Romantik İtalyan Menüsü 109 tl!/Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 22.04.2012
Yeme İçme: İtalya'nın En Seçkin Lezzetleri Sofranızda!
Eğitim: Güzel Sanatlara Hazırlık Teknik Çizim Eğitimi!
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
109 TL
Makarnayı ya da pizzayı "yalnızca bir yemek" olarak görenlerin ortak noktası hayatın içindeki muhteşem zevkleri fark edemiyor olmalarıdır.  Çünkü yaşam; en küçük ayrıntının, sıcak bir gülümsemenin ve özenle üretilip pişirilmiş bir yemeğin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
73%
Fiyat
199 TL
Güzel Sanatlar Fakültesi hayallerinizi süslüyor ve rüyalarınızda kendinizi yepyeni bir sanat akımı başlatan bir sanatçı olarak görüyorsanız sınava en iyi şekilde hazırlanmak için acele edin ve Groupon'unuzun size sunduğu fırsata kulak ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme İçme: Serpme Kahvaltı Keyfi!

Kahvaltının sıradan bir öğün değil; günün ilk ödülü olduğunu bilenler özen gösterirler sabahlara. Bugünün Groupon'uyla kahvaltının günün ilk ödülü olduğunu bir kez daha anlayacaksınız! Sadık Efendi Restaurant, güzel bir sabahı seçkin ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Çikolata ve Brownie Atölyesiyle Kendi Lezzetlerinizi Yaratın!

Enfes tadıyla yediden yetmişe damakları cezbeden çikolata lezzeti tüm dünya mutfaklarında önemli bir yere sahip. Kakao ağacının çekirdeklerinden yapılan çikolatanın mutluluk hormonunu harekete geçirmesinin yanısıra enerji verdiği de ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Decor Yapı ile Evinizi Boyatın!

Ev boyamak doğru bir fırça ve koltuk takımınıza uygun bir renk bulmaktan daha zahmetlidir. Bu zahmete her giriştiğinizde duvardaki dalga izleri sürreal çalışmalara dönüşüyorsa bu Groupon'la boyama işlemini profesyonellere bırakın!   Decor ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
50 TL
Yeme/İçme: Yeşillikler içinde Brunch Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi Maçka'nın vazgeçilmez mekanlarından biri olan Cafe 1 Numara'da baharın keyfini brunch ile taçlandırmanız için sizleri bekliyor! Yeşillikler içinde ve şık atmosferde sevdiklerinizle lezzet ve keyif dolu saatler ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
299 TL
Eğitim: NLP ile İngilizce Öğrenin!

Sabah uyanıp, bilmediğiniz bir dili akıcı şekilde konuşmaya başladıysanız ya önceki gece uzaylılarca kaçırılmış, ya da yeni bir öğrenme tekniği ile tanışmışsınızdır. İlk seçenek için NASA, ikinci seçenek için Georgy Academy of Thoughts ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Murad Ürünleriyle Profesyonel Cilt Bakımı!

Etiler'de hizmet veren Güney Güzellik, Murad ürünleri ile yapılacak derinlemesine cilt bakımı ile bugünün Groupon'unda! Cildiniz mevsim koşullarında yağ ve nem dengesini kaybeder. Uzman eller ve profesyonel ürünlerle uygulanacak cilt ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
39 TL
Eğitim: Nettaktik Tecrübesi ile İnternette Varolma Taktikleri Eğitimi!

Kendinizi tanıtmak için bulabildiğiniz en yüksek binanın tepesine çıkıp, kartvizitlerinizi rüzgara bırakabilirsiniz ve telefonunuz hiç susmaz. Hedef kitleniz telefon sapıkları değilse, bu Groupon ile marketing işinin inceliklerini ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Ataköy: Leziz Kahvaltı Keyfi!

Güne şık bir mekanda, zengin, sağlıklı bir kahvaltı ile başlamak, sevdiklerinizin kalbini midelerinden başlayarak fethetmek isterseniz bu Groupon ile Değirmen Cafe'de deniz kenarında bir kahvaltıya davetlisiniz! 1982 yılından beri hizmet ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Besinlerin Vücudunuza Etkilerini Biliyor musunuz?

Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Konser: Ozan Doğulu Sahnede!

İsviçreli bilim adamlarının araştırma yapmaya gerek duymadıkları nadir konulardan biri eğlence ve müzik dolu gecelerin kalp ve ruh üzerindeki olumlu etkileridir. Bugünün Groupon'u kalp ve ruh sağlığınıza destek oluyor!  Yaklaşık 30 yıldır ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Konaklama: Şişli Listana Hotel'de Romantik Bir Gün!

"Şehrin içinde, zamanın dışında" sloganıyla konuklarına merkezde şehirden uzaklaşma imkanı sağlayan Şişli Listana Hotel, sizi romantik bir güne davet ediyor! Özenle hazırlanmış modern odalarında bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Atlıtur'dan Binicilik Eğitimi!

Filmin en heyecanlı yerinde kahramanın dörtnala gidişini izliyor; ancak atlara uzaktan bakmakla yetiniyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Atlıtur'da binicilik eğitimiyle keyif dolu anlara hazır olun! Atlıtur:   Doğanın bir parçası ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
149 TL
Ürün: Buharın Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Mutfaktan banyoya, parkelerden pencerelere buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ile yakalayın!

Yorum Yap