Denize Nazır Kahvaltı ve Sahanda Yumurta 14,90tl/İntolerans Testi 89tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 20.04.2012
Yeme/İçme: Ataköy Marina Değirmen Cafe'de Denize Nazır Leziz Kahvaltı ve Sahanda Yumurta!
Sağlık: Besinlerin Vücudunuza Etkilerini Biliyor musunuz?
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Güne şık bir mekanda, zengin, sağlıklı bir kahvaltı ile başlamak, sevdiklerinizin kalbini midelerinden başlayarak fethetmek isterseniz bu Groupon ile Değirmen Cafe'de deniz kenarında bir kahvaltıya davetlisiniz! 1982 yılından beri hizmet ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
85%
Fiyat
89 TL
Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Konser: Ozan Doğulu Sahnede!

İsviçreli bilim adamlarının araştırma yapmaya gerek duymadıkları nadir konulardan biri eğlence ve müzik dolu gecelerin kalp ve ruh üzerindeki olumlu etkileridir. Bugünün Groupon'u kalp ve ruh sağlığınıza destek oluyor!  Yaklaşık 30 yıldır ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
99,90 TL
Tatil: İstanbul'un Tatil Cenneti Kilyos'ta Denize Sıfır Konaklama!

Şehirden uzaklaşmadan güzel bir tatile kucak açmak isteyenlerin İstanbul'daki vazgeçilmez rotası Kilyos'un 1971'den faaliyet gösteren otellerinden Gurup Hotel sizi çift kişilik eşsiz bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Takasla Alışveriş Keyfini Yaşayın!

Parasal sistemten önce, tek alışveriş yöntemi olan takas, alışveriş yaparken kârlı çıkmanın en iyi yollarından biri. Bugünün Groupon'uyla kullanmadığınız eşyaları, ihtiyaç duyduklarınızla takas ederken, 100, 250 ya da 500 TL'lik ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Konaklama: Şişli Listana Hotel'de Romantik Bir Gün!

"Şehrin içinde, zamanın dışında" sloganıyla konuklarına merkezde şehirden uzaklaşma imkanı sağlayan Şişli Listana Hotel, sizi romantik bir güne davet ediyor! Özenle hazırlanmış modern odalarında bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Kuşadası, Bodrum, Fethiye, Didim'de Muhteşem Tatil Fırsatları!

Bugünün Groupon'u sizi dört ayrı tatil cennetinden dilediğiniz birine davet ediyor! Nikya Turizm, sizi konforlu ve lüks araçlarıyla Bodrum, Fethiye, Didim ve Kuşadası bölgelerine gidiş-dönüş ulaşım imkanı ile buluşturuyor! Üstelik ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Atlıtur'dan Binicilik Eğitimi!

Filmin en heyecanlı yerinde kahramanın dörtnala gidişini izliyor; ancak atlara uzaktan bakmakla yetiniyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Atlıtur'da binicilik eğitimiyle keyif dolu anlara hazır olun! Atlıtur:   Doğanın bir parçası ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
149 TL
Ürün: Buharın Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Mutfaktan banyoya, parkelerden pencerelere buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ile yakalayın!

Yorum Yap