Biolazer'de İntolerans Testi 89tl/2 Kişi Otantik Kahvaltı 19tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 19.04.2012
Sağlık: Biolazer'de 600 Gıdayı Kapsayan Gıda İntolerans Testi!
Yeme/İçme: Kadıköy Piraye'de Otantik Kahvaltı!
Fırsata Bak »
İndirim
88%
Fiyat
89 TL
Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Bugünün Groupon'u günün en önemli öğününü, kahvaltıyı Piraye Otantik Kahvaltı kalitesiyle sizlere sunuyor!  Piraye Otantik Kahvaltı, Kadiköy'ün göbeğinde, şehrin karmaşasından uzak, dostlarınızla geniş ve ferah bahçesinde orjinal ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Spor: Power Plate ile Plaj Hazırlıklarına Başlayın!

Belki vakitsizlikten, belki masa başının insanı kendisine demirleyen hareketsizliğinden ya da en yaygın sebepten; yemek yemenin cazibesinden kurtulamadığınızdan formdan düştünüz, fazla kilolara teslim oldunuz. Bugünün Groupon'uyla kilo ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
73%
Fiyat
99 TL
Hizmet: Aracınıza Detaylı Temizlik!

Otomobiller de insanlar gibi zaman zaman özgüvenlerini tazelemek için bakıma ihtiyaç duyarlar ve profesyonel ürünleri tercih ederler. Bugünün Groupon'uyla aracınızı Ataşehir CrystalWax'ın emin ellerinde detaylı iç ve dış yıkama ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19 TL
Eğitim: Spor Tırmanış ile Tanışın!

Bugünün Groupon'uyla çocuklarınız ve siz yeni bir sporla tanışın! Boulder İstanbul'da yetişkinler ve çocuklar için spor tırmanış tanıtım eğitimleri sizlerle! Çocuklar İçin Spor Tırmanış Tanıtım Programı: Spor Tırmanış nedir? dalları ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Etkinlik: Bostancı Gösteri Merkezi: Mustafa Ceceli Konseri Sizi Bekliyor!

Mustafa Ceceli, 20 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde muhteşem bir konser verecek. Bugünün Groupon'uyla Mustafa Ceceli'nin en sevdiğiniz şarkılarını dinleme şansı elde edin! Mustafa Ceceli Hakkında: Altın Kelebek, Kral TV, Magazin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
112,50 TL
Konaklama: Alaçatı B House Nature Otel'de Keyifli Bir Gün!

Çeşme'de baharın güzelliklerini yaşamak, mavi panjurlu evleriyle Ege'nin keyifli beldesi Alaçatı'nın keyfini çıkarmak için hazır olun! Bugünün Groupon'uyla çantanızı hazırlayın ve Alaçatı'ya doğru yola çıkın! B House Nature Otel tüm ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23 TL
Tiyatro: Kahkahalarla İzleyeceğiniz, Keyifli Bir Oyun!

Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, kahkahalarla izleyeceğiniz "Kim Kime Dum Duma" oyunuyla sahnede! Evlilik yıl dönümlerini kutlayan Kerem (Onur Şenay) ve Alev (Arzu Yanardağ) çifti, en yakın arkadaşları Ümit (Mehmet Esen) ve Eda (Aslı Şahin) ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu Sahnede!

Ali Poyrazoğlu ve güçlü oyuncu kadrosunun yeni oyunu "Beni Yeniden Sev", 24 Nisan 20.30'da Kozyatağı Kültür Merkezi'nde seyircisi ile buluşacak. Hep çok beğenilen oyunlarla seyircisini buluşturan Ali Poyrazoğlu yine efsane olacak bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Tiyatro: Usta Oyuncu Yıldız Kenter Kraliçe Lear ile Sahnede!

Tiyatro sahnelerinin dev ismi Yıldız Kenter'in muhteşem sahne performansını Eugene Stickland'in Kraliçe Lear oyunuyla tanık olmak istiyorsanız biletleriniz bugünün Groupon'undan! Üç ayrı karakterin hikayesiyle kuşak çatışmasının ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Tatil: Orman İçinde, Huzur Dolu Tatil!

İstanbul'un içinde, vaha gibi güzelliğiyle şehir hayatından sıkılanlara masalsı bir kaçış imkânı sağlayan Ormanevi Otantik Otel, şimdi de sizi doğayla iç içe, huzur dolu bir tatile davet ediyor! Ağva'nın huzurlu tepesinde konumlanmış; ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
69 TL
Bakım: Suadiye Myramed'den Botoks Etkili Vital Lifting ve Derinlemesine Cilt Bakımı!

Sıradan bir bakım, birkaç günlüğüne cildinizi olduğundan daha iyi gösterebilir; ancak geçen zamanın yüzünüzde yarattığı hafif çizgileri silmez, cildinizin kaybettiği elastikiyeti geri getiremez. Dış dünyanın etkileriyle, cildinizin artık ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Yeme/İçme: Polonezköy Yeji Dohoda'da Mangal Ziyafeti!

Babanın kol gücü ile harladığı mangal ateşi, annenin yaptığı nefis salata, kardeşlerle ya da arkadaşlarla oynanan top oyunları ve arabanın teybinden gelen müzik! Bugünün Groupon'uyla, isle, ateşle uğraşmadan akşam yemeğinde leziz bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme:162 Yıllık Tarihi Konakta Lezzet Şöleni!

"Doğadan Doğu'ya, Doğu'dan Damağa" sloganı ile başta cağ kebabı olmak üzere Erzurum'un yöresel yemeklerinden oluşan bir lezzet karışımını; yaşatan, tanıtan ve konuklarına sunan Konak Altı sizi enfes menüleriyle buluşturuyor! Kadıköy ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Sweet Home Otel'de Çift Kişilik Masal Gibi Tatil!

Bahar tüm güzelliği ile gelirken sevgilinizle başbaşa, huzur ve keyif dolu bir tatil yapın. Baharın pastel tonları içinde, büyülü güzelliği ile kızıl gün batımına karşı derin bir nefes alın! Bu Groupon sizi Ağva'ya, aşka, Sweet Home ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Yaza İncecik Girin!

Bugünün Groupon'uyla Unique Güzellik'ten dilediğiniz bedene hızlı ve etkili bir biçimde ulaşabileceğiniz incelme paketleri sizi bekliyor!   Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Unique Güzellik ile bedeninizi yeniden yaratma şansı elinizde! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Aktivite: Anadolu Ateşi Bostancı'da Sahnede!

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 2012 deki dev projesi 'Kıvılcım' çocuk gösterisi Bostancı Gösteri Merkezi'nde. Bugünün Groupon'uyla bu muhteşem gösteri sizi bekliyor! Çocuklar kadar gençlerin ve yetişkinlerin de büyük bir keyifle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme İçme: 130 Çeşitten Oluşan Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla tüm sevdiklerinizle birlikte lezzetli ve keyifli bir kahvaltı sofrasına oturmaya hazırlanın! Samare Restaurant'ta 130 çeşit kahvaltılık eşliğinde mükemmel bir gün sizi bekliyor! Hellim peynirinden sucuğa, omlet ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
14,90 TL
Yeme İçme: Doğayla İç İçe, Leziz Bir Kahvaltı!

Şehir hayatının zorunlulukları sonucu iç içe geçmiş binalar ve gri bir gökyüzüyle yaşamaya mahkum olan insanoğlu, doğası gereği yeşillikle, toprakla iç içe olmak zorunda hisseder kendini. Bugünün Groupon'u size doğayla kucaklaşma şansını, ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
39,90 TL
Güzellikı: Erenköy Miramar Day Spa'da Yaz Gelmeden İncelin!

Yaz yaklaşmaya başladıkça aynalardan kaçmaya, gardrobunuzun önünde saatlerce fazla kilolarınızı saklayacak kıyafetler aramaya başladıysanız incelmeye başlamanın tam zamanı! Bugünün Groupon'u sizi 2 saatlik incelme kürüyle buluşturuyor! ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'te Yaza İncelerek Girin!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Bio Güzellik, sizleri sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metotları olan kavitasyon, radyofrekans, pressoterapi ve G5 masajı ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla ideal vücut ölçülerinize ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap