Bodrum, Çeşme, Bozcaada, Assos, Marmaris ve Sapanca'da Yaz Tatilleri!

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 22.05.2012
Konaklama: Mykonos ve Santorini Sahillerinde Yelkenlide 1 Hafta Konaklamalı Tatil Keyfi!
Hizmet: 21 İlde Geçerli Araç Kiralama Hizmeti!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
1299 TL
Yelkenli sizin için bir tutku, bu yaz tatilinizde hem eğlenmek hem de yelken eğitimiyle hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, bugünün Groupon'u her ikisini de yapabileceğiniz muhteşem bir tatil sunuyor! Dilerseniz Marmaris, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
Ortalama indirim oranı 30%
Fiyat
5 TL
Bavullarınızı toplayıp şehirden uzaklaşmak ya da toplantılara son model otomobilinizle gitmek için bir aracınız olmasını istiyor fakat temizlik, bakım gibi sorunlarla uğraşacağınızı bildiğiniz için ayaklarınız sizi bir oto galeri yerine en ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
249 TL
Tur: 4 Günlük Dubai Tatili!

Bu yaz tatilinde farklı yerler keşfetmeyi planlıyorsanız, bugününün Groupon'u müthiş bir tatili ayağınıza seriyor! Arap yarımadasının rüya şehri Duabi' de yazınıza damgasını vuracak 4 gün 3 gece Dubai turunuzu asla unutamayacaksınız!  ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
60 TL
Tur: İtalya'nın En Güzel Kentlerine 8 Günlük Yolculuk!

Romantizmin, tarihin ve sanatın krallığı İtalya'da 8 gün boyunca her saniyesinde heyecan duyacağınız unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Tatilbitmesin.com, bitmesini istemeyeceğiniz bir turu ayaklarınızın altına seriyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
60 TL
Tur: 3 Gece Konaklamalı Marsilya-Barcelona Turu!

Bugünün Groupon'u tatilbitmesin.com güvencesiyle Marsilya-Barcelona turunda indirim sunuyor! Tur Programı 1. Gün (16.05.2012) İstanbul-Barcelona: Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali tatilbitmesin.com kontuarı önünde saat ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
269 TL
Konaklama: Marmaris'te Tüm Sezon Tatil!

Marmaris Bora Bora Beach Hotel'de çift kişi 3 gece ücretsiz aktivitelerle doğa içinde macera dolu bir tatil sizi bekliyor! Groupon'unuzu hemen alın! Aktiviteler: Yelken Deneyimi 2 kişi 100tl. ( Fiyata dahil )  Tekne Turu 2 kişi 140 tl ( ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
59 TL
Konaklama: Can Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Eğlence yaşamı, doğal güzellikleri ve muhteşem doğasıyla ziyaretçilerine hayal gibi anlar yaşatan Bodrum'da yaz tatil programınızı yapmak istiyor ama nereye gideceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Tatil: Club Arya Apart & Otel'de 6 Günlük Tatil!

Kış mevsiminin yorgunluğunu ve stresini, güneşin yüzünü göstermesiyle üzerinizden atmaya başladınız. Baharın ve yazın habercisi cıvıldayan kuşlar ve dallarda açan çiçeklerle sizin de içiniz kıpır kıpır.   İşyerinde kimi zaman dalıp ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
199 TL
Tur: 4 Günlük Yunanistan-Makedonya Yolculuğu!

Bugünün Groupon'u tarihi, mutfağı, kültürü ve doğal güzellikleri ile muhteşem iki ülkede 4 günlük unutulmaz bir  yolculuğa çıkartıyor! Sevdiklerinize haber verin ve Yunanistan ile Makedonya'yı birlikte keşfetmenin mutluluğunu paylaşın! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
189 TL
Tatil: Phuket'te Çift Kişilk Masal Gibi Tatil!

Meleklerin mistik şehri Phuket'te farklı ve unutulmaz bir tatil deneyimi bugünün Groupon'unda sizi bekliyor! Emsalsiz güzellikteki doğal atmosferi ve bozulmamış dokusuyla tüm ziyaretçilerini mütevazılığıyla kucaklayan Thailand'ın saklı ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Bodrum Road House Apart'ta Sezon Boyu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Bodrum'da kendini eviniz olsun! Road House Apart Hotel'de 4 kişilik lüks apart odalarda konaklama fırsatı sizi bekliyor! Road House Apart Hotel, size vinizi aratmayacak sıcaklıktaki odalarıyla huzur dolu bir tatil ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
115 TL
Konaklama: 150 Yıllık Konakta Tatil!

Bir yıl boyunca hayalini kurduğunuz o çok özel tatili, sıradan bir yerde geçirmek istemiyor, size masalsı bir ortam ve unutulmaz anılar sunacak sıra dışı bir yer arıyorsanız, bugünün Groupon'uyla Alaçatı'da tarihi bir konağa davetlisiniz! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Kemer: 2 Kişilik Huzur Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Kemer'de huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Muhteşem orman ve havuz manzarasının yanısıra kaliteli yemek ve servisi ile de misafirlerine eksiksiz bir tatil yaşatmayı ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Titanic Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

İlkbahar yaza dönerken, İstanbul'da keyifli ve unutulmaz günler yaşamaya hazır olun. Bu Groupon ile Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de muhteşem bir tatilin tadına varın! Sabiha Gökçen Havalimanı'na ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Tophane Romans Haute Couture Hotel'de Seçkin Bir Tatil!

İstanbul'un sanatın onlarca çeşidine konu olan büyüleyici tarihine büyüklerinizin fotoğraf arşivinden değil; kendi gözlerinizle tanık olmak istiyorsanız Tophane Romans Haute Couture Hotel, dört bir yanı tarihi manzarayı kucaklayan müthiş ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Tur: Assos ve Bozcaada!

Üzümleri ve şaraplarıyla ünü sınırlarını aşmış Türkiye'nin üçüncü büyük adası Bozcaada ve sayısız  kültürün hikayesine ortak olmuş Assos'ta kent yaşamında karşılaşamayacağınız ayrıntılarla unutulmaz bir yolculuk sizi bekliyor! CRN Tur ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
484 TL
Eğitim: İrlanda'da İngilizce Öğrenin!

Bugünün Groupon'uyla İngilizce'yi İrlanda'da öğrenin! NED Training Center ile 2, 4 ve 6 haftalık İngilizce eğitimlerine katılın; hem Avrupa'nın en canlı şehirlerinden birinde tatil yapın, hem de İngilizcenizi mükemmelleştirin! Dublin şehir ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
50 TL
5 Günlük Madrid-Barcelona Tatili!

Mevsimin daha da güzelleştirdiği sokakları, özel tatlarıyla damaklarınızı şaşırtacak şarapları, tüm sokaklarından yaz-kış yükselen romantik melodileri ve hayranlık duygusunun büyük tepkilerle ifade edildiği büyüleyici sanat eserleri ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Tur: Sapanca Gölü ve Acarlar Longozu Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir gün sizlerle! SSC Tur ile her pazar kalkışlı günübirlik Sapanca Gölü Acarlar Longozu Turu sizlerle! Buluşma noktaları: 07:00 Bakırköy Ömür Plaza  Önü 07:30 Beşiktaş Yıldız Camii Önü 08:00 Kadıköy ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Evinizin Konforunda Bir Tatil Yaşayın!

Bugünün Groupon'uyla Fethiye Odyssey Residence'ta rüya gibi bir tatile davetlisiniz!   Fethiye'nin eşsiz doğası ile iç içe olan özgün mimarisi, doğal güzellikleri, denizi, güneşi, kaliteli servis anlayışı ile Fethiye'de lüks butik apart ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
105 TL
Konaklama: Yasmin Gardens'ın 5 Kişilik Apart Villalarında Muhteşem Bir Tatil Sizinle!

5 yıldızlı otellerin olanaklarıyla kendinizi sınırlamak istemiyor ve tatilde evinizin konforunu aratmayacak bir rahatlığı arıyorsanız bugünün Groupon'uyla Yasmin Gardens Hotel'in havuzlu villaları sizi bekliyor! Yalnızca size özel bir ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap