Ağva Sweet Home Otel'de Rüya Tatil/Eve Servis Kuru Temizleme Hizmeti

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 28.05.2012
Tatil: Ağva Sweet Home Otel'de Huzura Doyamayacaksınız!
Hizmet: Kıyafetleriniz Air Press İle Tertemiz Kapınızda!
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
164 TL
İstanbul'un yanı başında, karmaşadan, yoğunluktan, trafikten, egzos kokusundan kendini sakınıp saklamış yemyeşil bir cennet.. Havasını içinize çektiğinizden andan ihtibaren ciğerlere dolan oksijenle sarhoş eder insanı.. Yemyeşil ormanı ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Gömlekler, elbiseler ve bir türlü ütülenemeyen inatçı kumaşlar... Lekesi çıkmadı diye vedalaştığınız tüm kıyafetlerinize yeniden "merhaba" deyin! Air Press'in Göztepe şubesinden kuru temizlemeniz hazır! 1999 yılından beri kaliteli, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
110 TL
Spor: Sınırsız Fitness Üyeliği!

Uzak durduğunuz yiyeceklerden mahrum kalmadan fit bir görünüme kavuşun, kendinizi çok daha iyi hissedin! Sports Factory Turkey, fitness üyeliğiyle sporu yaşam tarzı haline getirip sağlıklı bir vücuda kavuşmanız için sizleri bekliyor! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
93%
Fiyat
29 TL
Bakım: Yatarak Zayıflama Hayaliniz Gerçek Oluyor!

Her pazartesi başladığımız diyetler salı günü son buluyor. Fazlalıklarımızdan kurtulmak istiyoruz ancak sıkıcı diyetlere ve saatlerce süren spor seanslarına bir türlü katlanamıyoruz. ''Keşke yattığımız yerden kilo versek'' hayalleri ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Konser: Türk Popunun Yıldızlarıyla Ozan Çolakoğlu Konseri!

Bugünün Groupon'uyla Türk popunun yıldızları sahnede! Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, 2 Haziran Cumartesi gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena'da piyasaya süreceği albümünün şarkılarını ilk defa dinleyicilere sunacak! Türkiye'nin en iyi ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Kryolan Ürünleriyle Makyaj Kursu!

Anıl Efe Ajans ile dört saatlik kişisel makyaj workshop'una katılın; kendi stilinizin uzmanı olun! Gece ve gündüz makyajlarından cilt yapısı ve yüz şekillerine uygun tüm teknikleri öğrenin! Eğitim İçeriği Temel Kozmetik  Renk Tanımları  ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Ürün: Gözlük Alışverişinizde %50 İndirim Sağlayan Groupon

Gözlüx'ten yapacağınız alışverişlerde geçerli %50 indirim bugünün Groupon'unda! Sağlık açısından önemli bir detay olan güneş gözlükleriyle farklı bir imaj yaratarak tüm dikkatleri üzerinize çekebilir, nereye baktığınızı belli etmeden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Kaburgacı Selim Amca'nın Meşhur Kaburgası ve Tadına Doyulmaz Lezzetleri!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz? Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'de Sınırsız Bira ve Bira Sepeti!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en keyifli mekanlarından biri olan Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'ye davetlisiniz! Sınırsız bira ve bira sepeti sizi bekliyor! Büyük porsiyon yemekleri, lezzetli içecekleri, eğlenceli oyunları ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Yelken Dünyasına İlk Adımınızı Atın!

Bazen seyretmek yetmez. Tıpkı Rio Karnavalı'nda, rengarenk bir defilede, heyecanlı bir aksiyon filminde olduğu gibi heyecanı ve eğlenceyi içinde olup yaşamak istersiniz. Bugünün Groupon'uyla Kayra Yelken sizi yelkenle tanışma eğitimi ve ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Emex ile Romantik Tatil!

Sevdiğinizi yanınıza alın ve şehrin içinde romantik bir kaçamağın tadını çıkarın! Bugünün Groupon'uyla Emex Otel'de hafta içi, hafta sonu ve VIP masajlı konaklama seçenekleri sizlerle! Konaklama Seçenekleri: Çift kişi 1 gece konaklama Çift ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
79 TL
Güzellik: Selülitlerinizden Kurtulun!

Her kadın bitmek bilmez bir yenilenme ve güzelleşme potansiyeli ile doğar; ancak her ortamda dikkat çekenler, bu potansiyelin değerini bilenlerdir. Suadiye'de hizmet veren Special Beauty, bugünün Groupon'uyla selülitlerinize veda ederek ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Hizmet: Aracınıza Detaylı Temizlik!

Otomobiller de insanlar gibi zaman zaman özgüvenlerini tazelemek için bakıma ihtiyaç duyarlar ve profesyonel ürünleri tercih ederler. Bugünün Groupon'uyla aracınızı Ataşehir CrystalWax'ın emin ellerinde detaylı iç ve dış yıkama ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,50 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
69 TL
Spor: Aletli Pilates ile Forma Girin!

Aynı anda bedeninizi güçlendirmek, duruş bozukluklarınızı düzelterek ideal ölçülerinize kavuşmak, ağrılardan kurtulmak ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın!    Line Studio Club ile aletli pilatesin ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Sağlık: Bioenerji ile Pozitif Enerjiyle Bütünleşin!

Uzun süredir enerjinizin düştüğünüzü, eski pozitifliğinizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız Beauty Life Wellness, bioenerji için sizleri bekliyor! Kelime anlamı doğal enerji olan bioenerji, kozmik enerji akımını yüksek değerlerde ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Spor: Pilates ile Forma Girin, Sağlıklı Kalın!

Sağlıklı ve uzun bir yaşam, kişinin beslenme şekli ve alışkanlıklarına bağlıdır. Günün hızı sebebiyle hayatınızda ihmal ettiğiniz birçok şey var. Bugünün Groupon'uyla Caddebostan'ın gözde Pilates stüdyosu ile yaşam kalitenizi artırın! ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yaza İncecik Girin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Dermatec'ten Cilt Sorunlarına Yönelik Bakımlar!

Bugünün Groupon'u hayatın yoğun temposunda yıpranın cildinizi, yorulan bedeninizi rahatlatmak için sizinle! Her gün makyaj yapıyor, iş temposu nedeniyle sağlıklı beslenemiyor, yeterli miktarda su tüketmiyorsanız; zaten mevsim şartlarına ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tatil: Gala Hotel Büyükada' da Çiftlere Romantik Tatil!

İstanbul' un yoğun temposundan, kalabalığından kaçarak, Büyükada' da romantik anlar geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u tam da size göre! Romantizm kokan Büyükada sokaklarında ele ele tutuşup aşk tazeleyebilir, bisikletle adayı ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
49 TL
Hizmet: PratikDepo ile Evinize +1 Oda Katın!

Yaşam alanlarınızı genişletemiyor olabilirsiniz ama Pratik Depo ile eşyalarınız için +1 odaya sahip olabilirsiniz. 2 metre boyunda 6 adet buzdolabının sığabileceği büyük boy konteynerın aylık kira bedeli bugünün Groupon'uyla yalnızca 49 ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap