119tl'ye Kolayca Taşının/49 tl'ye İncelme Paketleri!

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 29.04.2012
Hizmet: Ev Taşıma İşini Profesyonellere Bırakın!
Güzellik: İsda Body&Soulworks'ten 3, 6 ve 10'ar Seanslık İncelme Paketleri!
Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
119 TL
Yeni bir eve taşınıyor olmanın en zor yanı, asla bitmeyecekmiş gibi çok görünen onlarca eşyayı güvenle nakledip, bir yerlere çarpmadan taşıyabilmektir. Bugünün Groupon'uyla taşınmanın en zor kısmını profesyonellere bırakıp keyif sürün! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
87%
Fiyat
49 TL
Yaza ideal vücut ölçülerine kavuşarak girmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! İsda Body&Soulworks sizi kısa sürede incelmenin yollarıyla buluşturuyor! 3, 6 veya 10'ar seans seçeneklerinden dilediğinizi seçin, sağlığınızdan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
29,50 TL
Konser: Serdar Ortaç ile Yazın İlk Konseri!

Eğlenceli hitleri ve romantik klasikleriyle Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç yazın habercisi ilk konseriyle sevenleriyle buluşuyor. Bugünün Groupon'uyla 26 Mayıs'da KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek bu konsere ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Eğitim: İçinizdeki Sanatçıyı Keşfedin!

Dizginlenemez bir yaratıcılık hissediyor; ancak bu hissi dışa vuracak sanat dalını seçmekte zorlanıyor ya da elinizden tutacak bir usta bulamıyorsanız, bugünün Groupon'uyla seçeceğiniz bir sanat dalını deneyimleyebilir, ilk adımı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Yeme İçme: Rumeli Kavağı'nda Serpme Kahvaltı Keyfi!

Kahvaltının sıradan bir öğün değil; günün ilk ödülü olduğunu bilenler özen gösterirler sabahlara. Bugünün Groupon'uyla kahvaltının günün ilk ödülü olduğunu bir kez daha anlayacaksınız! Mehmet'in Yeri güzel bir sabahı seçkin lezzetlerle ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Decor Yapı ile Evinizi Boyatın!

Ev boyamak doğru bir fırça ve koltuk takımınıza uygun bir renk bulmaktan daha zahmetlidir. Bu zahmete her giriştiğinizde duvardaki dalga izleri sürreal çalışmalara dönüşüyorsa bu Groupon'la boyama işlemini profesyonellere bırakın!   Decor ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
3 TL
Ürün: Sevdiklerinize Tatlı Bir Sürpriz!

Klasik hediyelerden hem siz hem de sevdikleriniz sıkılmış olabilir. Onları hem gözlerine hem de damak zevklerine hitap edecek bir sürprizle mutlu etmek ve özel günlerinizi daha keyifli kılmak için bugünün Groupon'una bir göz atın! ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
135 TL
Aktivite: Mavi Tutku ile Dalgıçlığa İlk Adımınızı Atın!

Yeni bir hobi edinmek, yepyeni bir kariyer yolu seçmek ya da denizde ve derinlerdeki o bambaşka dünyayı keşfetmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  Mavi Tutku ile 8 saat teorik ve 1 havuz dalışından oluşan eğitim sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Nefis Bir Kahvaltıyla Güne Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla huzurlu bir kahvaltı sizi bekliyor! Şık dekorasyonu ve kusursuz hizmetiyle Yeşilyurt Park Plus Cafe sizi zengin kahvaltısına davet ediyor! Kahvaltı Menünüz: Eski kaşar- Kaşar peynir- beyaz peynir Tereyağı Bal- Kaymak ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
29 TL
Hizmet: Klimanız Yaza Hazır!

Yaz sıcakları tam anlamıyla bastırıp eviniz mini bir saunaya dönüşmeden klimanızın bakımlarını yaptırarak onu yaza hazırlayın! Bugünün Groupon'uyla Ustatamirci.com'dan tüm İstanbul'a servis olanağıyla yerinde klima bakımı sizlerle! Yüksek ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
39 TL
Güzellik: New York Güzellik ile Gençleşin!

İstanbul'un en şık semterinden Nişantaşı'nda, ferah ve hijyenik bir ortamda, gençleştiren ve cildinizi canlandıran detaylı cilt bakımı uygulamalarıyla güzelleşin! Bugünün Groupon'uyla kaliteden ödün vermeden bakım paketinizin tadını ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Rumeli Kavağı İskele Balık'ta Ziyafet!

Rumeli Kavağı İskele Balık Restaurant'tan iki leziz menü ile uzun bir sofra keyfinin ve İstanbul Boğazı'nın tadına varın! Üstelik cuma ve cumartesi günleri canlı müzikle! Menü 1: Günün taze balığı, köfte ya da tavuk Midye tava ya da ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Leziz Midye Dolmalar Evinizde!

Gece gezmesi dönüşünde karnınız acıktığında her köşe başında bir midyeci aramaya çalışmaktan sıkıldıysanız, ya da iyi bir midye dolma için kilometreler katetmek zorunda kalmak istemiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! İyimidye.com'dan ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
9,90 TL
Güzellik: Salon Paris Kuaför'de Tepeden Tırnağa Yenilenin!

Bugünün Groupon'u Salon Paris Kuaför ile size baştan aşağı bakım ve güzellik paketleri sunuyor! Bahar aylarında yenilenip, yaza güzelliğinize güzellik katarak girmek istiyorsanız bu bakım paketleri tam size göre! İstediğiniz bakım ve ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
69 TL
Bakım: Maia Day Spa'da Bedeninizi Şımartın!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz tek kişilik ya da çift kişilik masajlar ile bedeninize yeni ve taze duygular katmak için davet ediyor! Bugün, kendinizi ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Aktivite: 625 Metreden Yamaç Paraşütü Deneyimi ve Daha Pek Çok Aktivite!

Hayatınıza biraz heyecan katmak istiyorsanız, şehirden uzaklaşmadan Groupon'a özel fiyatıyla harika bir deneyim yaşayabilirsiniz! Bugünün Groupon'uyla 625 metreden yamaç paraşütüyle uçun, leziz Tekirdağ köftesinin, köy kahvaltısının tadını ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme-içme: Yunan Tavernasında Zengin Menü ve Limitsiz İçki ile Felekten Bir Gece!

Bir an için gözünüzü kapayın ve şehrin bitmek bilmeyen gürültüsünden kurtulduğunuzu, bir Yunan meyhanesinde Ege'nin en muhteşem lezzetlerini tadarken Yunan müzikleri eşliğinde eğlendiğinizi düşünün... Bugünün Groupon'uyla hayaliniz gerçek ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
129 TL
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Fotoğrafçılık Atölyesi!

Okan Bayülgen, Naz Köktentürk, Tahsin Aydoğmuş, Levent Yalınay, Zekai Demir ve Mithat Bereket gibi fotoğraf aşıklarının desteklediği Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Profesyonel Barmenler Eşliğinde Workshop!

Ev partilerinde dışarıdan aldığınız içeceklerden farklı karışımlar elde ederek arkadaşlarınız üzerinde çeşitli denemeler yapıyorsanız bu işi ustalarından öğrenmek hem siz hem de arkadaşlarınız için daha faydalı olacak! Bugünün Groupon'u ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Şişli MD Beauty Life ile Yaza İncecik Girin!

Bölgesel yağ-kilo ve selülit problemlerine, hızlı kilo değişimlerine, doğum ve az miktarda su tüketiminden kaynaklanan çatlaklara veda ederek vücudunuzla barışmanıza aracı olmak isteyen MD Beauty Life; size teknoloji ve sağlığın ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Sağlık: Elif Eğitim Danışmanlık ve Etüd Merkezi'nden Kişilik ve IQ Testi!

Bugünün Groupon'uyla kişilik envanterinizi ya da zeka testi sonucunuzu öğrenebilir, kariyerinizde ilerlemeyi düşündüğünüz alana uygun olup olmadığınızı görebilirsiniz. Geçerliği ve güvenilirliği otoritelerce onaylanmış Minnesota Çok Yönlü ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap