Ağva'da Çift Kişilik Romantik Tatil 149tl/Zengin Kebap Menüler 17,90tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 16.04.2012
Konaklama: Sweet Home Otel'de Çift Kişilik Masal Gibi Tatil!
Yeme/İçme: Göztepe Özhan Adana'da Kebap Lezzetlerini Keşfedin!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Bahar tüm güzelliği ile gelirken sevgilinizle başbaşa, huzur ve keyif dolu bir tatil yapın. Baharın pastel tonları içinde, büyülü güzelliği ile kızıl gün batımına karşı derin bir nefes alın! Bu Groupon sizi Ağva'ya, aşka, Sweet Home ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
17,90 TL
Adana'nın eşsiz kebap lezzetlerinin tadına varmak için Adana'ya gitmeye gerek yok. Bu Groupon, size doyumsuz kebap lezzetlerinin tadını çıkarabileceğiniz Adana Sofrası Özhan Usta'dan leziz menüler sunuyor! Menü seçeneklerinden dilediğinizi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
12 TL
Yeme/İçme: Beykoz'da Doğayla İç İçe Sınırsız Çay ile Serpme Kahvaltı Keyfi!

Polonezköy'e 2,5 kilometre uzaklıkta, yeşilin her tonuna tanık olacağınız, doğayla iç içe yer alan Dereli Vadi Restaurant'ta güzel bir sabahı serpme kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle beraber zengin ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Hizmet: Zayıflama ve İlişki Koçluğu Seansları!

Gelecekle ilgili hedeflerinizde net olmak, ilişkideki farkındalığınızı artırmak, kendinizi daha iyi ifade edebilmek veya daha rahat biçimde kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Erim Yaşam Koçluğu, ilişki ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
34 TL
Spor: Birebir Pilates Dersleri!

Konsantrasyon, kontrol, merkezleme, akıcı hareket, kesinlik ve nefes... Bu saydıklarımız sağlıklı, zinde bir yaşam ve esnek bir vücut için en iyi teknik olan Pilates'in 6 önemli prensibi. 20. yüzyılın başından beri pek çok insan için ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Adalar Manzarasına Nazır Düğün ya da Nişan Organizasyonu!

Yeni bir hayata adım atmanın telaşı ve heyecanı var içinizde. Her yeni günde adım adım "o gün"e yaklaşırken, bir yandan da sorunsuz ve hatta muhteşem bir organizasyon için tüm detayları ince eleyip sık dokuyorsunuz. Sevdiğiyle güzelleşen ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Yaza İncecik Girin!

Bugünün Groupon'uyla Unique Güzellik'ten dilediğiniz bedene hızlı ve etkili bir biçimde ulaşabileceğiniz incelme paketleri sizi bekliyor!   Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Unique Güzellik ile bedeninizi yeniden yaratma şansı elinizde! ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Güzellik: Floating Spa ile Rahatlayın!

Ramada Hotel Asia bünyesinde hizmet veren Sesame Spa; 450 metre karelik alana kurulmuş bir butik spa. Bugünün Groupon'uyla her detayın sizin için özenilerek seçildiği Sesame Spa'da, floating spa ile tanışın! Floating Spa; bedensel, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Adana Metrelik Kolcu Restaurant'tan Dev Kebap Menüsü!

Muhteşem bir dost sofrasına oturup ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Fındık lahmacun, semsek pide, ezme, panço, salatalar, tatlı, çay, kahve ve tabii ki ünlü metrelik karışık kebap sizi ve dostlarınızı bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
25 TL
Güzellik: Yaza Hazırlık Bakımları!

Yazın kendini göstermeye başlayacağı günlerde görünümünüzü yenilemek, taze ve bakımlı bir imaj yaratmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  Moda'da hizmet veren Deep Blue Kuaför, güzelliğinize en az sizin kadar değer veriyor, ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
9,90 TL
Hizmet: Zadex Car Care'den Detaylı Araç Temizliği!

Şehrin yolları, ani bastıran yağmurlarla çok daha çamurlu ve tozlu. Ancak kirden ve olumsuz koşullardan yıpranan tek yer düşündüğünüzün aksine yalnızca arabanızın dışı değil. Bugünün Groupon'uyla Zadex Car Care aracınızın ihtiyaç duyduğu ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Bio Güzellik'te Yaza İncelerek Girin!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Bio Güzellik, sizleri sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metotları olan kavitasyon, radyofrekans, pressoterapi ve G5 masajı ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla ideal vücut ölçülerinize ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
59 TL
Bir Yıllık Online Dil Eğitimleri!

Etkilemek istediğiniz kişi ile ilk buluşmanızda, çevredeki tüm İngiliz , Alman, Fransız, İtalyan, İspanyol ve Hollandalılar ile kendi dillerinde konuşup, James Bond'a özgü bir cazibe kazanmak için bu Groupon ile dil eğitimine başlayın! Her ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Zengin Açık Büfe Pazar Brunch'ı!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu Yakası'nın en kaliteli tesislerinden birinde nefis bir pazar kahvaltısına davetlisiniz! Taç Spor Tesisleriyle zengin açık büfe kahvaltınız sizi bekliyor! Taç Spor Tesisleri 700 kişilik havuz başı, 300 kişilik ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
29,90 TL
Güzellik: 15 Seanslık İncelme ya da El-Ayak Bakım Paketi Sizinle!

Maltepe'nin şık ve hijyenik atmosferi, son teknoloji cihazları ve profesyonel ekibi ile vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan Arz Estetik şimdi sizleri 15 seanslık incelme ya da el-ayak bakım paketlerini size sunuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
24,90 TL
Hizmet: Evinizdeki Davetsiz Misafirlere Son!

Bugünün Groupon'u sizi, Termipol Haşere İlaçlama'nın ev ve iş yerinizi ya da apartmanınızı davetsiz misafirlerden arındıracak, hijyenik ve sağlıklı uygulamalarıyla buluşturuyor! İstanbul'un tüm semtlerinde geçerli bu hizmet özel donanımlı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23 TL
Tiyatro: Kahkaha Dolu Dakikalar!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Kadıköy Müjdat Gezen Sanat Merkezi sahnesinde! Bu Groupon ile dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Decor Yapı ile Evinizi Boyatın!

Ev boyamak doğru bir fırça ve koltuk takımınıza uygun bir renk bulmaktan daha zahmetlidir. Bu zahmete her giriştiğinizde duvardaki dalga izleri sürreal çalışmalara dönüşüyorsa bu Groupon'la boyama işlemini profesyonellere bırakın!   Decor ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
49,90 TL
Bakım: Akademi Royal Spa'da Masaj ile Stresinizden Arının!

Tüm günün yorgunluğunu üzerinizden atmak için fırsat kolluyorsanız Akademi Royal Spa'nın Aromaterapi ve Klasik İsveç Masajı fırsatını hemen yakalayın! Bugünün Groupon'uyla kendinizi şımartın! Aromaterapi Masajı: Bitkisel öz yağlar, ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
23 TL
Güzellik: Ultratone ile Dilediğiniz Vücut Ölçüleri!

İnce bir vücuda sahip olmak ve fazla kilolarından kurtulmak hemen herkesin rüyası. Devrim niteliğindeki uygulamalar, bu rüyanızı gerçekleştirmek için her geçen gün yepyeni çözümler sunuyor. Bugünün Groupon'uyla Melezza'da çığır açan ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap