Boğazda Türk Geceleri/Zayıflama, Toksinlerden Arınma Programı 99tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 30.04.2012
Aktivite: Başarı Cruises ile Boğazda Türk Geceleri! Çift Kişi 320 TL Yerine 150 TL!
Sağlık: B&Y Sağlıklı Yaşam ile İncelin ve Toksinlerden Arının!
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
150 TL
Bugünün Groupon'uyla yazı İstanbul Boğazı'nda karşılayın! Başarı Cruises ile her gün hareketle Boğaz'da Türk Geceleri'nde sınırsız eğlence sizi bekliyor! Her Gün Hareket: 20:00 - Kabataş 00:00 - Kabataş Anadolu Dansları, Oryantal ve DJ ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Bugünün Groupon'uyla hem yaz gelmeden hayal ettiğiniz vücut ölçülerine sağlıklı bir şekilde kavuşabilir, hem de vücudunuzdaki toksinlerden arınabilirsiniz. B&Y Sağlıklı Yaşam, sizi uzman diyetisyen eşliğinde zayıflama ve beslenme programı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Cildinizi Yenileyin!

Cildinizin pürüzsüz görünmesi için kullandığınız fondöten miktarı, ay sonunda ekstreleriniz geldiğinde göz doktorundan randevu almanıza neden olabilir. Bugünün Groupon'uyla bütçenizle ilişkinizi koruyun! Çiğdem Güzellik, şık dizayn, iç ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Atölye Ful ile Mutfakta Anneniz İçin Harikalar Yaratın!

Aşçı Şirin'in pişirdiği muhteşem cupcakelere özeniyor, Kurabiye Canavarı'nın süslü kurabiyelerine bakıp bu kurabiyelerin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız hem sizi hem de annenizi sevindirecek sürpriz bugünün Groupon'uyla geliyor! Atölye ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
29 TL
Kurs: İstanbul Fit Center'dan Tango, Latin veya Oryantal Dans Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul Fit Center'da tango, latin veya oryantal danslarıyla eğlenerek forma girebilirsiniz!   Zayıflamayı ve formda kalmayı eğlence ile buluşturan İstanbul Fit Center'da, uzman ve ödüllü eğitmenlerden alacağınız ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
119 TL
Servis: Ev Taşıma İşini Profesyonellere Bırakın!

Yeni bir eve taşınıyor olmanın en zor yanı, asla bitmeyecekmiş gibi çok görünen onlarca eşyayı güvenle nakledip, bir yerlere çarpmadan taşıyabilmektir. Bugünün Groupon'uyla taşınmanın en zor kısmını profesyonellere bırakıp keyif sürün! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Etkinlik: Sulukule Roman Orkestrası Eşliğinde 9/8'lik Roman Gecesi!

Haftanın yorgunluğunu içinizi kıpır kıpır edecek, sabaha kadar keyifle eğleneceğiniz bir konserden daha iyi nasıl üzerinizden atabilirsiniz ki? Sulukule Roman Orkestrası'nın muhteşem Roman havaları ile sabaha kadar göbek atıp eğlencenin ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
90 TL
Avrupa Dilleri Güvencesiyle Yurt Dışında Yabancı Dil Eğitimi!

Yabancı bir filmi altyazısı olmadan izlemek, en sevdiğiniz sanatçının şarkılarını dinlerken anlattığı duyguları hissedebilmek ve sevdiğiniz kişiyi aksanınızla etkilemek istiyorsanız bugünün Groupon'u sizi yurtdışında yabancı dil ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
49 TL
Güzellik: İsda Body&Soulworks'ten 3, 6 ve 10'ar Seanslık İncelme Paketleri!

Yaza ideal vücut ölçülerine kavuşarak girmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! İsda Body&Soulworks sizi kısa sürede incelmenin yollarıyla buluşturuyor! 3, 6 veya 10'ar seans seçeneklerinden dilediğinizi seçin, sağlığınızdan ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Eğitim: İçinizdeki Sanatçıyı Keşfedin!

Dizginlenemez bir yaratıcılık hissediyor; ancak bu hissi dışa vuracak sanat dalını seçmekte zorlanıyor ya da elinizden tutacak bir usta bulamıyorsanız, bugünün Groupon'uyla seçeceğiniz bir sanat dalını deneyimleyebilir, ilk adımı ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
135 TL
Aktivite: Mavi Tutku ile Dalgıçlığa İlk Adımınızı Atın!

Yeni bir hobi edinmek, yepyeni bir kariyer yolu seçmek ya da denizde ve derinlerdeki o bambaşka dünyayı keşfetmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  Mavi Tutku ile 8 saat teorik ve 1 havuz dalışından oluşan eğitim sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Decor Yapı ile Evinizi Boyatın!

Ev boyamak doğru bir fırça ve koltuk takımınıza uygun bir renk bulmaktan daha zahmetlidir. Bu zahmete her giriştiğinizde duvardaki dalga izleri sürreal çalışmalara dönüşüyorsa bu Groupon'la boyama işlemini profesyonellere bırakın!   Decor ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
29 TL
Hizmet: Klimanız Yaza Hazır!

Yaz sıcakları tam anlamıyla bastırıp eviniz mini bir saunaya dönüşmeden klimanızın bakımlarını yaptırarak onu yaza hazırlayın! Bugünün Groupon'uyla Ustatamirci.com'dan tüm İstanbul'a servis olanağıyla yerinde klima bakımı sizlerle! Yüksek ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
39 TL
Güzellik: New York Güzellik ile Gençleşin!

İstanbul'un en şık semterinden Nişantaşı'nda, ferah ve hijyenik bir ortamda, gençleştiren ve cildinizi canlandıran detaylı cilt bakımı uygulamalarıyla güzelleşin! Bugünün Groupon'uyla kaliteden ödün vermeden bakım paketinizin tadını ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Yelkenli ile Adalar Turu ve Yelken Eğitimi!

Bazen seyretmek yetmez. Tıpkı Rio Karnavalı'nda, rengarenk bir defilede, heyecanlı bir aksiyon filminde olduğu gibi heyecanı ve eğlenceyi içinde olup yaşamak istersiniz. Bugünün Groupon'u sizi, İstanbul'da yıllardır seyrettiğiniz denizin ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Rumeli Kavağı İskele Balık'ta Ziyafet!

Rumeli Kavağı İskele Balık Restaurant'tan iki leziz menü ile uzun bir sofra keyfinin ve İstanbul Boğazı'nın tadına varın! Üstelik cuma ve cumartesi günleri canlı müzikle! Menü 1: Günün taze balığı, köfte ya da tavuk Midye tava ya da ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Aktivite: 625 Metreden Yamaç Paraşütü Deneyimi ve Daha Pek Çok Aktivite!

Hayatınıza biraz heyecan katmak istiyorsanız, şehirden uzaklaşmadan Groupon'a özel fiyatıyla harika bir deneyim yaşayabilirsiniz! Bugünün Groupon'uyla 625 metreden yamaç paraşütüyle uçun, leziz Tekirdağ köftesinin, köy kahvaltısının tadını ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme-içme: Yunan Tavernasında Zengin Menü ve Limitsiz İçki ile Felekten Bir Gece!

Bir an için gözünüzü kapayın ve şehrin bitmek bilmeyen gürültüsünden kurtulduğunuzu, bir Yunan meyhanesinde Ege'nin en muhteşem lezzetlerini tadarken Yunan müzikleri eşliğinde eğlendiğinizi düşünün... Bugünün Groupon'uyla hayaliniz gerçek ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
129 TL
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Fotoğrafçılık Atölyesi!

Okan Bayülgen, Naz Köktentürk, Tahsin Aydoğmuş, Levent Yalınay, Zekai Demir ve Mithat Bereket gibi fotoğraf aşıklarının desteklediği Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Profesyonel Barmenler Eşliğinde Workshop!

Ev partilerinde dışarıdan aldığınız içeceklerden farklı karışımlar elde ederek arkadaşlarınız üzerinde çeşitli denemeler yapıyorsanız bu işi ustalarından öğrenmek hem siz hem de arkadaşlarınız için daha faydalı olacak! Bugünün Groupon'u ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Leziz Midye Dolmalar Evinizde!

Gece gezmesi dönüşünde karnınız acıktığında her köşe başında bir midyeci aramaya çalışmaktan sıkıldıysanız, ya da iyi bir midye dolma için kilometreler katetmek zorunda kalmak istemiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! İyimidye.com'dan ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap