Tarihi Karaköy Liman'da Açık Büfe Ziyafet/Beşiktaş'ta İntolerans Testi

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 29.05.2012
Sağlık: Yasmin Med'den Gıda Duyarlılık Testi!
Yeme/İçme: Denize Nazır Öğle Yemeği Keyfi
Fırsata Bak »
İndirim
85%
Fiyat
89 TL
Bugünün Groupon'uyla kilo problemi, migren ve uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve kurtulabilirsiniz! Yasmin Med ile gıda intolerans testi ve alerji testi sizlerle! Günümüzde gelişen, yenilenen ve değişen her alanda olduğu ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Her gün aynı koşuşturmacanın içinde kendinize zaman ayıramıyorsanız, bugünün Groupon'u öğle yemeğinde tazelenip güne daha zinde devam etmeniz için geliyor! Tarihi Karaköy Liman Lokantası; güleryüzlü, samimi ve sıcak personeli, mutfağından ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Greenpark Merter'de Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle 5 yıldızlı romantik bir tatil sizi bekliyor! Şehrin içinde şehirden uzaklaşmanızı sağlayacak The Greenpark Merter'de çift kişi konaklama ve odaya ikramlar ile huzur dolu günler sizlerle! Atatürk ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Konser: Turkcell Kuruçeşme Arena: Türk Popunun Yıldızlarıyla Ozan Çolakoğlu Konseri!

Bugünün Groupon'uyla Türk popunun yıldızları sahnede! Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, 2 Haziran Cumartesi gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena'da piyasaya süreceği albümünün şarkılarını ilk defa dinleyicilere sunacak! Türkiye'nin en iyi ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
199 TL
Eğitim: Blue Apple ile TOEFL, IELTS, TOEIC, KPDS ve ÜDS'ye Hazırlık!

Çağın gerekliliği İngilizce eğitimi bu Groupon'la size geliyor. İngilizce'nin lüks değil bir zorunluluk haline geldiği günümüzde Şişli Blue Apple'dan TOEFL, KPDS, ÜDS, IELTS ve TOEIC eğitimleri sizlerle! Eğer hala yalnızca öz dilinizin ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
30 TL
Bakım: Etiler Soli Sol Soli'de Tepeden Tırnağa Bakım!

Rutin bakımlarınızı yaptırmak, güzelliğinizi tazelemek ve kısa sürede profesyonel bir hizmetle tüm bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Soli Soli Soli Beauty&Nail Lounge'da mankür, pedikür ve peelingin yanında ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
55 TL
Ürün: Yazın Tüm Renkleri Yatak Odanıza Geliyor!

Huzur ve keyif dolu bir uyku; sabah yataktan gülümseyerek uyanmanıza ve gününüzün geri kalanının iyi geçmesine sebep olur! Bugünün Groupon'u Days In Colours'dan Mikrofiber Sera Line nevresim takımlarıyla huzurlu ve keyifli uykular ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
30 TL
Tiyatro: Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı Oyununa 2 Kişilik Biletiniz

Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı oyununa biletiniz bugünün Groupon'unda! Ve Diğer Şeyler Topluluğu "Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı" adlı yeni oyununda önceki çalışmalarında olduğu gibi bu sefer de farklı bir mekân ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
45 TL
Eğitim: Türkiye'nin Girişimcilik Gurusu Baybars Altuntaş'tan Sertifikalı Seminer!

Türkiye'nin girişimcilik gurusu Baybars Altuntaş, sizi sertifikalı "Sıfırdan Nasıl Patron Olunur?" seminere davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla siz de Baybars Altuntaş'ın yolundan ilerleyebilir, kendi işinizi kurarken bu işi sıfırdan nasıl ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
39 TL
Güzellik: StrongLife ile Kısa Sürede İncelin!

Şişli'de hizmet veren Stronglife, bugünün Groupon'uyla kendinizi baştan yaratmanıza olanak sağlıyor! Güzelliğinize en az sizin kadar değer veren profesyonel kadrosu, son teknoloji bakım üniteleri ve hijyenik ortamıyla hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
59 TL
Danışmanlık: Kariyerinize ve İlişkinize Yön Verin!

Bugünün Groupon'unu uzman koçlar eşliğinde kariyer hedeflerinize ya da ilişkinize uzman desteği sıunuyor! Nişantaşı Nativa Koçluk'ta Kariyer Koçluğu ya da İlişki Koçluğu seanslarına katılın, yaşamın farklı yüzünü ortaya çıkarın! Kendinizi ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Hayal Kahvesi Bistro'da Leziz Menü!

Tıpkı Beyoğlu gibi, Hayal Kahvesi de 24 saat yaşayan bir mekan. Nefesi, günün her saatinde değişen ve canlıymış gibi derisini değiştiren, dönüşen bir mekan.   Hayal düşkünleri için vazgeçilmez olmaya devam eden ve Beyoğlu eğlencesinin ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Afrodit Restaurant ile Zengin Menü!

Kumkapı'nın en kaliteli mekanlarından birisi sizi zengin bir sofraya davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla Afrodit Restaurant'ta 1, 2, 4 veya 8 kişilik nefis bir menü sizi bekliyor! Menünüz: Ana Yemek: Mevsim Balığı veya Izgara Köfte veya ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Aktivite: Laleli Klas Hotel'de Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'u sıcak günlerinizi serinletiyor! 4 yıldızlı Laleli Klas Hotel ile havuz kullanımı ve nefis hamburger menü sizlerle! Laleli Klas Hotel, modern ve geleneksel dokunuşların ustaca harmanlandığı lüks bir otel. İstanbul'un ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Çocuğunuz Eğlenerek Öğrensin!

Bugünün Groupon'u çocuğunuzun gelişimine yardımcı olan keyifli eğitimler sunuyor! Limon Ağacı Anaokulu ile anne-çocuk oyun grubu sizlerle! İstanbul'un en merkezi bölgelerinden Mecidiyeköy'de hizmet veren Limon Ağacı Anaokulu, iki katlı ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Botoks Etkili Nano Maske!

Profesyonel kadrosu ve yenilikçi yapısı ile en gelişmiş teknolojiyi kullanarak konuklarının ihtiyaç duyduğu tüm uygulamaları hassas, özenli ve güvenilir bir şekilde sunan MD Beauty Life, cildinizi yenilemeniz için bugünün Groupon'uyla size ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
39 TL
Güzellik: 5 Seansta İncelin!

Bugünün Groupon'uyla dilediğiniz bedene ulaşabilir, cildinizi sıkılaştırabilirsiniz! Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışının değişmez adreslerinden olan Arist Güzellik'in incelme paketleriyle kısa sürede forma girecek; cilt ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Kaburgacı Selim Amca'nın Meşhur Kaburgası ve Tadına Doyulmaz Lezzetleri!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz? Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Maslak Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Kalite ve özenli hizmet denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Maslak Sheraton Hair & Style size bugünün Groupon'uyla kendinizi baştan yaratma imkanı sunuyor. Kadınlara ve erkeklere özel bakımlardan hemen yararlanın! Bakım ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
19 TL
Bakım: Dr. Ozon'da Şifacı Balıklardan Masaj!

Ekosistemin hayranlık bırakan uyumu yalnızca görsel olarak değil pratik olarak da karşımıza çıkıyor. Bugünün Groupon'u yaşamanızı uzatmasa da ayaklarınızı doktor balıklarla sağlık ve mutluluğa kavuşturuyor! Garra Rufa Balıklarının ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
135 TL
Aktivite: Mavi Tutku ile Dalgıçlığa İlk Adımınızı Atın!

Yeni bir hobi edinmek, yepyeni bir kariyer yolu seçmek ya da denizde ve derinlerdeki o bambaşka dünyayı keşfetmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  Mavi Tutku ile 8 saat teorik ve 1 havuz dalışından oluşan eğitim sizlerle! ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap