Serdar Ortaç KüçükÇiftlik Park'ta/Nişantaşı Chill Out'ta Gençleşin!

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 21.05.2012
Konser: Serdar Ortaç'tan Yazın İlk Konseri KüçükÇiftlik Park'ta!
Bakım: Nişantaşı Chill Out Spa'da Yüz ve Göz Çevresi Bakımı ile Yenilenin!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
29,50 TL
Eğlenceli hitleri ve romantik klasikleriyle Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç yazın habercisi ilk konseriyle sevenleriyle buluşuyor. Bugünün Groupon'uyla 26 Mayıs'ta KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek bu konsere ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
69 TL
Chill Out Spa güneş, stres, beslenme alışkanlığı ve daha birçok faktörün cildinizde bıraktığı etkileri bu Groupon ile siliyor! %100 doğal, saf ve etkili Decleor ürünleriyle kadınlar ve erkekler için özel güzellik paketleri sunan Chill Out ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
87%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Şişli StrongLife'ta Power Plate ile Forma Girin!

Sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metodlarından biri olan power plate ile buluşturan StrongLife, ideal vücut ölçülerinize sahip olmanız ve yaz gelmeden önce bedeninizi bikininize hazırlamanız için bugünün Groupon'unda! 1 ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
39 TL
Aktivite: Drift Academy İstanbul'la Adrenalin Dorukta!

Kulakları sağır edecek kadar yüksek, hırçın motor sesleri, bir çığlığı andıran fren sesleriyle birbirine karışmış, etrafı yanık lastik kokusu sarmışken, virajda birbiri ardına kayan, hatta kendi ekseninde 360 derece dönerek duran ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Kurs: Kendi Stilinizin Uzmanı Olun!

Bugünün Groupon'uyla makyaj ve hint kınasıyla vücut süsleme sanatının inceliklerini öğrenebilir, kendi stilinizin uzmanı olabilirsiniz!   Kendinize en profesyonel ve en doğru makyajı yapmanız için size yol gösteren BD Güzellik, yüzünüze ve ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
299 TL
Eğitim: European Time'da Sertifikalı Dil Eğitimleri!

Eğer hala yalnızca ana dilinizin size sunduğu kısıtlı olanaklarla yetinmeye devam ediyorsanız, şimdi yeni bir dille ve onun getireceği avantajlarla tanışmanın tam zamanı! Bugünün Groupon'u sizi Europan Time'da 700, 800 ya da 900 saatlik ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Bebek'te Denize Nazır Zengin Balık Sofrasının Tadına Varın!

Sevenleri kavuşturur, küskünleri barıştırır, eski dostların sohbetlerini geceye kavuşturur güzel sofralar. Hele manzaranızda deniz, sofranızda nefis mezelerle balık, yanında da yudumlayacağınız içecekleriniz varsa; geceler de güzelleşir, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/içme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Keyfi Yaşayın!

Bir ustanın sabrıyla adeta lezzet örülüyor: Taze balık, wasabi, soya sosu, pirinç, yosun yaprağı ve hatta zencefilin büyülü dokunuşundan oluşan, bir tadanın bir daha vazgeçemediği bir "alışkanlık", sushi... Bugünün Groupon'uyla Eşsiz Bebek ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
30 TL
Yeme/İçme: Fincan Kahve'de Enfes Sabah Kahvaltısı!

Günün ilk öğününe içinizi ferahlatan Boğaz havasında sıcacık bir yudum çay ile başlamak ve ardından çeşit çeşit peynirler, menemen, ekmek ve simit çeşitlerine uzanan sofrada devam etmek istiyorsanız bu Groupon'u kaçırmayın! Boğaz'ı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Özel Hocalardan Yüzme Dersi!

Dünyanın en keyifli sporu yüzme. Üstelik suyun içinde tüm kaslarınız çalışıyor ve sıkılaşıyorsunuz. Bugünün Groupon'uyla yüzme keyfinden mahrum kalmayacaksınız. Özel hocalar sayesinde yüzme bilmiyorsanız öğrenebilir, biliyorsanız da ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
34,90 TL
Güzellik: Pürüzsüz ve Sıkı Bir Cilde Kavuşun!

Bu yaz plajda özgürce bikini giymek yerine şort ya da pareoyla bacaklarınızdaki portakal kabuğu görüntüsünü kapatmayı planlıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Twins Ozon Aktif Uygulama Merkezi kalitesiyle ozon içeren yağlar ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
89 TL
4. Levent: İntolerans Testi ile Daha Sağlıklı Bir Beden!

Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.

İndirim
99%
Fiyat
9,90 TL
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik'te Sonix Plate ve Kavitasyon ile Forma Girin!

Nişantaşı'nın şık ve hijyenik atmosferi, son teknoloji cihazları ve profesyonel ekibi ile vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan New York Güzellik yaza girerken fazla kilolardan kurtulup daha sıkı bir vücuda sahip olmanız için sizi ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
39 TL
Aktivite: Kemerburgaz Ozzy ATV Cafe'den ATV Safari Turu ve Kahvaltı!

Kemerburgaz'da hizmet veren Ozzy ATV Cafe, 45 dakikalık ATV sürüş eğitimi, kahvaltı tabağı ve çay ile lezzet ve eğlence dolu bir günü sizinle buluşturuyor. Şehir kalabalığından uzaklaşarak sıradışı bir gün yaşamak istiyorsanız, Ozzy ATV ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Konser: Türkiye'nin İlk Latin Müzik Karnavalı Küçükçiftlik Park'ta!

Latin müziği tutkunları bugünün Groupon'uyla muhteşem bir etkinliğe davetli! Türkiye'nin ilk Latin müziği karnavalı Carnaval Latino 11 Temmuz akşamı Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşiyor! Küba'nın müzik dünyasına kazandırdığı en önemli ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Sushi & Noodle House'ta Lezzete Yolculuk!

İstanbul'da Uzakdoğu mutfağı denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Sushi&Noodle House, en taze lezzetlerini paylaşmak için müthiş bir fırsatla sizinle! 16 ya da 24 parça sushi seçenekleri ile lezzet dolu bir gün geçirin! Japon ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
21 TL
Ürün:Bir iPhone'un İhtiyaç Duyacağı Sekiz Şey!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler birarada! iPhone Super 8'li ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Aktivite: 2 Kişiye Özel Sinema Keyfi!

Bir sinema filmi gibidir hayat. En özel anları kare kare akıp gider ellerinizden. Her anı, her mutluluk, her güzellik zihninize işlenir ve her istediğinizde zihninizin rafları arasından çıkıp o heyecanı yeniden sizlere yaşatır. Yaşam ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
7 TL
Ürün: Size Özel Tasarım Foto Derginiz Kapınızda!

En özel, mutlu ve ölümsüzleştirmek isteyeceğiniz anları her zaman elinizin altında şık bir halde tutmak ya da sevdiklerinize hediye etmek istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Jet Copy beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir fırsatla sizi ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
60 TL
Kurs: 1 Aylık Müzik Kursu 60 TL!

Müziğin büyülü dünyasıyla tanışmak, yaşamınıza renk katmak için bir hobi edinmek ya da konservatuar sınavlarına hazırlanmak istiyorsanız, bugünün Groupon'u sizi Müge Eraydın Müzik Eğitim Merkezi'ne davet ediyor! İçinizdeki yeteneği ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
39 TL
Spor: Pilates ile Sağlık ve Zindelik Kazanın!

Bugünün Groupon'uyla sağlık ve zindelik kazanacağınız grup Pilates dersleri sizlerle! Aida Studio Pilates ile 5 seans, 10 seans ya da 2 aylık sınırsız grup Pilates dersleri sizi bekliyor! Aida Studio Pilates, evrensel kalite standartlarını ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap