Apple iPad2 64gb 3G + Wi-Fi/National'dan 21 İlde Geçerli Araç Kiralama

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 21.05.2012
21 İlde Geçerli Araç Kiralama Hizmeti!
Ürün: iPad2 64GB 3G + WiFi 1599 TL!
Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
5 TL
Bavullarınızı toplayıp şehirden uzaklaşmak ya da toplantılara son model otomobilinizle gitmek için bir aracınız olmasını istiyor fakat temizlik, bakım gibi sorunlarla uğraşacağınızı bildiğiniz için ayaklarınız sizi bir oto galeri yerine en ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
18%
Fiyat
1599 TL
Çift çekirdekli A5 işlemcisiyle yüksek performans, dokuz kata varan daha üstün grafik gücüyle heyecan verici oyun deneyimi, 9,7 inç ve yüksek çözünürlüklü led ekranıyla görüntü kalitesi ve çok daha fazlası Apple iPad 2 ile yaşamınıza ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Ürün: 80 Desibel Ses Gücü ile EWA Bluetooth Mini Hoparlör!

Avucunuzun içine sığabilecek boyutu, yan komşunuzu bile dans ettirecek ses gücü ve ses kalitesiyle hayran kalacağınız Ewa j5 bluetooth mini hoparlör beklenenden çok daha fazlasını karşılıyor!  Salonda açtığınız müziği mutfağa gittiğinizde ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Ürün: Evinizde Deterjansız Hijyene Kavuşun!

Klasik temizlik malzemeleriyle saatler süren temziliklerden bıktığınız halde istediğiniz hijyenik sonuçalara erişemiyorsanız bugünün Groupon'u sizi Steamer Duck buharlı temizlik makinesiyle buluşturuyor! Farklı alanlarda kullanılabilen ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Ürün: Bitkisel İçerikli S Plus Special İnceltici Jel!

Bugünün Groupon'u sizi yaz aylarında pareolarınıza mahkum olmaktan kurtarıyor! S Plus bitkisel inceltici jel ile dilediğiniz vücuda kısa sürede ulaşın! S Plus Special Jel çok özel bir formülasyon ile doğadaki en özel ve en etkin maddeleri, ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
70 TL
Tatil: Tüm Orta Avrupa'yı Tek Bir Turda Gezin!

Masal şehri olarak anılan Prag, sarayları, kiliseleri, operası ile Viyana, Osmanlı dönemi eserleri ve Tuna nehrinin büyüsü ile Budapeşte! Sekiz günlük Orta Avrupa turu için bu Groupon ve maceracı bir ruh yeterli! Keşfetmeye hazır olun! ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
9 TL
Ürün: Yepyeni Ev Tekstili Ürünleri Kapınızda!

Çeyiziniz için birbirinden şık ev tekstili ürününe sahip olmak istiyor ya da yumuşacık yeni bir bornoza ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bugünün Groupon'u sizi kalitesi ve koleksiyonlarıyla ev tekstilinin vazgeçilmez markalarından oluşan ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
59 TL
SWAROVSKI ZIRCONIA® Taşlı Takılarınız Van Amstel Diamant'tan!

Şık görüntüsü, her kıyafeti baştan yaratan ışıltısı, zarafeti ile kadınların asla hayır diyemeyeceği sürprizlerin başında gelir mücevherler. Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinize sıkılmadan kullanabileceği, sizden bir parça olarak yaşam boyu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Evinizdeki Haşerelere Elveda Deyin!

Bugünün Groupon'uyla evinizdeki davetsiz küçük misafirlere elveda diyebilirsiniz! Ailenizi ve evcil hayvanlarınızı kimyasallara veya kokuya maruz bırakmadan, duvar içi tesisatlarda barınan haşereleri ve fareleri elektronik dalgalar yoluyla ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Boy Uzatıcı Silikon Topuk Kapınıza Teslim!

Boyunuzun kısalığından şikayet ediyor; ancak yüksek topuklu, ağır ve rahatsız ayakkabılar giymekten de hoşlanmıyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Plantilla Discreta silikon gizli topuk, boyunuzu tam 5 cm. uzatmakla kalmıyor; şeffaf ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
28 TL
Ürün: Trafik Seti!

Bugünün Groupon'uyla kanuni sorumluluklarınızı yerine getirin ve trafikte güvenle seyredin! TÜVTÜRK yönetmeliğine uygun trafik seti sizlerle! Paket içeriği: Üçgen fermuarlı pratik bez çanta Ön şeffaf görünümlü 2 adet üçgen reflektör ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
34,90 TL
Ürün: Kosmo Slim ile Uyurken Bile İncelin!

Yazın yaklaştığı günlerde fazla kilolarınızla başınız dertteyse, geçen yaz giydiğiniz kıyafetlerinize sığmakta zorlanıyorsanız üzülmeyin. Bugünün Groupon'uyla uyurken bile incelebilir, hayallerinizdeki vücut ölçülerine kavuşabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: %100 Bitkisel African Mango ile Fazlalıklara ve Toksinlere Veda Edin!

Fazlalıklardan ve toksinlerden kurtulmak, yağ yakımını hızlandırmak, iştahınızı hafifletmek, cildinizi beslemek ve saçlarınızın daha sağlıklı görünmesini istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Ünlü doktorların tavsiyesi, %100 bitkisel African ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
17,90 TL
Ürün: İsminize Özel Aksesuarlarla Ofisinize Şıklık Katın!

İş hayatında prestij ve saygınlık karşınızdakini etkilemeniz için önemlidir. İşinizle ilgili başarılarınızın yanında prestijinizi destekleyecek aksesuarlar ise şıklığınızı tamamlayan unsurlardan biridir. İş toplantılarında yapacağınız ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
9 TL
Ürün: Her Ortamda Bakımlı ve Güzel Görünün!

Bugünün Groupon'uyla hayatınızı kolaylaştıracak ürünlerden biriyle daha tanışın! LED ışıklı cımbız ile seyahatlerinizde çok rahat edeceksiniz! Çıplak gözle ayırt edemeyeceğiniz detayları fark etmenize yarayacak LED ışıklı cımbızınız ile ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Bag Port Kapı Arkası Çanta Askısı!

Kadınların en büyük sorunlarından biri giydikleri kıyafete uygun çanta bulabilmektir. Her kıyafete uygun çanta arayışıysa bir süre sonra çantalarla başedemez hale gelmenize neden olabilir. Bugünün Groupon'u çantalarınızı derli toplu ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
5 TL
Ürün: Birbirinden Şık Aksesuarlarla Tarzınızı Yaratın!

Aksesuarlar şıklığın tamamlayıcı parçalarıdır. Onlar sayesinde en sade elbisenizi önemli bir davete hatta bir partiye uygun hale getirebilir, etraftaki tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Işıltısıyla sizi vitrine doğru çeken o ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Satranç ve Tavla Setleri ile En Keyifli Turnuvalar Başlıyor!

En akılcı şah-matlar, tam yerinde kapılar ve kıran kırana geçen turnuvalar bugünün Groupon'uyla evinize geliyor! Sedef ve mozaik desenli, mıknatıslı kilit sistemi ve sağlam yapısıyla seyahatlerinizde de yanınızda taşıyabileceğiniz tavla ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
28,50 TL
Ürün: Bausch & Lomb Lens Solüsyonları!

Yanınızda litrelerce lens solüsyonu taşımaktan sıkıldıysanız ya da lens solüsyonlarınız çok kısa sürede tükeniyor ve eczeneye gitmeye üşeniyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Shopenya.com ile dünyaca ünlü Bausch&Lomb'dan 3'lü seyahat ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
7 TL
Ürün: Size Özel Tasarım Foto Derginiz Kapınızda!

En özel, mutlu ve ölümsüzleştirmek isteyeceğiniz anları her zaman elinizin altında şık bir halde tutmak ya da sevdiklerinize hediye etmek istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Jet Copy beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir fırsatla sizi ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: FM Transmitter ile Aracınızda Dilediğiniz Müziği Dinleyin!

Araba kullanırken radyoda müzik zevkinize uygun bir şarkı bulmak mı, torpidodan onlarca albüm arasında en yenisini bulmaya çalışmak mı? Siz de hangisinin daha yorucu olduğuna karar veremiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın ve arabanızda ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap