Spica'da 2 Kişi Yemek 55tl/Şile'de Açık Büfe 2 Kişi Kahvaltı 25tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 25.04.2012
Yeme İçme: Spica Cafe'de Çift Kişilik Yemek 174 TL Yerine 55 TL!
Yeme/İçme: Şile Değirmen Otel'de Açık Büfe Kahvaltı Ziyafeti!
Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
55 TL
Caddebostan Spica Cafe, et veya tavuk seçenekli ana yemek, şarap, salata ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor! Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını tatmanın ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Sevdiklerinizle beraber göz ve damak zevkinize hitap edecek bir kahvaltıda buluşmak için ayrıcalıklı bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u Değirmen Otel'de seçkin lezzetlerin yer aldığı açık büfe kahvaltı keyfini sizinle buluşturuyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Kısa Sürede Sıkılaşın!

Zahmetsizce bölgesel fazlalarınızdan kurtulmak, form kazanmak ve aynı anda kaslarınızı güçlendirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u sizi Acıbadem Este Almond'da infrared ışın özellikli V8 vakum uygulaması ile kısa sürede fit bir vücuda ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Boğaz Manzarasında Lezzet Dolu Kahvaltı Keyfi!

"Kahvaltıda gelen telefonu açtığı için pişman olacaktı" cümlesiyle başlayan otobiyografik bir roman yazmamak için kahvaltınızı bu Groupon ile Delfino Cafe'de yapın, telefonlara bakamayacağınız kadar lezzet dolu bir sabah keyfi yaşayın! ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
69 TL
Bakım: Maia Day Spa'da Bedeninizi Şımartın!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz tek kişilik ya da çift kişilik masajlar ile bedeninize yeni ve taze duygular katmak için davet ediyor! Bugün, kendinizi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Butik Ada Otel'de Çift Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Aradığınız ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
45 TL
Eğitim: Türkiye'nin Girişimcilik Gurusu Baybars Altuntaş'tan Sertifikalı Konferans!

Türkiye'nin girişimcilik gurusu Baybars Altuntaş, sizi sertifikalı "Yeni İş Geliştirme Stratejileri & İnovasyon" konferansı davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla siz de Baybars Altuntaş'ın yolundan ilerleyebilir, yeni iş stratejileri ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Crossfit, Kick Box, Boks ve Muay Thai Eğitimleri!

"Dövüş sanatı" olarak bilinse de temelinde barış taşıyan ve bilge bir felsefe üzerine kurulu Uzak Doğu sporları, bedeninizi güçlendirirken, zihninizi de rahatlatmayı başarıyor. İnsana yalnızca zindelik değil, erdem ve disiplin de ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Ferhan Şensoy ve Ortaoyuncular Sahnede!

Bugünün Groupon'uyla Ferhan Şensoy ve Ortaoyuncular'ı sahnede izleme şansı elde edin! 30 Nisan'da sahnelenecek Nasri Hoca ve Muhalif Eşeği oyunu sizlerle! Yazan, Yöneten, Müzik: Ferhan Şensoy Oyuncular: Ferhan Şensoy, Serap Günaydın, Ali ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
39,90 TL
Eğitim: Beden Dili Semineri!

Kendinizi çok daha rahat ifade etmek ve içinizde var olan potansiyeli açığa çıkarmak istiyorsanız, bugünün Groupon'unu hemen yakalayın Beden Dili ve Günlük Yaşama Uygulanması seminerine katılın! Bir şeyler anlatırken heyecanlananlar, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Tiyatro: Ünlü Oyunculardan "Cam" Sahnede!

Bugünün Groupon'uyla ünlü oyuncuları sahneye taşıyan çok özel bir tiyatro sizlerle! Cam'a biletinizi hemen alın! Levent Kazak'ın yazdığı, Laçin Ceylan'ın yönetmenliğini üstlendiği, başarılı oyuncular Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Cozz Hotel'de Doğayla İç İçe Çift Kişilik Tatil!

Şehirden uzaklaşmak istemeyen tatilcilerin rotası Ağva'nın en çok tercih edilen otellerinden biri olan Cozz Hotel'de deniz, doğa, enfes lezzetler ve daha fazlasıyla keyif dolu bir kaçamak yapmak; şehrin kalabalığını arkanızda bırakarak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme İçme: Leziz Kebap Menü!

Sevdiklerinizi bir masa, çeşme veya uzay gemisi etrafında toplayabilirsiniz ama hiç biri zengin bir kebap sofrası kadar keyifli olmayacaktır. Bu Groupon ile Antepli Üstadım Kebap'a gelin, arasıcaklardan tatlıya uzanan bir kebap ziyafeti ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Güzellik: İhtiyaç Duyduğunuz Tüm Bakımlar Bir Arada!

Bugünün Groupon'u sizi ihtiyaç duyduğunuz sayısız bakım ile buluşturuyor! Ataşehir'de hizmet veren Işılay Güzellik, profesyonel ekibi ile sizleri baştan aşağı yenilemek için bekliyor! Güzelliğinizi şehrin en iyilerine teslim etmek ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Via Plus'ta Yaz Gelmeden İncelin!

Yazın yaklaştığı şu günlerde havaların ısınmasıyla incelen kıyafetler sizi tedirgin ediyor, fazla kilolarınızı nasıl saklayacağınızı dert ediyorsanız üzülmeyin! Bugünün Groupon'u sizi hayal ettiğiniz bedene kavuşturuyor, yaza girerken ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
19 TL
Hizmet: Kim Olduğunuzu Öğrenin!

Belki yıllar belki de bir ömür geçer insan kendini tanımaya çalışırken. Bugünün Groupon'uyla kendinizi profesyonel uzmanlar ile daha yakından tanıyın! Human Design - Karakter Analizi BC. Danışmanlık ile sizlerle! Human Design Sistemi: ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu Sahnede!

Ali Poyrazoğlu ve güçlü oyuncu kadrosunun yeni oyunu "Beni Yeniden Sev", 28 Nisan 20.30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde seyircisi ile buluşacak. Hep çok beğenilen oyunlarla seyircisini buluşturan Ali Poyrazoğlu yine efsane olacak bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
45 TL
Tiyatro: Kadınlar Erkekler İlişkiler ve Çelişkiler!

İstanbul Oda Tiyatrosu bugünün Groupon'uyla sıradışı bir tiyatro oyununa bilet sunuyor! Kadınlar Erkekler İlişkiler Çelişkiler oyununa biletinizi kaçırmayın! Bu oyundaki herkes sizden biri, hatta bu oyundaki herkes sizsiniz!  Sevgilinizle ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Kaburga Ziyafeti!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz?  Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Güzellik: Cildinizi Yaza Hazırlayın!

Bugünün Groupon'u Mio Bella Güzellik kalitesi ile cildinizi tazeleme imkanı sunuyor! Bağdat Caddesi üzerindeki hijyanik ve ferah salonunda hizmet veren Mio Bella Güzellik, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak 3 profesyonel uygulama ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
14,50 TL
Hizmet: Pluto Pet Pansiyon'da Kedi ve Köpeğiniz için 1 Günlük Konaklama!

Bugünün Groupon'u yaz tatiline çıkarken minik dostunuzu güvenle bırakabileceğiniz bir pet pansiyon hizmeti veriyor! İş stresinden bunalıp ufak bir tatile çıkmak istediniz. Ancak gitmek istediğiniz oteller küçük dostunuzu kabul etmiyor ve ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap