Bahar-Yaz Tatilleri! Santorini, Cannes, Vietnam Cruise, Bulgaristan!

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 24.04.2012
Konaklama: Göl-Türkbükü Paloma Babana Hotel'de Çift Kişilik 2 Gece Tatil!
Konaklama: Santorini Misafirperverliğiyle Keyifli Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
210 TL
Bugünün Groupon'u sizi Bodrum Göl-Türkbükü'nde çift kişilik tatile, huzura, yeşile ve sonsuz maviliğe davet ediyor!   Her köşesi ayrı bir zevkle işlenmiş, birbirinden farklı oda dizaynları ile tatilcilerin vazgeçilmezi haline gelen Babana ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
375 TL
O ünlü Santorini misafirperverliğini tatmanın tam zamanı! Bugünün Groupon'uyla Yunanistan'ın en güzel sahillerinden biri olan Perivolos Plajı'nda konumlanan Bella Santorini'de 3, 5 ve 7 gece konaklama seçenekleri sizlerle! Perivolos ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
139,90 TL
Tatil: Fransa Cannes'da Cannes Film Gibi Bir Tatil!

Hayatınıza renk katmak, yeni yerler görmek ve sıradanlıktan uzak birkaç gün geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u size Fransa Cannes'da muhteşem bir tatil vadediyor! Cannes Cristal Hotel'de konaklama fırsatı, hayatın oşturmacasından ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
33%
Fiyat
569 TL
Konaklama: Malpas Hotel'de Keyifli Tatil!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi Kıbrıs'ta konforun kollarına teslim edin! 5* Malpas Hotel Kıbrıs, size nefis Akdeniz manzarası eşliğinde doğayla iç içe tüm sezon boyunca rahatlama imkanı sunuyor! Girne'nin eteklerinde konumlanan otelin eşi ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
129 TL
Tur: 3 Günlük Plovdiv-Sofya Turu!

11, 18 veya 25 Mayıs çıkışlı, yeşil pasaport ve Schengen sahipleri için vize gerektirmeyen, Sheraton Hotel'de konaklamalı, 3 günlük Bulgaristan Plovdiv - Sofya turu bugünün Groupon'unda! Muhteşem bir Bulgaristan tatiline hazır olun! 1. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
249 TL
Tur: Marmaris ve Fethiye'ye Mavi Yolculuk!

Bugünün Groupon'uyla maviyle yeşilin buluştuğu muhteşem koylarda unutulmaz bir mavi yolculuk sizi bekliyor! Mika Tur ile 3 gece 4 gün Fethiye-Marmaris mavi yolculuğunuzu hemen alın! Tur Tarihleri: 13-16 Haziran 20-23 Haziran 27-30 Haziran ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
993 TL
Tatil: Vietnam'da Bambaşka Bir Tatil Deneyimi!

Fraklı kültürlerle tanışmak, Asya'nın gizemli topraklarını keşfetmek ve yepyeni bir tatil alternatifi deneyimlemek istiyorsanız Vietnam, bu Groupon'la sizi ağırlamayı bekliyor! Vietnam'da unutulmaz bir tatil deneyimine şahit olacak, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
349 TL
Tur: Mika Turdan 4 Gece 5 Gün Marmaris-Fethiye Mavi Yolculuk!

Bugünün Groupon'u Mika Tur ile Akdeniz'in turkuaz renkli muhteşem koylarında 4 gece 5 günlük unutulmaz bir mavi yolculuk sunuyor!   Tur Tarihleri: 09-13 Haziran 16-20 Haziran 23-27 Haziran 30 Haziran - 04 Temmuz 07-11 Temmuz Örnek Yemek ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
45 TL
Hizmet: CarDelMar Kalitesiyle Araç Kiralama!

Bavullarınızı toplayıp şehirden uzaklaşmak ya da toplantılara son model otomobilinizle gitmek için bir aracınız olmasını istiyor fakat temizlik, bakım gibi sorunlarla uğraşacağınızı bildiğiniz için ayaklarınız sizi bir oto galeri yerine en ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Bodrum Hotel Myrina ile Muhteşem Bir Tatil Sizinle!

Bugünün Groupon'u sizi Bodrum Hotel Myrina'da hayallerinizdeki tatille buluşturuyor! Sevdiğinizle birlikte her anından keyif alacağınız rüya gibi anlarla dolu bir tatil yaşamak istiyorsanız Hotel Myrina sizleri bekliyor! Hotel Myrina, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Tur: Jojo Tur'dan Hıdırellezde Günübirlik Edirne Kakava Şenlikleri!

Bahar Bayramını sokağınızda yakılan mütevazi ateşlerle karşılamaktan sıkıldıysanız bugünün Groupon'uyla Hıdırellez'i Edirne'de ve en büyük Kakava ateşi eşliğinde kutlayabilirsiniz! Jojo Tur sizi unutamayacağınız bir gezi ile buluşturuyor! ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
89 TL
Tatil: Konaklamalı Ayvalık ve Asos Turu!

Hafta sonları şehirde sıkışıp kalmayın, doğa harikası tarihi Asos ile nefis balıkları ve keyifli atmosferiyle Ayvalık'ı keşfedin, baharın keyfini Ege'de çıkarın! Her Cuma yapılan Asos ve Ayvalık turlarından birine katılın, hayatınıza keyif ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
27,90 TL
Ürün: Bir iPhone'un İhtiyaç Duyacağı 10 Şey!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler birarada! iPhone Super 10'lu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
59 TL
Konaklama: Türkbükü'nde Rüya Gibi Bir Tatil!

Uzun süredir şehirden kaçıp biraz uzaklaşma fırsatı bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir bahar tatili sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Tur: Düzce-Melen Çayı'nda Rafting Heyecanı!

Hayatınıza renk katmak, hareket getirmek istiyor; fakat nereden başlayacağınıza karar veremiyorsanız bugünün Groupon'u sizi azgın dalgalarla mücadele ederken yüksek adrenalin yaşayacağınız rafting turuna davet ediyor! "Raft" adı verilen ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Tatil: Bodrum Moon Star Hotel'de Çift Kişilik Tatil Keyfi!

Bodrum'un doğal güzellikleri ve begonvilleriyle ünlü beldesi Ortakent Bodrum Moon Star Hotel'de sevdiğinizle birlikte eğlence, dinlence ve huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla tatil planınızı hemen yapın ve Bodrum'un ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
50 TL
Tur: İtalya'nın Büyülü Kentlerine 8 Günlük Yolculuk!

Roma'dan Napoli'ye uzanan bir yolculukla büyüleyici bir tarihe sahip ülkede; sekiz gün boyunca eğlence, keşif ve heyecan dolu anlar yaşamak ister misiniz?  Bugünün Groupon'uyla masal gibi bir tatile hazır olun! Konforlu ulaşım, konaklama, ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Woodyville Cowboy's Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle birlikte İstanbul'un dışına çıkmadan keyif ve huzur vadeden bir tatil mekanı arıyorsanız bugünün Groupon'u sizi o huzurlu mekanla buluşturuyor! Woodyville Cowboy's Hotel'de İstanbul'un yoğun ve stresli iş yaşamından, rutin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99,90 TL
Tatil: İstanbul'un Tatil Cenneti Kilyos'ta Denize Sıfır Konaklama!

Şehirden uzaklaşmadan güzel bir tatile kucak açmak isteyenlerin İstanbul'daki vazgeçilmez rotası Kilyos'un 1971'den faaliyet gösteren otellerinden Gurup Hotel sizi çift kişilik eşsiz bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
189 TL
Konaklama: Alaçatı Mimas Otel'de Çift Kişilik Tatil!

Alaçatı'ya ayak bastığınız anda yüzünü okşayan tatlı bir esinti sizi karşılarken, altın misali kumlarda, köpük köpük dalgalarda kendinizi kaybettiğiniz haliniz gelir gözünüzün önüne. Bugünün Groupon'uyla Mimas Otel'de hayata bir mola ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
55 TL
Konaklama: Mykonos'ta 3 Gece 4 Günlük Yaz Tatili!

En sık ziyaret edilen Yunan adası Mykonos'ta masmavi berrak denizin, altın sarısı kumların, esen ılık rüzgarın, içinizi ısıtan güneşin, akşam eğlencelerinin kısacası cennet gibi bir yaz tatilinin tadını bu Groupon'la çıkarın!   1. Gün: ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap