Levent Loft Corpus Spa'da Bakımlar 49tl/Uzak Doğu Lezzetleri 12,90tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 16.04.2012
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Masaj ve Spa ile Tazelenin!
Yeme/İçme: Bistro Nekadan Uzakdoğu Tatları, Salata ya da Makarna Menüleri!
Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Her sabah yorgun ve ağrılarla uyanıyor; uykudan ve gününüzden yeterince verim alamıyorsanız, bu Groupon tam size göre! Levent Loft Corpus Spa'da seçeceğiniz bir masajın yanında sauna ve buhar odası kullanımı ile rahatlayın, dinlenin! Bir ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
12,90 TL
Bugünün Groupon'u size Bistro Neka kalitesiyle Uzakdoğu mutfağı, makarna ve salata menüleri sunuyor! Doğrudan insan sağlığını ilgilendiren gıda sektöründe faaliyet göstermenin bilinciyle, hijyen kriterlerine uygun, günlük ve taze tüketim ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Aktivite: 1 ve 2 Aylık Sınırsız Yoga Paketleri!

Hayatınıza sağlıklı bir şekilde esneklik katmak için, Ananda Marga Yoga Derneği sizi bekliyor! Bu Groupon'la sınırsız spor yapmanın keyfini yaşayın! Ananda Marga Yoga Derneği, 1 ve 2 aylık sınırsız yoga paketleri ile sizi yoganın ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Stüdyo 35mmde 5 Haftalık Temel Fotoğraf ve Photoshop Eğitimi!

Bugünün Groupon'u fotoğraf eğitimi almak isteyenlere güvenilir ve zevk alınabilecek bir eğitim anlayışı sunan Stüdyo 35mm'yle buluşturuyor. Stüdyo 35mm hem gelenekseli hem de güncel olanı bir arada görme ve kendinizi geliştirme fırsatını ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
109 TL
Eğitim: Akçay Sürücü Kursu'ndan B veya A2 Sınıfı Ehliyet Eğitimi!

Bugünün Groupon'u Akçay Sürücü Kursu'ndan B ya da A2 sınıfı ehliyet eğitimi sunuyor! Araba kullanmayı öğrenmek ve yollarda güvenle ilerlemek isteyenlere Akçay Sürücü Kursu alanında uzman, deneyimli, eğitmenlerle eğitim veriyor.   Güzel bir ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Maslak Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Kalite ve özenli hizmet denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Maslak Sheraton Hair & Style size bugünün Groupon'uyla kendinizi baştan yaratma imkanı sunuyor. Kadınlara ve erkeklere özel bakımlardan hemen yararlanın! Maslak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Denize Sıfır Kahvaltı Keyfi!

Günün ilk öğünü, en keyifli yiyeceklerden oluşan mükellef bir kahvaltı sofrasında, hem de Boğaz'ı karşısına alan denize sıfır bir yerde sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Tarabya koyunda yer alan Palet Restaurant'a davetlisiniz! Güzel bir ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Baştan Aşağı Yenilenin!

Cildiniz mevsimin sert koşullarında yağ ve nem dengesini kaybeder. Uzman eller ve profesyonel ürünlerle uygulanacak cilt bakımı ile kaybettiğiniz ışıltıyı geri kazanabilir, ünlülerin güzellik sırlarıyla göz kamaştırabilirsiniz! Sizi baştan ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Nişantaşı'nda Çiğdem Güzellik ile Cildinizi Yenileyin!

Cildinizin pürüzsüz görünmesi için kullandığınız fondöten miktarı, ay sonunda ekstreleriniz geldiğinde göz doktorundan randevu almanıza neden olabilir. Bugünün Groupon'uyla bütçenizle ilişkinizi koruyun! Çiğdem Güzellik, şık dizayn, iç ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Aktivite: ANS Binicilikten 4-8 Ders Binicilik Eğitimi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size doğanın ruhunuzu dinginleştirecek güzellikleriyle iç içe unutulmaz bir gün sunuyor!   ANS Binicilik, profesyonel binicilik eğitmenlerinden alacağınız 4 ya da 8 ders binicilik eğitimi ile eğlenceli ve sıradışı bir gün ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
39 TL
Eğitim: İngilizce Sorun Olmaktan Çıkıyor!

İngilizce konuşarak kartını uzatan beyefendi size yüksek bütçeli bir Hollywood filminde rol teklif ediyor ya da bağış toplamaya çalışıyor olabilir. Bu Groupon ile Beylikdüzü English Face'te İngilizce öğrenin, önünüze çıkan fırsatları ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik ile Yaz Gelmeden İncelin!

Yazın yaklaştığı günlerde fazla kilolarınızdan kurtularak incelmek, incecik t-shirtler ve mini eteklerinizi yeniden giyebilmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! İstanbul'un en şık semterinden Nişantaşı'nda, ferah ve hijyenik ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
159 TL
Spor: Ortaköy Korukent Tenis Kulübü'nde 1 Aylık Tenis Eğitimi!

Eğlenerek sağlığa kavuşma ve güçlü bir vücuda sahip olma imkanı sunan tenis eğitimine ilk adımınızı bugünün Groupon'uyla Korukent Tenis Kulübü'nde atın! Hayatınıza farklı bir renk katmak, eğlenceli ve sağlıklı bir hobi edinmek istiyorsanız ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Decor Yapı ile Evinizi Boyatın!

Ev boyamak doğru bir fırça ve koltuk takımınıza uygun bir renk bulmaktan daha zahmetlidir. Bu zahmete her giriştiğinizde duvardaki dalga izleri sürreal çalışmalara dönüşüyorsa bu Groupon'la boyama işlemini profesyonellere bırakın!   Decor ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
89 TL
Test: Besinlerin Vücudunuzdaki Etkilerini Öğrenin!

Karmaşık şekilde seyreden besin etkileri ilk olarak günlük yaşamımızı etkiler ve "açıklanamaz" gibi görülen semptomların sebeplerini teşhis etmek genellikle zordur; artık besin intoleransı testi, sorularınızı cevaplandıracak ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Aktivite: Buz Pateniyle Hem Serinleyin, Hem Eğlenin!

Yalnızca bir hareketinizle uçuyormuşsunuz gibi hissedebilir, çocukluğunuzda artistik buz pateni olimpiyatlarında izlediğiniz o estetik kız gibi buz üstünde süzülebilirsiniz! Buz Dünyası unutamayacağınız bir deneyim yaşamanız için ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Sapphire Simple Lounge Restaurant'ta Kahvaltı Şöleni!

Masanızda biriken dosyalar, posta kutunuzda bekleyen e-postalar, susmak bilmeyen telefonlar derken tüm haftanın yorgunluğunu muhteşem bir kahvaltı ile üzerinizden atmak ve günlük koşuşturmacanın ardından arkanıza yaslanıp soluklanacağınız ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
39,90 TL
Güzellik: FDA Onaylı Vela Shape ile Selülitlerden Kurtulun!

Yazın yaklaşmasıyla fazla kilolarınız her zamankinden fazla gözünüze batmaya başlamış, uzun süren diyetler, yorucu spor aktiviteleri derken bölgesel zayıflama istenilen ölçüde gerçekleşmemiş olabilir. Üstelik uzun süre lezzetli ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Tophane Romans Haute Couture Hotel'de Seçkin Bir Tatil!

İstanbul'un sanatın onlarca çeşidine konu olan büyüleyici tarihine büyüklerinizin fotoğraf arşivinden değil; kendi gözlerinizle tanık olmak istiyorsanız Tophane Romans Haute Couture Hotel, dört bir yanı tarihi manzarayı kucaklayan müthiş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Açık Büfe Kahvaltı Keyfi!

Masanızda biriken dosyalar, posta kutunuzda bekleyen e-postalar, susmak bilmeyen telefonlar derken tüm haftanın yorgunluğunu muhteşem bir kahvaltı ile üzerinizden atmak ve günlük koşuşturmacanın ardından arkanıza yaslanıp soluklanacağınız ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Naturemed ile Baharda CildiniziYenileyin!

Nişantaşı Naturemed, yaşam kalitenizi yükseltmek ve size çok daha sağlıklı bir yaşam sunmak için cilt bakım uyagulamalarıyla karşınızda! Bugünün Groupon'uyla, cildinizden kışın yorgunluğunu arındırın ve baharı daha sıkı bir cilt ile ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap