29,50tl'ye Serdar Ortaç Konseri/Yamaç Paraşütüyle Adrenalin 99tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 26.04.2012
Konser: Serdar Ortaç'tan Yazın İlk Konseri!
Aktivite: 625 Metreden Yamaç Paraşütü Deneyimi ve Daha Pek Çok Aktivite!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
29,50 TL
Eğlenceli hitleri ve romantik klasikleriyle Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç yazın habercisi ilk konseriyle sevenleriyle buluşuyor. Bugünün Groupon'uyla 26 Mayıs'da KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek bu konsere ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Hayatınıza biraz heyecan katmak istiyorsanız, şehirden uzaklaşmadan Groupon'a özel fiyatıyla harika bir deneyim yaşayabilirsiniz! Bugünün Groupon'uyla 625 metreden yamaç paraşütüyle uçun, leziz Tekirdağ köftesinin, köy kahvaltısının tadını ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
12,90 TL
Organizasyon: My Partyde Çocuğunuzla Eğlenceli Saatler!

Bugünün Groupon'u çocuklarınız eğlenirken sizin de keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor ve sizi My Party Oyun Evi'ne davet ediyor! My Party siz ve çocuklarınız için unutulmaz partiler organize ediyor! 300 metrekarelik bir alanda çocuklarınız ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Profesyonel Barmenler Eşliğinde Workshop!

Ev partilerinde dışarıdan aldığınız içeceklerden farklı karışımlar elde ederek arkadaşlarınız üzerinde çeşitli denemeler yapıyorsanız bu işi ustalarından öğrenmek hem siz hem de arkadaşlarınız için daha faydalı olacak! Bugünün Groupon'u ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
64,90 TL
Eğitim: İçinizdeki Dans Yeteneğini Ortaya Çıkarın!

Dans sizin için bir tutku fakat sadece ayna karşısında ve kendinizle baş başa kaldığınızda yaptığınız bir aktiviteyse bugünün Groupon'u size bale ve latin dansları eğitimiyle cesaret ve teknik sunuyor! Dans etmek fiziksel bir aktivite ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
17,50 TL
Tiyatro: "Bölge Hastanesi" Oyunu ile Keyifli Bir Pazar!

Savaşın gölgesinde bir bölge hastanesi, hiç kimsenin taburcu olamadığı tuhaf bir oda, kırık dökük bir ameliyat masasında, neşterle parçalara ayrılan Balkan toprakları ve trajikomik bir "Kimlik Nakli Operasyonu"! Masallarla gerçekler, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme-içme: Yunan Tavernasında Zengin Menü ve Limitsiz İçki ile Felekten Bir Gece!

Bir an için gözünüzü kapayın ve şehrin bitmek bilmeyen gürültüsünden kurtulduğunuzu, bir Yunan meyhanesinde Ege'nin en muhteşem lezzetlerini tadarken Yunan müzikleri eşliğinde eğlendiğinizi düşünün... Bugünün Groupon'uyla hayaliniz gerçek ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
129 TL
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Fotoğrafçılık Atölyesi!

Okan Bayülgen, Naz Köktentürk, Tahsin Aydoğmuş, Levent Yalınay, Zekai Demir ve Mithat Bereket gibi fotoğraf aşıklarının desteklediği Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
69 TL
Bakım: Maia Day Spa'da Bedeninizi Şımartın!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz tek kişilik ya da çift kişilik masajlar ile bedeninize yeni ve taze duygular katmak için davet ediyor! Bugün, kendinizi ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
27,90 TL
Ürün: Bir iPhone'un İhtiyaç Duyacağı 10 Şey!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler birarada! iPhone Super 10'lu ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Sağlık: Elif Eğitim Danışmanlık ve Etüd Merkezi'nden Kişilik ve IQ Testi!

Bugünün Groupon'uyla kişilik envanterinizi ya da zeka testi sonucunuzu öğrenebilir, kariyerinizde ilerlemeyi düşündüğünüz alana uygun olup olmadığınızı görebilirsiniz. Geçerliği ve güvenilirliği otoritelerce onaylanmış Minnesota Çok Yönlü ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
19 TL
Bakım: Ayak Detoksuyla Vücudunuzu Rahatlatın!

Bedenin kendi içindeki o muhteşem döngüsünün ve uyumunun örneğini, bir tek doğada görebiliyoruz. Öyle bir sistem ki vücut, her bir noktamız, başka bir bölgeyi etkiliyor.   Son yıllarda uzmanlar, bu konuda hayli geniş çaplı araştırmalar ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Spica Cafe'de Romantik Akşam Yemeği!

Caddebostan Spica Cafe, et veya tavuk seçenekli ana yemek, şarap, salata ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor! Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını tatmanın ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
10 TL
Konser:  Kafası Karışık Kontrtenor garajistanbulda!

Cuma akşamınızı eğlence ve müziğe ayırın! Kaliteli müzik dinlemek, garajistanbul'un keyifli atmosferinde iyi vakit geçirmek için bu Groupon'u kaçırmayın! Cuma gecesi Nuri Harun Ateş, Kafası Karışık Kontrtenor olarak garajistanbul ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
45 TL
Eğitim: Türkiye'nin Girişimcilik Gurusu Baybars Altuntaş'tan Sertifikalı Konferans!

Türkiye'nin girişimcilik gurusu Baybars Altuntaş, sizi sertifikalı "Yeni İş Geliştirme Stratejileri & İnovasyon" konferansı davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla siz de Baybars Altuntaş'ın yolundan ilerleyebilir, yeni iş stratejileri ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Yelkenli ile Adalar Turu ve Yelken Eğitimi!

Bazen seyretmek yetmez. Tıpkı Rio Karnavalı'nda, rengarenk bir defilede, heyecanlı bir aksiyon filminde olduğu gibi heyecanı ve eğlenceyi içinde olup yaşamak istersiniz. Bugünün Groupon'u sizi, İstanbul'da yıllardır seyrettiğiniz denizin ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
33 TL
Yeme/İçme: Cihangir Yımırta Cafe'de Çift Kişilik Kahvaltı Keyfi!

Kahvaltı günün en güzel, en keyifli anı değil de nedir? Sevdiklerinizle birlikte taptaze domates, mis gibi salatalık, mevsim meyvelerinden reçeller, nefis beyaz peynir, kaymak ve daha bir çok lezzetle dolu bir sofrada buluşmak ve güne ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Nish Güzellik ile Yaza İncecik Girin!

Bugünün Groupon'uyla bedeninizi yaza hazırlayın! Nish Güzellik'in sunduğu 32, 52 ve 62 seanslık incelme paketleri sizi bekliyor! İncelme Paketleri: 10 Seans Kavitasyon, 10 Seans Radyo Frekans, 8 Seans Koruma Paketi, 4 Seans G5 Masajı 20 ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
79 TL
Beyoğlu: Kendi Filminizi Çekin!

Aklınızdaki hikayeyi hayata geçirmeniz, kendi filminizi yöneterek festivallere adınızı altın harflerle yazdırmanız için bugünün Groupon'u hayallerinize "veee motor" diyor ve başarıya giden yolda ilk adımı sizin için atıyor! Marmara Sanat ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Şişli MD Beauty Life ile Yaza İncecik Girin!

Bölgesel yağ-kilo ve selülit problemlerine, hızlı kilo değişimlerine, doğum ve az miktarda su tüketiminden kaynaklanan çatlaklara veda ederek vücudunuzla barışmanıza aracı olmak isteyen MD Beauty Life; size teknoloji ve sağlığın ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Sushi & Noodle House'ta Lezzete Yolculuk!

İstanbul'da Uzakdoğu mutfağı denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Sushi&Noodle House, en taze lezzetlerini paylaşmak için müthiş bir fırsatla sizinle! 16 ya da 24 parça sushi seçenekleri ile lezzet dolu bir gün geçirin! Japon ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap