Limitsiz İçkili Zengin Yunan Mutfağı 55tl/STF Akademi'de Eğitim 129tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 25.04.2012
Yeme/İçme: Levent Mastika Meyhanesi'nde Zengin Yunan Mutfağı Menüsü ve Limitsiz İçki!
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Fotoğrafçılık Atölyesi!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Bir an için gözünüzü kapayın ve şehrin bitmek bilmeyen gürültüsünden kurtulduğunuzu, bir Yunan meyhanesinde Ege'nin en muhteşem lezzetlerini tadarken Yunan müzikleri eşliğinde eğlendiğinizi düşünün... Bugünün Groupon'uyla hayaliniz gerçek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
129 TL
Okan Bayülgen, Naz Köktentürk, Tahsin Aydoğmuş, Levent Yalınay, Zekai Demir ve Mithat Bereket gibi fotoğraf aşıklarının desteklediği Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi bekliyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
69 TL
Bakım: Maia Day Spa'da Bedeninizi Şımartın!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz tek kişilik ya da çift kişilik masajlar ile bedeninize yeni ve taze duygular katmak için davet ediyor! Bugün, kendinizi ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Sağlık: Elif Eğitim Danışmanlık ve Etüd Merkezi'nden Kişilik ve IQ Testi!

Bugünün Groupon'uyla kişilik envanterinizi ya da zeka testi sonucunuzu öğrenebilir, kariyerinizde ilerlemeyi düşündüğünüz alana uygun olup olmadığınızı görebilirsiniz. Geçerliği ve güvenilirliği otoritelerce onaylanmış Minnesota Çok Yönlü ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
19 TL
Bakım: Ayak Detoksuyla Vücudunuzu Rahatlatın!

Bedenin kendi içindeki o muhteşem döngüsünün ve uyumunun örneğini, bir tek doğada görebiliyoruz. Öyle bir sistem ki vücut, her bir noktamız, başka bir bölgeyi etkiliyor.   Son yıllarda uzmanlar, bu konuda hayli geniş çaplı araştırmalar ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Spica Cafe'de Romantik Akşam Yemeği!

Caddebostan Spica Cafe, et veya tavuk seçenekli ana yemek, şarap, salata ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor! Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını tatmanın ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
10 TL
Konser:  Kafası Karışık Kontrtenor garajistanbulda!

Cuma akşamınızı eğlence ve müziğe ayırın! Kaliteli müzik dinlemek, garajistanbul'un keyifli atmosferinde iyi vakit geçirmek için bu Groupon'u kaçırmayın! Cuma gecesi Nuri Harun Ateş, Kafası Karışık Kontrtenor olarak garajistanbul ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
50 TL
Konser: Ozan Doğulu Sahnede!

İsviçreli bilim adamlarının araştırma yapmaya gerek duymadıkları nadir konulardan biri eğlence ve müzik dolu gecelerin kalp ve ruh üzerindeki olumlu etkileridir. Bugünün Groupon'u kalp ve ruh sağlığınıza destek oluyor!  Yaklaşık 30 yıldır ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
45 TL
Eğitim: Türkiye'nin Girişimcilik Gurusu Baybars Altuntaş'tan Sertifikalı Konferans!

Türkiye'nin girişimcilik gurusu Baybars Altuntaş, sizi sertifikalı "Yeni İş Geliştirme Stratejileri & İnovasyon" konferansı davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla siz de Baybars Altuntaş'ın yolundan ilerleyebilir, yeni iş stratejileri ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Yelkenli ile Adalar Turu ve Yelken Eğitimi!

Bazen seyretmek yetmez. Tıpkı Rio Karnavalı'nda, rengarenk bir defilede, heyecanlı bir aksiyon filminde olduğu gibi heyecanı ve eğlenceyi içinde olup yaşamak istersiniz. Bugünün Groupon'u sizi, İstanbul'da yıllardır seyrettiğiniz denizin ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
33 TL
Yeme/İçme: Cihangir Yımırta Cafe'de Çift Kişilik Kahvaltı Keyfi!

Kahvaltı günün en güzel, en keyifli anı değil de nedir? Sevdiklerinizle birlikte taptaze domates, mis gibi salatalık, mevsim meyvelerinden reçeller, nefis beyaz peynir, kaymak ve daha bir çok lezzetle dolu bir sofrada buluşmak ve güne ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Nish Güzellik ile Yaza İncecik Girin!

Bugünün Groupon'uyla bedeninizi yaza hazırlayın! Nish Güzellik'in sunduğu 32, 52 ve 62 seanslık incelme paketleri sizi bekliyor! İncelme Paketleri: 10 Seans Kavitasyon, 10 Seans Radyo Frekans, 8 Seans Koruma Paketi, 4 Seans G5 Masajı 20 ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
79 TL
Beyoğlu: Kendi Filminizi Çekin!

Aklınızdaki hikayeyi hayata geçirmeniz, kendi filminizi yöneterek festivallere adınızı altın harflerle yazdırmanız için bugünün Groupon'u hayallerinize "veee motor" diyor ve başarıya giden yolda ilk adımı sizin için atıyor! Marmara Sanat ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Şişli MD Beauty Life ile Yaza İncecik Girin!

Bölgesel yağ-kilo ve selülit problemlerine, hızlı kilo değişimlerine, doğum ve az miktarda su tüketiminden kaynaklanan çatlaklara veda ederek vücudunuzla barışmanıza aracı olmak isteyen MD Beauty Life; size teknoloji ve sağlığın ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Sushi & Noodle House'ta Lezzete Yolculuk!

İstanbul'da Uzakdoğu mutfağı denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Sushi&Noodle House, en taze lezzetlerini paylaşmak için müthiş bir fırsatla sizinle! 16 ya da 24 parça sushi seçenekleri ile lezzet dolu bir gün geçirin! Japon ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
43 TL
Bakım:Aracınızı Yaza Hazırlayın!

Değişen her mevsim, aracınıza biraz daha zarar verir. Canınız gibi sevdiğiniz aracınızı yaza hazırlamak bugünün Groupon'uyla elinizde! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü gibi pırıl pırıl! 100'ü aşkın ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
109 TL
Yeme/İçme: İtalya'nın En Seçkin Lezzetleri Sofranızda!

Makarnayı ya da pizzayı "yalnızca bir yemek" olarak görenlerin ortak noktası hayatın içindeki muhteşem zevkleri fark edemiyor olmalarıdır.  Çünkü yaşam; en küçük ayrıntının, sıcak bir gülümsemenin ve özenle üretilip pişirilmiş bir yemeğin ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Murad Ürünleriyle Profesyonel Cilt Bakımı!

Etiler'de hizmet veren Güney Güzellik, Murad ürünleri ile yapılacak derinlemesine cilt bakımı ile bugünün Groupon'unda! Cildiniz mevsim koşullarında yağ ve nem dengesini kaybeder. Uzman eller ve profesyonel ürünlerle uygulanacak cilt ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Çikolata ve Brownie Atölyesiyle Kendi Lezzetlerinizi Yaratın!

Enfes tadıyla yediden yetmişe damakları cezbeden çikolata lezzeti tüm dünya mutfaklarında önemli bir yere sahip. Kakao ağacının çekirdeklerinden yapılan çikolatanın mutluluk hormonunu harekete geçirmesinin yanısıra enerji verdiği de ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
299 TL
Eğitim: NLP ile İngilizce Öğrenin!

Sabah uyanıp, bilmediğiniz bir dili akıcı şekilde konuşmaya başladıysanız ya önceki gece uzaylılarca kaçırılmış, ya da yeni bir öğrenme tekniği ile tanışmışsınızdır. İlk seçenek için NASA, ikinci seçenek için Georgy Academy of Thoughts ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
39 TL
Eğitim: Nettaktik Tecrübesi ile İnternette Varolma Taktikleri Eğitimi!

Kendinizi tanıtmak için bulabildiğiniz en yüksek binanın tepesine çıkıp, kartvizitlerinizi rüzgara bırakabilirsiniz ve telefonunuz hiç susmaz. Hedef kitleniz telefon sapıkları değilse, bu Groupon ile marketing işinin inceliklerini ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap