Ramada Hotel Sesame Spa'da Float Spa Deneyimi 69tl/Metrelik Kebap Menü

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 15.04.2012
Bakım: Ramada Hotel Asia Sesame Spa'da 1 Seans Float Spa 69 TL!
Yeme/İçme: Adana Metrelik Kolcu Restaurant'tan Dev Kebap Menüsü!
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Ramada Hotel Asia bünyesinde hizmet veren Sesame Spa; 450 metre karelik alana kurulmuş bir butik spa. Bugünün Groupon'uyla her detayın sizin için özenilerek seçildiği Sesame Spa'da, floating spa ile tanışın! Floating Spa; bedensel, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Muhteşem bir dost sofrasına oturup ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Fındık lahmacun, semsek pide, ezme, panço, salatalar, tatlı, çay, kahve ve tabii ki ünlü metrelik karışık kebap sizi ve dostlarınızı bekliyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
25 TL
Güzellik: Yaza Hazırlık Bakımları!

Yazın kendini göstermeye başlayacağı günlerde görünümünüzü yenilemek, taze ve bakımlı bir imaj yaratmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  Moda'da hizmet veren Deep Blue Kuaför, güzelliğinize en az sizin kadar değer veriyor, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
9,90 TL
Hizmet: Zadex Car Care'den Detaylı Araç Temizliği!

Şehrin yolları, ani bastıran yağmurlarla çok daha çamurlu ve tozlu. Ancak kirden ve olumsuz koşullardan yıpranan tek yer düşündüğünüzün aksine yalnızca arabanızın dışı değil. Bugünün Groupon'uyla Zadex Car Care aracınızın ihtiyaç duyduğu ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'te Yaza İncelerek Girin!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Bio Güzellik, sizleri sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metotları olan kavitasyon, radyofrekans, pressoterapi ve G5 masajı ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla ideal vücut ölçülerinize ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
59 TL
Bir Yıllık Online Dil Eğitimleri!

Etkilemek istediğiniz kişi ile ilk buluşmanızda, çevredeki tüm İngiliz , Alman, Fransız, İtalyan, İspanyol ve Hollandalılar ile kendi dillerinde konuşup, James Bond'a özgü bir cazibe kazanmak için bu Groupon ile dil eğitimine başlayın! Her ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Zengin Açık Büfe Pazar Brunch'ı!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu Yakası'nın en kaliteli tesislerinden birinde nefis bir pazar kahvaltısına davetlisiniz! Taç Spor Tesisleriyle zengin açık büfe kahvaltınız sizi bekliyor! Taç Spor Tesisleri 700 kişilik havuz başı, 300 kişilik ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
29,90 TL
Güzellik: 15 Seanslık İncelme ya da El-Ayak Bakım Paketi Sizinle!

Maltepe'nin şık ve hijyenik atmosferi, son teknoloji cihazları ve profesyonel ekibi ile vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan Arz Estetik şimdi sizleri 15 seanslık incelme ya da el-ayak bakım paketlerini size sunuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
24,90 TL
Hizmet: Evinizdeki Davetsiz Misafirlere Son!

Bugünün Groupon'u sizi, Termipol Haşere İlaçlama'nın ev ve iş yerinizi ya da apartmanınızı davetsiz misafirlerden arındıracak, hijyenik ve sağlıklı uygulamalarıyla buluşturuyor! İstanbul'un tüm semtlerinde geçerli bu hizmet özel donanımlı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23 TL
Tiyatro: Kahkaha Dolu Dakikalar!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Kadıköy Müjdat Gezen Sanat Merkezi sahnesinde! Bu Groupon ile dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Decor Yapı ile Evinizi Boyatın!

Ev boyamak doğru bir fırça ve koltuk takımınıza uygun bir renk bulmaktan daha zahmetlidir. Bu zahmete her giriştiğinizde duvardaki dalga izleri sürreal çalışmalara dönüşüyorsa bu Groupon'la boyama işlemini profesyonellere bırakın!   Decor ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
49,90 TL
Bakım: Akademi Royal Spa'da Masaj ile Stresinizden Arının!

Tüm günün yorgunluğunu üzerinizden atmak için fırsat kolluyorsanız Akademi Royal Spa'nın Aromaterapi ve Klasik İsveç Masajı fırsatını hemen yakalayın! Bugünün Groupon'uyla kendinizi şımartın! Aromaterapi Masajı: Bitkisel öz yağlar, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
112,50 TL
Konaklama: Alaçatı B House Nature Otel'de Keyifli Bir Gün!

Çeşme'de baharın güzelliklerini yaşamak, mavi panjurlu evleriyle Ege'nin keyifli beldesi Alaçatı'nın keyfini çıkarmak için hazır olun! Bugünün Groupon'uyla çantanızı hazırlayın ve Alaçatı'ya doğru yola çıkın! B House Nature Otel tüm ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Ödüllü Otel, Sapanca'nın Muhteşem Doğası, Maşukiye'nin Dingin Güzelliği!

Tatilden beklentiniz büyükse size eğlenebileceğiniz, dinlenebileceğiniz, macera yaşayabileceğiniz ve spor yapabileceğiniz bir teklifimiz var! Bu Groupon ile Altın Boğa Ödüllü Butik Otel Maşukiye'de çift kişilik bir tatil sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Göztepe Eta Kuaför ile Baştan Aşağı Yenilenin!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi profesyonel ellere teslim edin! Göztepe Eta Kuaför sizi baştan aşağı yenileyecek bakımlarla buluşturuyor! Bakım Paketleriniz: Manikür + Pedikür Tüm Vücut Ağda Saç Bakımı + Fön + Dip Boya Saç Kesimi + Bakımı + ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
29,90 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Mio Bella ile Yaza Girerken İncelin!

Fazlalıklarınızdan yaz gelmeden kurtulmak ve yeni mevsime özgüveniniz yüksek girmek istiyorsanız bu Groupon ile Bağdat Caddesi Mio Bella'ya gelin ve incelme paketlerinizin keyfini çıkarın! İncelme Paketleriniz: 3'er seans Kavitasyon ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Riva Demircan Restaurant'ta Serpme Köy Kahvaltısı

Bugünün Groupon'uyla Beykoz'un en güzel mekanlarından biri olan Demircan Restaurant'ta doğayla iç içe zengin lezzetlerle sabahlarınızı taçlandırın, sevdiklerinizle birlikte güne lezzet dolu bir başlangıç yapın! Riva'da hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu ve Nilgün Belgün Caddebostan Kültür Merkezi Sahnesinde!

Ali Poyrazoğlu bir uyarlamayla Caddebostan Kültür Merkezi sahnesinde! 18 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek ve Nilgün Belgün ile Ali Poyrazoğlu'nun aynı sahneyi paylaştığı bu oyunu kaçırmak istemiyorsanız Groupon'unuzu hemen yakalayın! ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile İncelin!

Bedeninizi yaza hazırlamak için muhteşem bir fırsat Este Almond'dan bu Groupon'la geliyor! 2000 yılında kurulan Este Almond; kurulduğu günden bu yana kozmetikle ilgili en son teknoloji ile donatılmış ithal cihazlarıyla sizin için en iyi ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
10,50 TL
Yeme/İçme: Tarihi Bursa İskender Lezzetleri Sofranızda!

Bazı lezzetler fanatik taraftarlara sahiptir. Ispanak için defalarca kavgaya karışan Temel Reis, Road Runner için kendisini paralayan Cayote ya da lazanya için yerinden bile kalkan Garfield gibi... Bugünün Groupon'u içinizdeki çizgi film ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap