Asmalımescit Café de Paris'te Yemek/Atlar ve Midilliler Sizi Bekler!

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 24.05.2012
Yeme/İçme: Café de Paris'te Şarap, Bonfile ve İkramlar ile 2 Kişilik Akşam Yemeği!
Aktivite: Atlıtur ile Binicilik ve Doğa İçinde Organik Kahvaltı!
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
129 TL
Asmalımescit Café de Paris'de 160 gr. Café de Paris soslu bonfile ya da tavuk, cevizli salata, sınırsız pommes frites 1 şişe şarap, tatlı ve kahveden oluşan çift kişilik akşam yemeği bugünün Groupon'unda! Tüm şehri bir ucundan diğer ucuna ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Filmin en heyecanlı yerinde kahramanın dörtnala gidişini izliyor; ancak atlara uzaktan bakmakla yetiniyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Atlıtur Kulübü'nde leziz kahvaltı ve binicilik eğitimiyle keyif dolu anlara hazır olun! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
69 TL
Bakım: Tek ya da Çift Kişilik Masajlarla Stresten Arının!

Kışın yorgunluğunu üzerinizden atarak dünyaya yeniden gelmiş kadar dinç ve enerjik olmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Sevgilisiyle güzel bir gün geçirmek isteyenler, eşlerine asla unutamayacağı bir hediye vermeyi düşünenler, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
69 TL
Bakım: Maia Day Spa ile Masaj Keyfi - 3, 6, 12 Masajlık Paketlerle!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz tek kişilik ya da çift kişilik masaj ile bedeninize yeni ve taze duygular katmak için davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla, ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Nish Güzellik ile Yaza İncecik Girin!

Bugünün Groupon'uyla bedeninizi yaza hazırlayın! Nish Güzellik'in sunduğu 32, 52 ve 62 seanslık incelme paketleri sizi bekliyor! İncelme Paketleri: 10 Seans Kavitasyon, 10 Seans Radyo Frekans, 8 Seans Koruma Paketi, 4 Seans G5 Masajı 20 ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
23 TL
Yeme/İçme: Three Amigos ile Kahvaltı Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Kumbaracı yokuşu Three Amigos'ta leziz bir kahvaltıyla buluşun! 2, 4 ve 6 kişilik seçeneklerle gününüze keyifli bir başlangıç yapın! Kahvaltınız: Three Amigos Kahvaltı Tabağı:  Siyah zeytin, yeşil zeytin, ezine ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Tur: Marmara'nın En Güzel Koylarında Yüzün!

Tatilde gidecek bir yer seçmek, yıllarca hayalini kurduğunuz tatile ulaşmak, en güzel koyları birer birer gezip, dilediğiniz yerde yelkenlinizden atlayıp yüzmek size hayal gibi geliyorsa bugünün Groupon'uyla hayal sandığınız gerçek oluyor! ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! ... devamını gör.

İndirim
Ortalama indirim oranı 30%
Fiyat
120 TL
Hayata Devam Sigortanızı Yaptırın, Geleceğinizi Güvence Altına Alın!

Bu sigortayla kendinizi aşağıda sıralanan durum ve tehlikeli hastalıklara karşı güvence altına alırsınız ve böyle bir durum başınıza geldiğinde kenarda dilediğiniz gibi değerlendirebileceğiniz bir paranız bulunur. Bu sigortanın verdiği ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
89 TL
Sağlık: B&Y Sağlıklı Yaşam'da Kapsamlı Alerji Testi ile Vücudunuzu Tanıyın!

Sebebi bir türlü bulunamayan baş ağrıları, kilo verememe problemleri, yorgun uyanma sendromu ile vedalaşın! Tek bir test ile bedeninizi keşfedin, hayatınızın keyfini çıkarın! Bu Groupon ile B&Y Sağlıklı Yaşam'da yeni nesil cihazlarla 860 ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Tatil: Bodrum Göl-Türkbükü'nde Çift Kişilik Tatil Keyfi!

Yaz yaklaşırken odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor, televizyondaki sualtı belgesellerini hayranlıkla izliyor ya da küveti doldurup deniz yatağınızla keyif yapmaya başlıyorsanız tatile çıkma zamanı gelmiş demektir. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
159 TL
Spor: Ortaköy Korukent Tenis Kulübü'nde 1 Aylık Tenis Eğitimi!

Tenis oynamak size eğlenerek sağlığa kavuşma ve güçlü bir vücuda sahip olma imkanı sunar. Bugünün Groupon'uyla Korukent Tenis Kulübü'nde tenis sporuna ilk adımınızı atın! Hayatınıza farklı bir renk katmak, eğlenceli ve sağlıklı bir hobi ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Alaçatı Koçlu Konağı'nda Lezzet Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla gerçek bir Alaçatı konağında tatil yapın! Alaçatı Koçlu konağı hafta içi ve hafta sonu konaklama imkanları ve leziz ev yapımı kahvaltısıyla sizi bekliyor! Gerçek bir Alaçatı deneyimi için ideal bir otel olan Koçlu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,50 TL
Etkinlik: Serdar Ortaç ile Yazın İlk Konseri!

Eğlenceli hitleri ve romantik klasikleriyle Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç yazın habercisi ilk konseriyle sevenleriyle buluşuyor. Bugünün Groupon'uyla 26 Mayıs'ta KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek bu konsere ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Ürün: 80 Desibel Ses Gücü ile EWA Bluetooth Mini Hoparlör!

Avucunuzun içine sığabilecek boyutu, yan komşunuzu bile dans ettirecek ses gücü ve ses kalitesiyle hayran kalacağınız Ewa j5 bluetooth mini hoparlör beklenenden çok daha fazlasını karşılıyor!  Salonda açtığınız müziği mutfağa gittiğinizde ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Ürün: Evinizde Deterjansız Hijyene Kavuşun!

Klasik temizlik malzemeleriyle saatler süren temziliklerden bıktığınız halde istediğiniz hijyenik sonuçalara erişemiyorsanız bugünün Groupon'u sizi Steamer Duck buharlı temizlik makinesiyle buluşturuyor! Farklı alanlarda kullanılabilen ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
30 TL
Yeme/İçme: Fincan Kahve'de Enfes Sabah Kahvaltısı!

Günün ilk öğününe içinizi ferahlatan Boğaz havasında sıcacık bir yudum çay ile başlamak ve ardından çeşit çeşit peynirler, menemen, ekmek ve simit çeşitlerine uzanan sofrada devam etmek istiyorsanız bu Groupon'u kaçırmayın! Boğaz'ı ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
14,90 TL
Aktivite: Time Out Bowling'de Tüm Gün Eğlence!

Trafikte dubaları, evde kitapları ve yemekte tuzluğu devrilmesi gereken birer hedef olarak görmeye başlayan insanoğlunun Bowling'i icat etmesi fazla zamanını almadı. Bugünün Groupon'u tüm Bowling içgüdülerinizi yatıştırıyor! Groupon'un ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
69 TL
Bakım: Nişantaşı Chill Out Spa'da Yüz ve Göz Çevresi Bakımı ile Yenilenin!

Chill Out Spa güneş, stres, beslenme alışkanlığı ve daha birçok faktörün cildinizde bıraktığı etkileri bu Groupon ile siliyor! %100 doğal, saf ve etkili Decleor ürünleriyle kadınlar ve erkekler için özel güzellik paketleri sunan Chill Out ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Taksim Localino'da İtalyan Mutfağının Keyfini Çıkarın!

İtalyan lezzetlerini keşfetmek, tadı damağınızda kalacak pizza ve makarnalarla ziyafet çekmek için Toscana'ya gitmenize gerek yok! Bugünün Groupon'u sizi Localino Caffe&Ristorante'de İtalyan lezzetleriyle buluşturuyor! Menünüz Kişi başı 1 ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Kurs: Kendi Stilinizin Uzmanı Olun!

Bugünün Groupon'uyla makyaj ve hint kınasıyla vücut süsleme sanatının inceliklerini öğrenebilir, kendi stilinizin uzmanı olabilirsiniz!   Kendinize en profesyonel ve en doğru makyajı yapmanız için size yol gösteren BD Güzellik, yüzünüze ve ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap