Anadolu Ateşi Kıvılcım Gösterisi 28tl/Açık Büfe Kahvaltı 17,50tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 17.04.2012
Aktivite: Anadolu Ateşi'nden Çocuklara Özel Mükemmel Gösteri!
Yeme İçme: 130 Çeşitten Oluşan Açık Büfe Kahvaltı!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 2012 deki dev projesi 'Kıvılcım' çocuk gösterisi Bostancı Gösteri Merkezi'nde. Bugünün Groupon'uyla bu muhteşem gösteri sizi bekliyor! Çocuklar kadar gençlerin ve yetişkinlerin de büyük bir keyifle ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Bugünün Groupon'uyla tüm sevdiklerinizle birlikte lezzetli ve keyifli bir kahvaltı sofrasına oturmaya hazırlanın! Samare Restaurant'ta 130 çeşit kahvaltılık eşliğinde mükemmel bir gün sizi bekliyor! Hellim peynirinden sucuğa, omlet ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
49 TL
Sağlık/Spor: Yogasya ile Daha Sağlıklı ve Mutlu Kalın!

Hayatınıza sağlıklı bir şekilde esneklik katmak için, Bağdat Caddesi Yogasya sizi bekliyor! Bu Groupon'la sınırsız spor yapmanın, bedeninizi ve ruhunuzu tazelemenin keyfini yaşayın! Yoga Yoga uygulaması beden, zihin ve ruh arasında ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
96%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Babil Güzellik ile Yaz Gelmeden İncelin!

Yazın yaklaşmasıyla kalın ve bol giysileriniz yerlerini incecik kıyafetlere bırakıyor ve saklanmakta olan fazla kilolarınız yavaş yavaş gün ışığına çıkıyor. Yaptığınız rejim ve diyetler sinir sisteminizi bozmadan Groupon'unuzu yakalayın ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Yeme/İçme: Polonezköy Yeji Dohoda'da Mangal Ziyafeti!

Babanın kol gücü ile harladığı mangal ateşi, annenin yaptığı nefis salata, kardeşlerle ya da arkadaşlarla oynanan top oyunları ve arabanın teybinden gelen müzik! Bugünün Groupon'uyla, isle, ateşle uğraşmadan akşam yemeğinde leziz bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Tiyatro: Uluslararası Ödüllere Sahip İllüzyonist Oyuncudan Bir Sihir Hikayesi!

Sihir, güç, hırs, entirika ve aşk! Yetimhaneden sahnelere uzanan bir hikaye! Bugünün Groupon'u Ak'la Kara Tiyatro'nun perde açtığı yeni sezonda, en çok ilgi gören oyunlarından birini sizinle buluşturuyor! Uluslararası İllüzyon ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
7 TL
Ürün: Size Özel Tasarım Foto Derginiz Kapınızda!

En özel, mutlu ve ölümsüzleştirmek isteyeceğiniz anları her zaman elinizin altında şık bir halde tutmak ya da sevdiklerinize hediye etmek istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Jet Copy beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir fırsatla sizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Tiyatro: Can Yücel'in Hayatı Sahnede!

Edebiyatın büyük ustası Can Yücel, nam-ı diğer "Can Baba", 85. doğum yılında, sahnede anılıyor. Bugünün Groupon'uyla Tiyatro Kumpanyası'nın "Can" oyununa davetlisiniz. Oyun Hakkında: Hayatın içinden bir an bile eksilmemiş, kendine bile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Sweet Home Otel'de Çift Kişilik Masal Gibi Tatil!

Bahar tüm güzelliği ile gelirken sevgilinizle başbaşa, huzur ve keyif dolu bir tatil yapın. Baharın pastel tonları içinde, büyülü güzelliği ile kızıl gün batımına karşı derin bir nefes alın! Bu Groupon sizi Ağva'ya, aşka, Sweet Home ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
17,90 TL
Yeme/İçme: Göztepe Özhan Adana'da Kebap Lezzetlerini Keşfedin!

Adana'nın eşsiz kebap lezzetlerinin tadına varmak için Adana'ya gitmeye gerek yok. Bu Groupon, size doyumsuz kebap lezzetlerinin tadını çıkarabileceğiniz Adana Sofrası Özhan Usta'dan leziz menüler sunuyor! Menü seçeneklerinden dilediğinizi ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Hizmet: Zayıflama ve İlişki Koçluğu Seansları!

Gelecekle ilgili hedeflerinizde net olmak, ilişkideki farkındalığınızı artırmak, kendinizi daha iyi ifade edebilmek veya daha rahat biçimde kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Erim Yaşam Koçluğu, ilişki ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
34 TL
Spor: Birebir Pilates Dersleri!

Konsantrasyon, kontrol, merkezleme, akıcı hareket, kesinlik ve nefes... Bu saydıklarımız sağlıklı, zinde bir yaşam ve esnek bir vücut için en iyi teknik olan Pilates'in 6 önemli prensibi. 20. yüzyılın başından beri pek çok insan için ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Adana Metrelik Kolcu Restaurant'tan Dev Kebap Menüsü!

Muhteşem bir dost sofrasına oturup ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Fındık lahmacun, semsek pide, ezme, panço, salatalar, tatlı, çay, kahve ve tabii ki ünlü metrelik karışık kebap sizi ve dostlarınızı bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Yaza İncecik Girin!

Bugünün Groupon'uyla Unique Güzellik'ten dilediğiniz bedene hızlı ve etkili bir biçimde ulaşabileceğiniz incelme paketleri sizi bekliyor!   Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Unique Güzellik ile bedeninizi yeniden yaratma şansı elinizde! ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'te Yaza İncelerek Girin!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Bio Güzellik, sizleri sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metotları olan kavitasyon, radyofrekans, pressoterapi ve G5 masajı ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla ideal vücut ölçülerinize ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
10,50 TL
Yeme/İçme: Tarihi Bursa İskender Lezzetleri Sofranızda!

Bazı lezzetler fanatik taraftarlara sahiptir. Ispanak için defalarca kavgaya karışan Temel Reis, Road Runner için kendisini paralayan Cayote ya da lazanya için yerinden bile kalkan Garfield gibi... Bugünün Groupon'u içinizdeki çizgi film ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
23 TL
Güzellik: Ultratone ile Dilediğiniz Vücut Ölçüleri!

İnce bir vücuda sahip olmak ve fazla kilolarından kurtulmak hemen herkesin rüyası. Devrim niteliğindeki uygulamalar, bu rüyanızı gerçekleştirmek için her geçen gün yepyeni çözümler sunuyor. Bugünün Groupon'uyla Melezza'da çığır açan ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
29,90 TL
Güzellik: 15 Seanslık İncelme ya da El-Ayak Bakım Paketi Sizinle!

Maltepe'nin şık ve hijyenik atmosferi, son teknoloji cihazları ve profesyonel ekibi ile vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan Arz Estetik şimdi sizleri 15 seanslık incelme ya da el-ayak bakım paketlerini size sunuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Güzellik: Floating Spa ile Rahatlayın!

Ramada Hotel Asia bünyesinde hizmet veren Sesame Spa; 450 metre karelik alana kurulmuş bir butik spa. Bugünün Groupon'uyla her detayın sizin için özenilerek seçildiği Sesame Spa'da, floating spa ile tanışın! Floating Spa; bedensel, ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
25 TL
Güzellik: Yaza Hazırlık Bakımları!

Yazın kendini göstermeye başlayacağı günlerde görünümünüzü yenilemek, taze ve bakımlı bir imaj yaratmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  Moda'da hizmet veren Deep Blue Kuaför, güzelliğinize en az sizin kadar değer veriyor, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap