Doğa Balık'ta Eşsiz Ege Ziyafeti/Ağva'da Jakuzili Romantik Tatil

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 24.05.2012
Yeme/İçme: Ataşehir Doğa Balık'ta Zengin Balık Sofraları!
Konaklama: Ağva'da Çift Kişilik Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
39 TL
Taptaze balıkların, şifalı, lezzetli otların, salataların ve özenli mezelerin tadına varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Ataşehir Doğa Balık sizi samimi bir balık sofrasına davet ediyor! Doğa Balık, lezzetli yemekleri, şifalı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Romantizmin ve mevsimin büyüleyici güzelliğinin tadını çıkarmak için Ağva'ya, Ekoland Otel'e davetlisiniz! Çift kişilik konaklama, bahçe ürünleriyle hazırlanmış organik kahvaltı, sınırsız çay ve akşam yemeği ile unutamayacağınız bir tatil ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Nefis Açık Büfe Brunch!

Bugünün Groupon'uyla güne lezzetli bir başlangıç yapın! Bizbize Kebap'tan zengin bir açık büfe pazar kahvaltısı sizleri bekliyor! Küçükyalı Sahil Yolu'nda taze ve doğal lezzetlerle bezeli bir açık büfe kahvaltı için tüm sevdiklerinizi ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
9,90 TL
Güzellik: Kendinizi Yaza Hazırlayın!

Yaz, yenilenme mevsimidir. Doğa farklı bir mevsime geçerken, insanlarda da ufak bir yenilenme telaşı başlar; doğaya ayak uydurma zamanıdır artık. Bugünün Groupon'uyla Uğurkan Güzellik'in Göztepe şubesine gelin, kendinizi tepeden tırnağa ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Güzellik: MiraBella ile İncelme Paketleri!

Bugünün Groupon'u Erenköy MiraBella'da son yılların en başarılı sistemlerinden olan incelme metodlarıyla sizlere aylarca ya da yıllarca beklemeden sağlıklı bir biçimde incelme şansı veriyor! Müşterilerine teknolojinin tüm yeniliklerini ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Sağlık: Bioenerji ile Pozitif Enerjiyle Bütünleşin!

Uzun süredir enerjinizin düştüğünüzü, eski pozitifliğinizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız Beauty Life Wellness, bioenerji için sizleri bekliyor! Kelime anlamı doğal enerji olan bioenerji, kozmik enerji akımını yüksek değerlerde ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'ten 10 ve 20 Seanslık Power Plate!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Bio Güzellik, sizleri sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metotlarından biri olan Power Plate ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla günde yalnızca on dakikanızı ayırarak ideal vücut ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
9,90 TL
Güzellik: Kendinizi Yaza Hazırlayın!

Yaz, yenilenme mevsimidir. Doğa farklı bir mevsime geçerken, insanlarda da ufak bir yenilenme telaşı başlar; doğaya ayak uydurma zamanıdır artık. Bugünün Groupon'uyla Uğurkan Güzellik'in Suadiye şubesine gelin, kendinizi tepeden tırnağa ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
27,50 TL
Yeme/İçme: Küçükyalı Cundalı Ayvalık Balıkçısı'nda Açık Büfe Kahvaltı Keyfi!

Cundalı Ayvalık Balıkçısı, nezih mekanıyla Cunda Adası'nı Küçükyalı'da yaşatıyor! Açık büfe kahvaltı lezzetleriyle donanmış bir masada eşliğinde sevdiklerinizle birlikte eğlenceli bir gün geçirmek istiyorsanız, bu Groupon'u kaçırmayın! ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Metrelik Kolcu Kebap'ta Muhteşem Sofra!

Muhteşem bir dost sofrasında ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Groupon ile Ataşehir Adana Metrelik Kolcu Kebap'tan bol çeşit zengin menüler sizlerle! Menünüz: Metrelik karışık kebap (Metrelik kebap üzerinde ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Tatil: Bodrum Göl-Türkbükü'nde Çift Kişilik Tatil Keyfi!

Yaz yaklaşırken odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor, televizyondaki sualtı belgesellerini hayranlıkla izliyor ya da küveti doldurup deniz yatağınızla keyif yapmaya başlıyorsanız tatile çıkma zamanı gelmiş demektir. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
49 TL
Spor/Bakım: Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa'da Rahatlayın!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
30 TL
Güzellik: Nk Med Güzellik'te Cyro Cabin ile Selülitlerinize Veda Edin!

Yazın gelmesiyle birlikte kurulan tatil planlarına selülit ve fazlalıklarınız gölge düşürüyor ve şok diyetlere başvuruyorsanız,siz hanımların derdine derman olacak süper bir Groupon'umuz var. Kadınların yeni tercihi Cryo Kabin ile ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Ürün: 80 Desibel Ses Gücü ile EWA Bluetooth Mini Hoparlör!

Avucunuzun içine sığabilecek boyutu, yan komşunuzu bile dans ettirecek ses gücü ve ses kalitesiyle hayran kalacağınız Ewa j5 bluetooth mini hoparlör beklenenden çok daha fazlasını karşılıyor!  Salonda açtığınız müziği mutfağa gittiğinizde ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Hizmet: Uzaktan Kumandalı İthal Stor Perde ile Evinize Şıklık Katın!

Eviniz, mobilyalarınız nasıl olursa olsun; bir evin havasını belirleyen en önemli aksesuar perdelerdir kuşkusuz. Bugünün Groupon'uyla evinizin havasını birbirinden şık desenlerden oluşan stor perdelerle yeniden yaratın! Evinizin modern ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Ürün: Evinizde Deterjansız Hijyene Kavuşun!

Klasik temizlik malzemeleriyle saatler süren temziliklerden bıktığınız halde istediğiniz hijyenik sonuçalara erişemiyorsanız bugünün Groupon'u sizi Steamer Duck buharlı temizlik makinesiyle buluşturuyor! Farklı alanlarda kullanılabilen ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Spor: Pilates ile Forma Girin, Sağlıklı Kalın!

Sağlıklı ve uzun bir yaşam, kişinin beslenme şekli ve alışkanlıklarına bağlıdır. Günün hızı sebebiyle hayatınızda ihmal ettiğiniz birçok şey var. Bugünün Groupon'uyla Caddebostan'ın gözde Pilates stüdyosu ile yaşam kalitenizi artırın! ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Profesyonel Eğitimlerle Yelkenle Tanışın!

Deniz tutkunları için mevsimin ne olduğu hiç farketmez ama yazın yaklaştığı günlerde deniz keyfi de bir başkadır! Bugünün Groupon'u sizi denizle ve yelken eğitimiyle buluşturuyor! Adalar turuyla birlikte yelkenle tanışma eğitimi sizi belki ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Büyükada'da Dinlenin!

Bugünün Groupon'u sizi Büyükada'nın huzurlu atmosferinde ufak bir kaçamağa davet ediyor! Şehrin kargaşasından çok uzak, şehre çok yakın, güzeller güzeli Büyükada'nın sayılı konaklarından Meziki Mansion, Butik Otel olarak hizmetinizde. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,90 TL
Suadiye: by Ivan'dan Leziz Tatlılar!

Groupon'un en cazip seçeneklerle sunduğu pasta yapım kurslarını kaçırdıysanız bugün sizin evde göstereceğiniz özeni mutfağında barındıran byIvan Patisserie'in birbirinden leziz pasta çeşitlerini yakalayabilir; yeni bir pasta yapım kursu ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap