Sur Yapı'dan 20. Yılına Özel Dev Proje/2 Kişilik Sınırsız Bira!

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 26.05.2012
Sur Yapı 20. Yılını Exen İstanbul'da Muhteşem Fırsatlarla Kutluyor!
Yeme/İçme: Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'de Sınırsız Bira ve Bira Sepeti!
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Hayallerdeki ayrıcalıklı yaşam Çamlıca eteklerinde yükseliyor! Sur Yapı'nın hayata ve geleceğe değer katan projesi Exen İstanbul'da 20. yıla özel fırsatlar sahiplerini bekliyor! Son gün 3 Haziran! 3.000.000 m2 inşaat, binlerce konut, ofis ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
39,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en keyifli mekanlarından biri olan Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'ye davetlisiniz! Sınırsız bira ve bira sepeti sizi bekliyor! Büyük porsiyon yemekleri, lezzetli içecekleri, eğlenceli oyunları ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
69 TL
Spor: Aletli Pilates ile Forma Girin!

Aynı anda bedeninizi güçlendirmek, duruş bozukluklarınızı düzelterek ideal ölçülerinize kavuşmak, ağrılardan kurtulmak ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın!    Line Studio Club ile aletli pilatesin ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
14,50 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Kalamış Moss'ta Leziz Menü!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en nezih ve şık mekanlarından birinde leziz 2 menü sizi bekliyor! Kalamış Moss sizi pizza ve sandviç menüleriyle buluşturuyor! Sandviç Menüsü: Club sandviç, mozarellalı sandviç, ızgara sandviç ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
15 TL
Ürün: Bayanicin.com'dan Alışveriş!

Bugünün Groupon'uyla gecelerinizi sadece ayıcıklı pijamalarınız içinde geçirmeyin! Bayanicin.com'un tüm markalarında geçerli 60 TL değerindeki Groupon 15 TL! İç güzelliğinizi yeniden keşfetmenizi sağlayacak bayanicin.com'un temelleri 2010 ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
49 TL
Hizmet: PratikDepo ile Evinize +1 Oda Katın!

Yaşam alanlarınızı genişletemiyor olabilirsiniz ama Pratik Depo ile eşyalarınız için +1 odaya sahip olabilirsiniz. 2 metre boyunda 6 adet buzdolabının sığabileceği büyük boy konteynerın aylık kira bedeli bugünün Groupon'uyla yalnızca 49 ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Sağlık: Bioenerji ile Pozitif Enerjiyle Bütünleşin!

Uzun süredir enerjinizin düştüğünüzü, eski pozitifliğinizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız Beauty Life Wellness, bioenerji için sizleri bekliyor! Kelime anlamı doğal enerji olan bioenerji, kozmik enerji akımını yüksek değerlerde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tatil: Gala Hotel Büyükada' da Çiftlere Romantik Tatil!

İstanbul' un yoğun temposundan, kalabalığından kaçarak, Büyükada' da romantik anlar geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u tam da size göre! Romantizm kokan Büyükada sokaklarında ele ele tutuşup aşk tazeleyebilir, bisikletle adayı ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yaza İncecik Girin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Dermatec'ten Cilt Sorunlarına Yönelik Bakımlar!

Bugünün Groupon'u hayatın yoğun temposunda yıpranın cildinizi, yorulan bedeninizi rahatlatmak için sizinle! Her gün makyaj yapıyor, iş temposu nedeniyle sağlıklı beslenemiyor, yeterli miktarda su tüketmiyorsanız; zaten mevsim şartlarına ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Ataşehir Doğa Balık'ta Zengin Balık Sofraları!

Taptaze balıkların, şifalı, lezzetli otların, salataların ve özenli mezelerin tadına varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Ataşehir Doğa Balık sizi samimi bir balık sofrasına davet ediyor! Doğa Balık, lezzetli yemekleri, şifalı ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
159 TL
Hizmet: Kolayca Taşının!

Yeni bir eve taşınıyor olmanın en zor yanı, asla bitmeyecekmiş gibi çok görünen onlarca eşyayı güvenle nakledip, bir yerlere çarpmadan taşıyabilmektir. Bugünün Groupon'uyla taşınmanın en zor kısmını profesyonellere bırakıp keyif sürün! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Aktivite: Babylon Aya Yorgi'de Magic Camp 2012 Heyecanı!

Havaların ısınması sizi tatil moduna soktu ve her gördüğünüz maviliği deniz olarak tanımlamaya başladıysanız 3 günlük mini bir tatil ve eğlence size çok iyi gelecek! Bugünün Groupon'u Çeşme Aya Yorgi plajında yapılacak Magic Camp 2012'ye ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Ağva'da Çift Kişilik Tatil!

Romantizmin ve mevsimin büyüleyici güzelliğinin tadını çıkarmak için Ağva'ya, Ekoland Otel'e davetlisiniz! Çift kişilik konaklama, bahçe ürünleriyle hazırlanmış organik kahvaltı, sınırsız çay ve akşam yemeği ile unutamayacağınız bir tatil ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Nefis Açık Büfe Brunch!

Bugünün Groupon'uyla güne lezzetli bir başlangıç yapın! Bizbize Kebap'tan zengin bir açık büfe pazar kahvaltısı sizleri bekliyor! Küçükyalı Sahil Yolu'nda taze ve doğal lezzetlerle bezeli bir açık büfe kahvaltı için tüm sevdiklerinizi ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
9,90 TL
Güzellik: Kendinizi Yaza Hazırlayın!

Yaz, yenilenme mevsimidir. Doğa farklı bir mevsime geçerken, insanlarda da ufak bir yenilenme telaşı başlar; doğaya ayak uydurma zamanıdır artık. Bugünün Groupon'uyla Uğurkan Güzellik'in Göztepe şubesine gelin, kendinizi tepeden tırnağa ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Güzellik: MiraBella ile İncelme Paketleri!

Bugünün Groupon'u Erenköy MiraBella'da son yılların en başarılı sistemlerinden olan incelme metodlarıyla sizlere aylarca ya da yıllarca beklemeden sağlıklı bir biçimde incelme şansı veriyor! Müşterilerine teknolojinin tüm yeniliklerini ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Güne Boğaz'da Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu Yakası'nın ilk konsept oteli olma özelliğini taşıyan Sözbir Royal Residence, 60 çeşiti aşkın açık büfe zengin kahvaltısıyla sizleri bekliyor! Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan, İstanbul'un ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'ten 10 ve 20 Seanslık Power Plate!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Bio Güzellik, sizleri sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metotlarından biri olan Power Plate ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla günde yalnızca on dakikanızı ayırarak ideal vücut ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap