Ağva'da 2 Kişilik Tatil 189 tl!/Gül Mutfağı'nda Kahvaltı 13,90 tl!

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 22.04.2012
Konaklama: Ağva Paradise Otel'in Bungalovlarında Çift Kişilik Tatil!
Yeme/İçme: Kavacık Gül Mutfağı'nda Kahvaltı Menüsü ve Sınırsız Çay!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
189 TL
El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara... Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sürpriz yapın ve Ağva'da mevsimi doyasıya yaşayabileceğiniz bir tatile çıkın! Ağva ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
13,90 TL
Sevdiklerinizle birlikte güne lezzetli bir başlangıç yapmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Güler yüzlü ekibi ve sıcacık atmosferiyle Gül Mutfağı'nda güne İstanbul'un güneşli havasında leziz bir kahvaltı ile mutlu başlayarak ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
96%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Bedeninizi Yaza Hazırlayın!

Bir gökdelende dahi asansör yerine merdivenleri kullanmayı tercih ediyor, sıkı korseler giyerek solunum yollarınıza baskı uyguluyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! İncelme Paketleriniz: 5 seans kavitasyon, 5 seans radyofrekans, 3 ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
39,90 TL
Aktivite: Çocuğunuzun Zihinsel Gelişimine Katkıda Bulunun!

Çalışan bir ebeveynsiniz ve siz işe giderken çocuğunuzu bir yakınınıza ya da bakıcıya bırakıyorsunuz. Çocuğunuzun güvenliğini bu şekilde sağlayabilirsiniz fakat diğer gereksinimleri olan sosyalleşme ve zihinsel gelişimi için gerekli olan ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
39,90 TL
Güzellik: Profesyonel Ürünlerle Kalıcı Oje Uygulaması!

Tüm haftanın yorgunluğundan ve stresinden uzaklaşmak için şehir değiştirmenize gerek yok! Bugünün Groupon'uyla Saloons Kuaför size manikür veya pedikür ile kalıcı oje uygulaması sunuyor. Konuklarının tüm beklentilerini kusursuz bir biçimde ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Daylight'tan 5 Dilde Eğitim!

İngilizce konuşarak kartını uzatan beyefendi size yüksek bütçeli bir Hollywood filminde rol teklif ediyor ya da bağış toplamaya çalışıyor olabilir. Bu Groupon ile Daylight Kadıköy'de İngilizce, Almanca, Rusça, İtalyanca ya da İspanyolca ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
9 TL
Güzellik: Bedeninizi Yaza Hazırlayın!

Günlük hayatın koşturmacası derken genellikle vücudumuzun gönderdiği sinyalleri görmezden gelir ya da yeterince umursamayız. Halbuki yaşam koşulları, aldığımız gıdalar, bulunduğumuz ortam; kısacası tüm bu etkenler vücudumuzu biraz daha ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Bakım: Belgin Akın Güzellik ile Yaza İncecik Bir Merhaba!

Bahar ve yaz aylarına hazırlandığımız şu günlerde, kadınların en büyük ortak sorunu nedir? Tabi ki kış aylarının getirisi fazla kilolar ve bölgesel yağlanmalar! Spor merkezlerinde artan bir yoğunluk ve gazetelerde çarşaf çarşaf diyetler ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme:162 Yıllık Tarihi Konakta Lezzet Şöleni!

"Doğadan Doğu'ya, Doğu'dan Damağa" sloganı ile başta cağ kebabı olmak üzere Erzurum'un yöresel yemeklerinden oluşan bir lezzet karışımını; yaşatan, tanıtan ve konuklarına sunan Konak Altı sizi enfes menüleriyle buluşturuyor! Kadıköy ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
49 TL
Sağlık: Maksimum Motive Ajans Eğitim ve Danışmanlıktan Kişisel Yenilenme Seansları!

Geçmişe takılı kalmadan geleceğinizi planlamak ve hayata karşı yeni bir bakış açısı kazanmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!   Maksimum Motive Ajans Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nde bedeninizi öfke, yorgunluk, stres, ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
9,90 TL
Aktivite: Uludağ Karting'te Hızlı ve Keyifli Bir gün!

"Formula 1 heyecanını yaşayamıyorum." diye üzülmeyin! Artık televizyon başından kalkmanın ve hız yapmanın tam zamanı! Uludağ Karting'de tüm heyecanınızı emniyet içinde yaşayabilirsiniz! Hız ve heyecan, Go-Kart adı altında sizi çağırıyor!  ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Woodyville Cowboy's Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle birlikte İstanbul'un dışına çıkmadan keyif ve huzur vadeden bir tatil mekanı arıyorsanız bugünün Groupon'u sizi o huzurlu mekanla buluşturuyor! Woodyville Cowboy's Hotel'de İstanbul'un yoğun ve stresli iş yaşamından, rutin ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Bakım: Emex Hotel Espace Spa'da Size Özel Bir Gün!

Her sabah yorgun ve ağrılarla uyanıyor; uykudan ve gününüzden yeterince verim alamıyorsanız, bu Groupon tam size göre! Emex Otel Espace Spa'da kese-köpük masajının yanında hamam, sauna ve buhar odası kullanımı ile rahatlayın, dinlenin! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: İstanbul Manzarasına Karşı Açık Büfe Kahvaltı!

İstanbul'un panorama harikası olarak adlandırılan semti Yakacık Doğa Mangalbaşı Restaurant'ta sizi muhteşem bir hafta sonu kahvaltısı bekliyor! 1, 2, 4 ve 8 kişilik seçeneklerle açık büfe kahvaltınızıo bugünün Groupon'uyla hemen alın! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Piraye'de Otantik Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u günün en önemli öğününü, kahvaltıyı Piraye Otantik Kahvaltı kalitesiyle sizlere sunuyor!  Piraye Otantik Kahvaltı, Kadiköy'ün göbeğinde, şehrin karmaşasından uzak, dostlarınızla geniş ve ferah bahçesinde orjinal ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Gıda İntolerans Testiyle Vücudunuzu Tanıyın!

Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Yeme/İçme: Polonezköy Yeji Dohoda'da Mangal Ziyafeti!

Babanın kol gücü ile harladığı mangal ateşi, annenin yaptığı nefis salata, kardeşlerle ya da arkadaşlarla oynanan top oyunları ve arabanın teybinden gelen müzik! Bugünün Groupon'uyla, isle, ateşle uğraşmadan akşam yemeğinde leziz bir ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
69 TL
Bakım: Suadiye Myramed'den Botoks Etkili Vital Lifting ve Derinlemesine Cilt Bakımı!

Sıradan bir bakım, birkaç günlüğüne cildinizi olduğundan daha iyi gösterebilir; ancak geçen zamanın yüzünüzde yarattığı hafif çizgileri silmez, cildinizin kaybettiği elastikiyeti geri getiremez. Dış dünyanın etkileriyle, cildinizin artık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme İçme: 130 Çeşitten Oluşan Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla tüm sevdiklerinizle birlikte lezzetli ve keyifli bir kahvaltı sofrasına oturmaya hazırlanın! Samare Restaurant'ta 130 çeşit kahvaltılık eşliğinde mükemmel bir gün sizi bekliyor! Hellim peynirinden sucuğa, omlet ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Es Time Güzellik'ten 4er Seans Kavitasyon ve Elektroterapi

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızdan olmadan, bıçak altına yatmadan, kısa sürede vücudunuzu şekle sokabilirsiniz! Es Time Güzellik'ten 4, 8 ve 10'ar seanslık seçenekleriyle kavitasyon ve lenf drenaj ile hayal ettiğiniz vücuda kavuşun! ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
99 TL
Hizmet: Aracınıza Detaylı Temizlik!

Otomobiller de insanlar gibi zaman zaman özgüvenlerini tazelemek için bakıma ihtiyaç duyarlar ve profesyonel ürünleri tercih ederler. Bugünün Groupon'uyla aracınızı Ataşehir CrystalWax'ın emin ellerinde detaylı iç ve dış yıkama ile ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap