, mısır ekmeğinden Erzincan tulumuna kadar muhteşem lezzetler masanızda! Boşnak Böreği eşliğinde kahvaltı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
24 TL
Güzellik: Kadınlara ve Erkeklere Yaz Bakımları!

Bugünün Groupon'uyla Mete Yiğit Kuaför kalitesiyle tırnaklarınızı ve saçlarınızı yaza hazırlayabilirsiniz!   Ünlü markaların ürünleriyle hizmet veren Mete Yiğit Saç Tasarım, manikür, pedikür ve saç bakım uygulamalarını Kerastase, Sebastian ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Boğaz'da Leziz Bir Akşam Geçirin!

Bugünün Groupon'uyla biftekten köfteye, tavuk şişten Adana Kebap'a, Boğaz'a nazır muhteşem bir sofra sizleri bekliyor!   Beykoz'da hizmet veren Konca Garden'da iki, dört ve altı kişilik avantajlı seçeneklerden dilediğinizi tercih edin, ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla profesyonel uzmanlar ile özenli uygulamalar bir arada! Femi Güzellik'ten Power Ride ile incelme bakımları sizlerle! Yararlanabileceğiniz Bakım Paketleri: 6 Seans Power Ride Titreşimle Zayıflama  8 Seans Power Ride ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Profesyonel Eğitimlerle Yelkenle Tanışın!

Deniz tutkunları için mevsimin ne olduğu hiç farketmez ama yazın yaklaştığı günlerde deniz keyfi de bir başkadır! Bugünün Groupon'u sizi denizle ve yelken eğitimiyle buluşturuyor! Adalar turuyla birlikte yelkenle tanışma eğitimi sizi belki ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Büyükada'da Dinlenin!

Bugünün Groupon'u sizi Büyükada'nın huzurlu atmosferinde ufak bir kaçamağa davet ediyor! Şehrin kargaşasından çok uzak, şehre çok yakın, güzeller güzeli Büyükada'nın sayılı konaklarından Meziki Mansion, Butik Otel olarak hizmetinizde. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,90 TL
Suadiye: by Ivan'dan Leziz Tatlılar!

Groupon'un en cazip seçeneklerle sunduğu pasta yapım kurslarını kaçırdıysanız bugün sizin evde göstereceğiniz özeni mutfağında barındıran byIvan Patisserie'in birbirinden leziz pasta çeşitlerini yakalayabilir; yeni bir pasta yapım kursu ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Ağva'da Romantik Yaz Tatili!

Doğanın tüm renklerini barındıran Ağva'da gürültüden ve stresten uzak, romantizmi doyasıya yaşayacağınız bir tatil bugünün Groupon'unun ucunda!  Lüksü ve konforu birleştiren Seaport House'da çift kişilik konaklama paketleri sizi bekliyor!  ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Guşef Mantı Evi'nden 2, 3 ve 4 Kişilik Menü!

Bugünün Groupon'u sizi yapımı zahmetli, yemesi lezzetli, Türk mutfağının vazgeçilmezi mantı ile buluşturuyor! Üsküdar Bağlarbaşı'nda sıcak atmosferi, güler yüzlü hizmeti, titiz personeli ve bir o kadar da lezzetli yemekleriyle Guşef Mantı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Anadolu Feneri Taşlıhan Restaurant'ta Açık Büfe Brunch!

Anadolu Feneri'nde eşsiz boğaz manzarasına sahip ve sevilen dizi "Öyle Bir Geçer Zaman ki" nin de set mekanlarından biri olan Taşlıhan Restaurant, enfes lezzetlerden oluşan brunch menüsünü sizlere sunuyor! Bugünün Groupon'uyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
49 TL
Spor/Bakım: Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa'da Rahatlayın!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Güne Boğaz'da Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu Yakası'nın ilk konsept oteli olma özelliğini taşıyan Sözbir Royal Residence, 60 çeşiti aşkın açık büfe zengin kahvaltısıyla sizleri bekliyor! Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan, İstanbul'un ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Dermatec ile İncelme Paketleri!

Kilo vermek için yıllarca çabalayan ve sonuç elde edemeyen arkadaşınızın, incecik bedeni ile hayranlık içinde bahsettiği kavitasyonun yeni sevgilisi mi olduğuna dair gizemi çözmek için bu Groupon ile Dermatec'e gelin! Siz de incelin! ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Arca Suite Hotel'de Adalar Manzaralı Odalarda Romantizm!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Kemer: 2 Kişilik Huzur Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Kemer'de huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Muhteşem orman ve havuz manzarasının yanısıra kaliteli yemek ve servisi ile de misafirlerine eksiksiz bir tatil yaşatmayı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Yeme/İçme: J'adore Cafe'de Keyifli Bir Öğün!

Bağdat Caddesi'nin şık mekanlarından J'adore Cafe, bugünün Groupon'uyla menüsünü sizlere açıyor! Tüm menüde geçerli 40 TL değerindeki Groupon'unuz 20 TL! J'adore Cafe Menüsü: Başlangıçlar; Sebzeli Körili Samosa 12,50 TL  Camembert Peynirli ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: A'da 216 Karen Restaurant'ta Arap Geceleri!

Bugünün Groupon'uyla Ortadoğu'nun lezzetli sofraları, Karen'de sizleri bekliyor! Masallara konu olmuş ihtişamın, rengin, kokunun büyülü dünyası Maltepe sahilde kapılarını açıyor. Şehrazat'ın masallarındaki sofralar, 13 ülkenin lezzetiyle ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
22,90 TL
Bakım: Valide Sultan Hamamı'nda Sultanlar Gibi Ağırlanın!

Tüm vücudunuzu stresten, yorgunluktan ve negatif enerjiden uzaklaştıracak bir hamam keyfine ne dersiniz? Valide Sultan Hamamı, kendinizi yenilenmiş hissetmenizi sağlayacak hamam, sauna, masaj keyfini müthiş bir fırsatla size sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
549 TL
Aktivite: Kids Corner'da Çocuğunuza Özel Doğum Günü Partisi!

Çocuğunuzun doğum günü yaklaşıyor, evde vereceğiniz parti evinizi küçük çaplı bir savaş alanına dönüştürebilir ve tüm gününüz yorgunluk ve koşuşturmayla geçeceğinden çocuğunuza yeterli zaman ayıramayabilirsiniz. Bugünün Groupon'u sizi ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Kurs: Nida Sürücü Kursu ile Trafiğe Güvenle Çıkın!

Güvenli bir sürüş için aylarca simülasyon kullanarak çalışabilir, işi gidişatına bırakarak sinirli sürücülerin ilgi odağı olabilir ya da bugünün Groupon'uyla direksiyon konusunda işin uzmanlarından olan Nida Sürücü Kursu ile direksiyon ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap