59tl Orijinal Swarovski Kalp Kolye/39,90tl Rengarenk Yer Minderleri

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 17.04.2012
Ürün: Van Amstel Diamant'tan Şık Tasarımlı Orijinal Swarovski Taşlı Kalp Kolye!
Ürün: Rengarenk Yer Minderleri ile Evinizin Havasını Değiştirin!
Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
59 TL
Şık görüntüsü, her kıyafeti baştan yaratan ışıltısı, zarafeti ile kadınların asla hayır diyemeyeceği sürprizlerin başında gelir mücevherler. Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinize sıkılmadan kullanabileceği, sizden bir parça olarak yaşam boyu ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
39,90 TL
Bugünün Groupon'u dekorasyon dünyasının vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiş bir metreye bir metre, rengarenk yer minderlerini kapınıza getiriyor! Kırmızı, sarı, turuncu, yeşil, pembe ve mavi seçeneklerinden dilediğiniz rengi seçin, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
7 TL
Ürün: Size Özel Tasarım Foto Derginiz Kapınızda!

En özel, mutlu ve ölümsüzleştirmek isteyeceğiniz anları her zaman elinizin altında şık bir halde tutmak ya da sevdiklerinize hediye etmek istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Jet Copy beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir fırsatla sizi ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
22,90 TL
Ürün: Sağlık Bakanlığı Onaylı Numimed İlaç Emzikleri!

Bugünün Groupon'u bebeklerinizin sağlığı ve rahatlığını düşünüyor! Aslında hiç hastalanmasını istemediğiniz bebeklerinize ilaçlarını kolaylıkla verebilmeniz için Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı Numimed ilaç emziklerini kapınıza getiriyor! 0-6 ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
63,90 TL
Kapınıza Teslim: Dr. Öz Zayıflama Kemeriyle Kilolarınızdan Kurtulun!

Dilediğiniz bedene kavuşmak için ninenizin bitki karışımlarını kullanmanıza ve belinizi sarıp sarmalayarak uykuya dalmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla Dr. Öz zayıflama kemeri sizlerle! Spor salonuna gidecek vaktiniz olmasa da ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
12,90 TL
Ürün: White Light Diş Beyazlatma Seti!

Üst üste içtiğiniz kahveler, gün boyu tüketilen çaylar, yatmadan önce dişlerinizi fırçalamanıza müsade etmeyen yatağınız; onun yumuşacık yüzü ve tam ortasından sıkılmış diş macunları... Dişlerinizin düşmanlarını bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
Ürün: Özel Porselen Demlik ile Çay Keyfi!

Güne keyifle başlayacağınız muhteşem bir kahvaltının olmazsa olmazı, yorgunluğunuzu atmak ya da içinizi ısıtmak istediğinizde aklınıza ilk gelen içecek nedir diye sorulsa hiç düşünmeden "çay" diye cevap verirsiniz! Lezzetli, demini almış ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Ürün: BabaSling Kanguru Taşıyıcı ile Bebeğiniz Güvende!

Henüz yani anne-baba olduysanız ya da olmak üzereyseniz ve bebeğiniz için tabiki en iyisini istiyorsanız bugünün Groupon'u sizi BabaSling ile buluşturuyor! BabaSling ile bebeğiniz her an gözünüzün önünde olduğu için sizin içiniz rahat ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
37,90 TL
Ürün: Profesyonel Kamış Olta Seti ile Rastgele!

Baharın gelişiyle canlanan doğa karşısında yerinizde duramayıp kendinizi sürekli dışarıya atmak istiyor, deniz kenarlarını mesken tutmuş balık tutanları iç geçirerek izliyorsanız bugünün Groupon'u sizin için geliyor! Profesyonel kamış olta ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
12,90 TL
Ürün: Yaz Boyunca Hamak Keyfi!

Yazı yaz yapan en büyük güzelliklerden biri, hamağınızı iki ağacın arasına gerip kuşların cıvıltısını ya da dalgaların sahile vuruşunu dinleyerek, gökyüzünü izleyerek huzur içinde uykuya dalabilmenizdir. Bugünün Groupon'uyla kendi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Alışveriş: Bunlardanistiyorum.com'da Gittiğiniz Her Yerde Parfümünüz Yanınızda!

Sevdiğiniz bütün  parfümler şık ve özel tasarım şişelere sahip fakat onları taşımak için neredeyse yanınızda ayrı bir çanta taşımanız gerek! Bugünün Groupon'u, 8 cm'lik şişesiyle kolaylıkla tekrar doldurulabilir Travolo parfüm atomizeri ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
17,90 TL
Üürn: Visco Yastık ile Sağlıklı Uykular!

Gece sessiz ve derin uyumak, sabahları gülümseyerek uyanmak ve kahvaltıda mutsuz bir surat ifadesiyle omzunuzdaki ağrılardan şikayet etmek yerine yüksek enerjinizle güne mutlu başlamak istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Homojen Destek ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Paşabahçe'den Tasarım Ödüllü Çay Seti!

Çay saatlerinde ya da kahvaltılarda konuklarınıza sorduğunuz "Nasıl bardakta içersin?" sorusunun cevabı hep bellidir; ince belli! Bugünün Groupon'uyla bu yanıta farklı bir yorum getirin ve çay sofranıza şıklık katın! Siz de eviniz için ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
49,90 TL
Ürün: Kendinden Şarjlı iPhone Kılıfı ile Kesintisiz İletişim!

Kapanan telefon yüzünden sevgilinizin kalbi kırıldıysa, rekor kırmak üzereyken oyun cihazınız kapandıysa ya da uzaylılarca kaçırılmakta olan arkadaşınızın fotoğrafını biten şarj yüzünden çekemediyseniz, bugünün Groupon'una bir göz atın! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Büyükada Yıldızlar Evi Otel'de Baharın Tadını Çıkarın!

Büyükada'da iskeleye yalnızca 3 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan, "Hatırla Sevgili" ve "Dudaktan Kalbe" gibi dizilerinin oyuncularını ağırlayan Yıldızlar Evi Otel, bugünün Groupon'uyla benzersiz bir konaklama deneyimini müthiş bir ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Gürallar'dan Bardak Setleri!

Bugünün Groupon'uyla masalarınıza Gürallar kalitesiyle şık bir dokunuş yapın! Gürallar'dan ihtiyacınıza göre 6'lı, 12'li, 18'li veya 24'lü "Lune" model bardak setleri sizlerle! Camın modern tasarımlı, renkli ve keyifli dünyası Gürallar ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: 3 Başlıklı, Titreşimli Diş Fırçası Kapınıza Teslim!

Diş sağlığınıza önem veriyor, düzenli olarak dişlerinizi fırçalarken bir yandan da diş yapınıza en uygun fırçayı kullanmak istiyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Yüksek dereceli titreşim özelliğiyle diş etlerinize masaj yapan ve bu ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Rengarenk ve Bakımlı Tırnaklara Sahip Olun!

Evinizin konforunda rutin bakımlarınızı hayatınıza zaman ve kolaylık kazandıracak bir ürünle gerçekleştirmek isterseniz, bugünün Groupon'u kişisel bakımda en çok dikkat çeken yer olan elleriniz için geliyor! Nail Perfect oje sürme seti ile ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Hediyeciniz.com ile İlginç ve Özel Hediyeler!

Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinize özel ve ilginç hediyeler verin! Hediyeciniz.com ile 60 TL değerinde alışverişiniz 19 TL! 2004 yılında "bilgisayarınızın başından sevdiklerinizin kapısına " sloganıyla yola çıkan hediyeciniz.com, hizmet ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
13,90 TL
Ürün: Elinizin Tek Hareketiyle Aydınlatan LED Lamba Kapınızda!

Ev dekorasyonunda eğlenceli, şık ve yenilikçi ürünleri takip ediyorsanız bugünün Groupon'u 28 LED ışıktan oluşan el çırpma sesine duyarlı tavan lambasını kapınıza getiriyor! Elinizi çırptığınızda yanan, tekrar çırptığınızda sönen LED lamba ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
139 TL
Ürün: Ev Tipi Kavitasyon Cihazı ile İncelin, Sıkılaşın, Yenilenin!

Yaz geldiğinde rengarenk elbiseleri rahatça giyebilmek, yeni alınan bikinilerle pilajda özgürce dolaşmak için herkes sıkı diyet listelerini eline aldığında, siz evinizdeki sihirli değneğinizle ideal ölçülerinize çoktan kavuşmuş ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap