En Özel Anlarınızı Ölümsüzleştirin/Sur Yapı'dan 20. Yıl Fırsatları

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 25.05.2012
Ürün: Anılarınız Fotoğraflarda Hayat Bulsun!
Hayallerdeki Ayrıcalıklı Yaşam Exen İstanbul'da Yükseliyor!
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
5,60 TL
Dijital makinelerle birlikte mutlu anların hiçbiri kaçıp gitmiyor, bu Groupon size yakaladığınız tüm mutlu anları ellerinizin arasına alma imkanı sunuyor! Üstelik Fotvi.com, fotoğraflarınızı kapınıza getiriyor, adresinize teslim ediyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Hayallerdeki ayrıcalıklı yaşam Çamlıca eteklerinde yükseliyor! Sur Yapı'nın hayata ve geleceğe değer katan projesi Exen İstanbul'da 20. yıla özel fırsatlar sahiplerini bekliyor! Son gün 3 Haziran! 3.000.000 m2 inşaat, binlerce konut, ofis ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Marifet ve Nonestop ile Zaha Zinde ve Güçlü Hissedin!

İş hayatı, spor ya da genel olarak hayat sizi yoruyorsa bugünün Groupon'u kendinizi doğal yollardan zinde ve güçlü hissettirecek ürünler sunuyor! Marifet ve Nonestop ürünleriyle performansınızı artırabilir ve hayatınıza renk ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Bodrum'da 5 Yıldızlı Tatil!

Bodrum'da 5 yıldızlı bir tatil sizi bekliyor! Delta Beach Hotel ile deniz ya da kara manzaralı odalarda konaklama imkanı sizlerle! Bodrum Delta Beach Resort Hotel tatil adına herkesin beklentilerini karşılıyor. Açık ve kapalı yüzme ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Bebeğinize Yürümeyi Öğretmenin En Kolay Hali!

Bugünün Groupon'uyla hem sizin, hem de bebeğinizin hayatını kolaylaştıracak bir ürün; Moonwalk Bebek Yürüteci sizlerle! Bebeğinizin özgürlüğünü kısıtlamadan ona yürümeyi öğretmek istiyorsanız Groupon'unuzu hemen alın! Bebeğinizin düşme ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Pratik, Şık ve Dayanıklı Aluma Wallet Kartlık Kapınızda!

Dar pantolon ceplerinde şeklini kaybeden kartlarınıza, küçük çanta ve gözlerde kaybettiğiniz paralarınıza bugünün Groupon'uyla düzen getirin! Her yere kolayca sığan, dayanıklı, şık ve kullanışlı Aluma Wallet kartlık ile tanışın! Yamulmuş ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
8,90 TL
Ürün: Gardrobunuzdaki Kırışık Pantolonlarla Vedalaşın!

Yazlık, kışlık, baharlık derken her mevsime ayrı kumaş ve incelikte kıyafetler, pantolonlar almak işin keyfli yanı; tüm bu kıyafetleri gardıropta kırışmadan ve yer kaplamadan kullanmak ise neredeyse mucize! Bugünün Groupon'u sizi bir ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Ürün: iPad'inizin İhtiyaç Duyduğu Her Şey!

Bugünün Groupon'uyla iPad'inizin ihtiyaç duyduğu her şey bir arada! 3'lü ve 6'li paketler halinde kullanıcı deneyimini artıran ürünler bir tık yakınınızda! Smart Cover (iPad2 ve New iPad uyumlu) Smart Cover Mavi Smart Cover Siyah Smart ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
5 TL
Modaelinizde.com ile Avantajlı Alışveriş Başlıyor!

Bugünün Groupon'u birbirinden şık ve kullanışlı ürün yelpazesine sahip olan Modaelinizde.com'dan geliyor! Moda sektörünün en önemli markalarını çatısı altında toplayarak bir ilki gerçekleştiren Modaelinizde.com, ayakkabıdan trikoya, ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
3 TL
LTB'den Büyük Groupon İndirimi!

Yazın gelmesiyle birlikte gardırobunuzu baştan aşağı yenilemeyi düşünüyorsanız bugünün Groupon'uyla büyük LTB indirimine davetlisiniz! Yeni trendlerin yaratıcısı, modaya yön veren LTB ile göz alıcı tasarımlar dolabınızın gözdesi olacak!  ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
59 TL
Konaklama: Can Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Eğlence yaşamı, doğal güzellikleri ve muhteşem doğasıyla ziyaretçilerine hayal gibi anlar yaşatan Bodrum'da yaz tatil programınızı yapmak istiyor ama nereye gideceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Alaçatı Koçlu Konağı'nda Lezzet Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla gerçek bir Alaçatı konağında tatil yapın! Alaçatı Koçlu konağı hafta içi ve hafta sonu konaklama imkanları ve leziz ev yapımı kahvaltısıyla sizi bekliyor! Gerçek bir Alaçatı deneyimi için ideal bir otel olan Koçlu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Paşabahçe Kalitesi Masalarınızda!

Bugünün Groupon'uyla Paşabahçe kalitesiyle her evin ihtiyacını karşılıyor! Paşabahçe Alanya 18'li bardak seti sizlerle! Paket İçeriği: 6 Adet Meyve Suyu Bardağı: Hacim: ~190 cc. 6 1/2 oz Yükselik: 80 mm. 3 1/4 " Ağız Çapı: 72 mm. 3 " Taban ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
9 TL
Alışveriş: Binlerce Tabloda %50 İndirim!

Dünyaca ünlü tablolardan birinin; örneğin Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa'sının ya da Gustav Klimt'in Judith'inin evinizin duvarlarını süslemesini istemez miydiniz? Bunun için dünyanın en zengin insanı ya da en yetenekli müze soyguncusu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: iFClock Dekoratif Cam Duvar Saatleri!

Evinizde veya ofisinizde geçirdiğiniz tüm zamanlara keyif ve zevk katmak için bugünün Groupon'una göz atın! Dekoratif dizaynı ve şık tasarımı ile fark yaratan iFClock duvar saatleri hem işlevli bir gösterge hem de seçkin bir aksesuar ... devamını gör.

İndirim
18%
Fiyat
1599 TL
Ürün: iPad2 64GB 3G + WiFi 1599 TL!

Çift çekirdekli A5 işlemcisiyle yüksek performans, dokuz kata varan daha üstün grafik gücüyle heyecan verici oyun deneyimi, 9,7 inç ve yüksek çözünürlüklü led ekranıyla görüntü kalitesi ve çok daha fazlası Apple iPad 2 ile yaşamınıza ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
9 TL
Ürün: Yepyeni Ev Tekstili Ürünleri Kapınızda!

Çeyiziniz için birbirinden şık ev tekstili ürününe sahip olmak istiyor ya da yumuşacık yeni bir bornoza ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bugünün Groupon'u sizi kalitesi ve koleksiyonlarıyla ev tekstilinin vazgeçilmez markalarından oluşan ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Bembeyaz Dişlere ve Gülüşlere Sahip Olun!

Bugünün Groupon'uyla dişlerinizdeki lekelere veda edin ve bembeyaz, tertemiz dişlerinizle kocaman gülümseyin! White Pen Diş Beyazlatma Kalemi, muhteşem sonuçlar yaratan, diş hekimleri tarafından da kullanımı tavsiye edilen, kolay ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Ürün: 80 Desibel Ses Gücü ile EWA Bluetooth Mini Hoparlör!

Avucunuzun içine sığabilecek boyutu, yan komşunuzu bile dans ettirecek ses gücü ve ses kalitesiyle hayran kalacağınız Ewa j5 bluetooth mini hoparlör beklenenden çok daha fazlasını karşılıyor!  Salonda açtığınız müziği mutfağa gittiğinizde ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Ürün: Yatak Odanızı Yaza Hazırlayın!

Bugünün Groupon'u yatak odasında konfor arayanları rengarenk pike takımlarıyla buluşturuyor! Yaz geceleriniz rengarenk pike takımlarıyla serin, rahat ve yumuşacık! Tercih edebileceğiniz renkler: Beyaz (Hediye çarşafı beyaz) Fıstık yeşili ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap