Café de Paris'te 2 Kişi Akşam Yemeği 129tl/Sınırsız Fitness Üyelikleri

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 18.04.2012
Yeme/İçme: Café de Paris'te Bonfile ve İkramlar ile 2 Kişilik Akşam Yemeği!
Spor: Pasifik Fitness&Spa Club'tan 1, 3 ve 6 Aylık Fitness Üyelikleri!
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
129 TL
Asmalımescit Café de Paris'te 160 gr. Café de Paris soslu bonfile ya da tavuk, cevizli salata, sınırsız pommes frites, 1 şişe şarap, tatlı ve kahveden oluşan çift kişilik akşam yemeği bugünün Groupon'unda! Beyoğlu'nu bir uçtan diğer uca ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
249 TL
Konuklarına 2000 yılından günümüze edindiği deneyimle şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Pasifik Fitness&Spa Club, sizi 1, 3 ve 6 aylık sınırsız fitness üyelikleri ile yaşamınıza sağlık ve zindelik katmak için davet ediyor! Pasifik ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
18,75 TL
Yeme/İçme: Falls in Galata'da Brunch!

Bugünün Groupon'uyla güne lezzetli bir başlangıç yapın! Falls in Galata sizi keyifli bir brunch'a davet ediyor! Son yıllarda birbiri ardına açılan şık oteller, lokantalar ve kafelerle İstanbul'un en popüler yerlerinden biri haline gelen ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
129 TL
Eğitim: Kendi Modanızı Yaratın!

Çok hızlı değişen modaya ayak uydurmak hem gardırobunuz, hem de cüzdanınız için çok kolay olmayabilir. Bugünün Groupon'uyla kendi modanızı yaratın! Akademi İstanbul sanat ve iletişimde sektörlerin ihtiyacı olan kalifiye ara elemanı ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Bebek Mori'de Uzak Doğulu Şeflerden Sushi Kursu!

Onlarca çeşit ve zengin malzemeleriyle sushi, internetten tarifine bakıp yapamayacağınız nadir yiyeceklerden. Yoğun bir dikkat, el becerisi ve en önemlisi de işi ustasından öğrenmiş olmak, misafirlerinize rengarenk sushiler sunabilmek için ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
39 TL
Eğitim: 5 Haftalık Sanat Tarihi Atölyesi!

Bugünün Groupon'uyla sanat hakkında bilmek isteyeceğiniz her şeyi öğrenin! Foto Film Sanat Merkezi ile beş haftalık Sanat Tarihi Atölyesi'nde Rönesans'tan Mannerizm'e, Barok'tan Realizm'e uzanan bir tarih sizleri bekliyor! Bireysel ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Aktivite: 45'likler, 80'ler ve 90'lar Türkçe Pop Parti!

70'li yıllardan 90'lı yıllara kadar süregelen çılgın eğlence anlayışı ve o zamanların muhteşem müzikleri, günümüzde hala büyük ilgiyle dinleniyor, o zamanların ruhunu yaşamamızı sağlıyor! 80'ler ve 90'ların en keyifli parçalarıyla dans ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,50 TL
Tiyatro: Sadri Alışık Tiyatrosu Oyuncuları "Sonbaharı Beklerken" ile Sahnede!

Sadri Alışık Tiyatrosu Oyuncuları'ndan yepyeni bir oyun! Bu Groupon'la Çolpan İlhan'ın başrol oynadığı Sonbaharı Beklerken oyununa davetlisiniz. Aşk öyle bir duygu ki, vücudunuzun tüm hücrelerine işler ve çoğu zaman kendi hayatınızın önüne ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
9 TL
Tiyatro: Sadri Alışık Tiyatrosu'ndan Yanlışlıklar Komedyası Sahnede!

Siz de Shakespeare gibi hayatın bir tiyatro sahnesi olduğunu düşünenlerden misiniz? Ya da her tiyatro sever gibi, siz de hayatınızı zaman zaman bir tiyatro oyununa benzetiyor musunuz? Bugünün Groupon'u sizi, Sadri Alışık Tiyatrosu ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
10 TL
Konser:  Kafası Karışık Kontrtenor garajistanbulda!

Cuma akşamınızı eğlence ve müziğe ayırın! Kaliteli müzik dinlemek, garajistanbul'un keyifli atmosferinde iyi vakit geçirmek için bu Groupon'u kaçırmayın! Cuma gecesi Nuri Harun Ateş, Kafası Karışık Kontrtenor olarak garajistanbul ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Egeli Meyhane'de Leziz Balık Sofraları!

Egeli Meyhane Boğaz'da dostlarınızla felekten bir gece geçirmek, Grek müzik eşliğinde sevdiklerinizle eğlenmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Kireçburnu Egeli Meyhane'de muhteşem bir fırsat sizi bekliyor! Menünüz: 10 çeşit ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
49 TL
Güzellik: 35 Seansta Yenilenin!

Her kadın bitmek bilmez bir yenilenme ve güzelleşme potansiyeli ile doğar; ancak her ortamda dikkat çekenler, bu potansiyelin değerini bilenlerdir. Şişli'de hizmet veren Stronglife, bugünün Groupon'uyla kendinizi baştan yaratmanıza olanak ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
9 TL
Güzellik: Yaza Bronz Bir Tenle Girin!

Konuklarına 2000 yılından günümüze edindiği deneyimle şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Pasifik Health Club Etiler ve Elysium ve Plaza Otel şubeleriyle sizi yaza hazırlıyor! 10 dakika, 100 dakika, 200 dakika ve aylık sınırsız Solaryum ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Eğitim: Gürkey ile Perküsyon Dersleri!

Bugünün Groupon'uyla işi gerçek ustalarından öğrenin, Gürkey Perküsyon Atölyesi'nden Latin Amerika, Türk, Klasik Batı ve Afrika Perküsyon eğitimleri sizi bekliyor! Engin Gürkey'in Türkiye'de akademik olarak yer almayan dünya perküsyon ve ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Maslak Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Kalite ve özenli hizmet denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Maslak Sheraton Hair & Style size bugünün Groupon'uyla kendinizi baştan yaratma imkanı sunuyor. Kadınlara ve erkeklere özel bakımlardan hemen yararlanın! Maslak ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Masaj ve Spa ile Tazelenin!

Her sabah yorgun ve ağrılarla uyanıyor; uykudan ve gününüzden yeterince verim alamıyorsanız, bu Groupon tam size göre! Levent Loft Corpus Spa'da seçeceğiniz bir masajın yanında sauna ve buhar odası kullanımı ile rahatlayın, dinlenin! Bir ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
109 TL
Eğitim: Akçay Sürücü Kursu'ndan B veya A2 Sınıfı Ehliyet Eğitimi!

Bugünün Groupon'u Akçay Sürücü Kursu'ndan B ya da A2 sınıfı ehliyet eğitimi sunuyor! Araba kullanmayı öğrenmek ve yollarda güvenle ilerlemek isteyenlere Akçay Sürücü Kursu alanında uzman, deneyimli, eğitmenlerle eğitim veriyor.   Güzel bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
1039 TL
Eğitim: Cervantes Enstitüsü Farkıyla İspanyolca Öğrenin!

Cervantes kalitesi, 60+60 saatten oluşan, toplam 2 kurluk başlangıç seviyesi İspanyolca eğitimiyle Taksim ve Acıbadem şubelerinde sizi bekliyor! Cervantes Enstitüsü'nde hafta sonu ve hafta içi saat seçeneklerinden dilediğinizi seçin ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Denize Sıfır Kahvaltı Keyfi!

Günün ilk öğünü, en keyifli yiyeceklerden oluşan mükellef bir kahvaltı sofrasında, hem de Boğaz'ı karşısına alan denize sıfır bir yerde sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Tarabya koyunda yer alan Palet Restaurant'a davetlisiniz! Güzel bir ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Tophane Romans Haute Couture Hotel'de Seçkin Bir Tatil!

İstanbul'un sanatın onlarca çeşidine konu olan büyüleyici tarihine büyüklerinizin fotoğraf arşivinden değil; kendi gözlerinizle tanık olmak istiyorsanız Tophane Romans Haute Couture Hotel, dört bir yanı tarihi manzarayı kucaklayan müthiş ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Baştan Aşağı Yenilenin!

Cildiniz mevsimin sert koşullarında yağ ve nem dengesini kaybeder. Uzman eller ve profesyonel ürünlerle uygulanacak cilt bakımı ile kaybettiğiniz ışıltıyı geri kazanabilir, ünlülerin güzellik sırlarıyla göz kamaştırabilirsiniz! Sizi baştan ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap