149 tl'ye Ağva'da Çift Kişilik Tatil/Siesta Spa'da Huzur Dolu Bir Gün

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 28.04.2012
Ağva Ekoland Otel'de Çift Kişilik Konaklama, Organik Kahvaltı ve Akşam Yemeği 149 TL!
Güzellik: Ataşehir Siesta Spa'da Stresten Uzak Huzur Dolu Bir Gün!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Ağva'nın en güzel mevsiminde romantizmin ve mevsimin büyüleyici güzelliğinin tadını çıkarmak için Ekoland Otel'e davetlisiniz! Çift kişilik konaklama, bahçe ürünleriyle hazırlanmış organik kahvaltı, sınırsız çay ve akşam yemeği ile ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Huzur ve keyif dolu bir gün yaşamak, ardınızda bıraktığınız kışın etkilerinizi üzerinizden atmak ve baharın coşkusunu doyasıya yaşayacak enerjiye kavuşmak için bugünün Groupon'u sizi Siesta Spa ile buluşturuyor! Siesta Spa'da kese ve köpük ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
25,90 TL
Yeme İçme: Eksiksiz Gurme Kahvaltısı!

Baharın keyfini çıkarmanın en güzel yolu, sevdiklerinizle birlikte yapacağınız eksiksiz bir kahvaltıyla güne başlamaktan geçer. Bugünün Groupon'u size leziz bir gurme kahvaltısı sunuyor! Özel üretim ürünleriyle ağzının tadını bilenlere ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Yaz Gelmeden İncelin!

Güneş ışınları yazın gelmeye başladığının habercisiyken fazla kilolarınızdan kurtulmak ve aynalarla barış imzalamak istiyorsanız bugünün Groupon'u size Sena Güzellik'ten vakum terapi, power plate ve lenf drenaj ile incelme fırsatı sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu Sahnede!

Ali Poyrazoğlu ve güçlü oyuncu kadrosunun yeni oyunu "Beni Yeniden Sev", seyircisi ile buluşacak. Hep çok beğenilen oyunlarla seyircisini buluşturan Ali Poyrazoğlu yine efsane olacak bir oyunla yola devam ediyor. İspanyol Tiyatrosunun ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,50 TL
Konser: Serdar Ortaç ile Yazın İlk Konseri!

Eğlenceli hitleri ve romantik klasikleriyle Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç yazın habercisi ilk konseriyle sevenleriyle buluşuyor. Bugünün Groupon'uyla 26 Mayıs'da KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek bu konsere ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
59 TL
Aktivite: Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa'da Rahatlayın!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Yeme/İçme: Kacavık Manji Restaurant'ta Peynir ve Şarap Eşliğinde Keyif!

Sevdiğinizi şımartacak, ilişkinize keyif ve eğlence katacak bir aktiviteyi heyecanlı gözlerle bekliyor; fakat size uygun bir mekan bulmakta zorlanıyorsanız, bugünün Groupon'u sizi Manji Restaurant ve onun leziz menüsüyle buluşturuyor! ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
129 TL
Spor: Euroform Sports'ta 3 ya da 6 Aylık Üyelik!

Yaz mevsinin kendini göstermeye başladığı şu günlerde vücudunuzun yeterince "formda" olmadığını düşünüyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Acıbadem Euroform'da hem incelin, hem de zinde kalın! 1000 m2'lik tesisiyle Acıbadem'de ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
119 TL
Eğitim: Yeşil Işık Sürücü Kursu ile Ehliyetiniz Cebinizde!

Bugünün Groupon'uyla Yeşil Işık Sürücü Kursu'nun deneyimli eğitmenleri ile ehliyetinizi kolayca alın, trafiğe rahatça çıkın! Güzel bir araba sahibi olmak isteyip, hala ehliyet alamadıysanız şimdi planlarınızı hayata geçirme vakti! Ya da ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Leziz Midye Dolmalar Evinizde!

Gece gezmesi dönüşünde karnınız acıktığında her köşe başında bir midyeci aramaya çalışmaktan sıkıldıysanız, ya da iyi bir midye dolma için kilometreler katetmek zorunda kalmak istemiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! İyimidye.com'dan ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
59 TL
Güzellik: White Club'ta Kavitasyon, Lenf Drenaj ve Power Plate!

Bugünün Groupon'uya sağlığınızdan olmadan kısa sürede incelebilir, hayranlık uyandıracak bir vücuda sahip olabilirsiniz! Yaz ayları yaklaşırken bölgesel yağlarınızdan kurtularak ideal vücut ölçülerine kavuşmak istiyorsanız White Club, sizi ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Cozz Hotel'de Doğayla İç İçe Çift Kişilik Tatil!

Şehirden uzaklaşmak istemeyen tatilcilerin rotası Ağva'nın en çok tercih edilen otellerinden biri olan Cozz Hotel'de deniz, doğa, enfes lezzetler ve daha fazlasıyla keyif dolu bir kaçamak yapmak; şehrin kalabalığını arkanızda bırakarak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Adana Metrelik Kolcu Restaurant'tan Dev Kebap Menüsü!

Muhteşem bir dost sofrasına oturup ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Fındık lahmacun, semsek pide, ezme, panço, salatalar, tatlı, çay, kahve ve tabii ki ünlü metrelik karışık kebap sizi ve dostlarınızı bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Suadiye Special Beauty ile Cildinizi Yaza Hazırlayın!

Son teknoloji cihazlar sayesinde yıllara meydan okumanızı sağlayacak uygulamalar, profesyonel ürünler sayesinde akne ve diğer cilt sorunlarından kurtulmanızı sağlayacak yöntemler Suadiye Special Beauty'de sizi bekliyor! Cilt bakımıyla ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
14,90 TL
Hizmet: Green Dry'dan Adrese Teslim Profesyonel Ütü Hizmeti!

İsviçreli bilim adamları tarafından yürütülen araştırmalar gösteriyor ki, özellikle kadınlar arasında en sevilmeyen iki şey beklenmedik anlarda kırılan topuklar ve çamaşır odalarında, salonlarda ya da yatak odalarında ütülenmeyi bekleyen ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Yılların İzini Yüzünüzden Silin!

Cildiniz yaşınız konusunda dedikodu yapmaya başladıysa, gençlik sırrınıza yeniden kavuşun! Bu Groupon ile Bağdat Caddesi Daisy Güzellik'e gelin, dört aşamalı bakım ile gençleşin, tazelenin, cildinizin güzelliğini ortaya çıkarın! Tüm ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Spica Cafe'de Romantik Akşam Yemeği!

Caddebostan Spica Cafe, et veya tavuk seçenekli ana yemek, şarap, salata ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor! Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını tatmanın ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Butik Ada Otel'de Çift Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Aradığınız ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Via Plus'ta Yaz Gelmeden İncelin!

Yazın yaklaştığı şu günlerde havaların ısınmasıyla incelen kıyafetler sizi tedirgin ediyor, fazla kilolarınızı nasıl saklayacağınızı dert ediyorsanız üzülmeyin! Bugünün Groupon'u sizi hayal ettiğiniz bedene kavuşturuyor, yaza girerken ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
19 TL
Hizmet: Kim Olduğunuzu Öğrenin!

Belki yıllar belki de bir ömür geçer insan kendini tanımaya çalışırken. Bugünün Groupon'uyla kendinizi profesyonel uzmanlar ile daha yakından tanıyın! Human Design - Karakter Analizi BC. Danışmanlık ile sizlerle! Human Design Sistemi: ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap