17,90 tl'ye Ortopedik Visco Yastık/X-Mini Max Stereo Hoparlör 75tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 15.04.2012
Ürün: Visco Yastık ile İyi Uykular!
Ürün: X-Mini Hoparlörlerle Üstün Performans!
Fırsata Bak »
İndirim
74%
Fiyat
17,90 TL
Gece sessiz ve derin uyumak, sabahları gülümseyerek uyanmak ve kahvaltıda mutsuz bir surat ifadesiyle omzunuzdaki ağrılardan şikayet etmek yerine yüksek enerjinizle güne mutlu başlamak istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Homojen Destek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Minicik şeylerden kocaman sesler çıktığını yalnızca Discovery Channel'da görenlerdenseniz bugünün Groupon'una bir göz atın! X-Mini Max V1.1 Hoparlörler kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle sizi bekliyor! X-mini MAX V1.1, Xmi firmasının ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
89 TL
Ürün: Kervan Kalitesiyle Çift Kişilik Battaniye!

Özel ve şık tasarımlarla donatmak isteriz evimizi, tam anlamıyla kişiliğimizi ve zevklerimizi yansıtması için mümkün olduğunca ince eleyip sık dokuruz. Bugünün Groupon'uyla evinizi Kervan'ın deneyimli ellerine bırakın! Kervan'dan %100 ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: 3 Başlıklı, Titreşimli Diş Fırçası Kapınıza Teslim!

Diş sağlığınıza önem veriyor, düzenli olarak dişlerinizi fırçalarken bir yandan da diş yapınıza en uygun fırçayı kullanmak istiyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Yüksek dereceli titreşim özelliğiyle diş etlerinize masaj yapan ve bu ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Rengarenk ve Bakımlı Tırnaklara Sahip Olun!

Evinizin konforunda rutin bakımlarınızı hayatınıza zaman ve kolaylık kazandıracak bir ürünle gerçekleştirmek isterseniz, bugünün Groupon'u kişisel bakımda en çok dikkat çeken yer olan elleriniz için geliyor! Nail Perfect oje sürme seti ile ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
5 TL
Ürün: Sağlıklı Bir Yaşam için Doğal Ürünler!

Son yıllarda sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme neredeyse bir trend halini aldı. Sağlıklı yaşamın temellerinden biri de doğal ürünlerle beslenmek ve mümkün olduğunca az katkı maddesi ile üretilmiş gıdalar tüketmek! Bugünün Groupon'u sizi ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Gürallar'dan Bardak Setleri!

Bugünün Groupon'uyla masalarınıza Gürallar kalitesiyle şık bir dokunuş yapın! Gürallar'dan ihtiyacınıza göre 6'lı, 12'li, 18'li veya 24'lü "Lune" model bardak setleri sizlerle! Camın modern tasarımlı, renkli ve keyifli dünyası Gürallar ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Büyükada Yıldızlar Evi Otel'de Baharın Tadını Çıkarın!

Büyükada'da iskeleye yalnızca 3 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan, "Hatırla Sevgili" ve "Dudaktan Kalbe" gibi dizilerinin oyuncularını ağırlayan Yıldızlar Evi Otel, bugünün Groupon'uyla benzersiz bir konaklama deneyimini müthiş bir ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
179 TL
Tur: 23 Nisan'da Geçerli Hafta Sonu Batı Karadeniz Turu!

Bütün yıl heyecanla beklediğiniz tatil planlarına başladınız. Baharın yemyeşil örtüsünü üzerine serdiği Karadeniz Turu bugünün Groupon'uyla size geliyor! 23 Nisan ya da 19 Mayıs tatillerinde de yararlanabileceğiniz tur seçeneklerinden ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Bel Destekli Manyetik Yelekle Ağrılara Veda Edin!

Bel Destekli Manyetik Sırt Korsesi'ni denedikten sonra onun rahatlığı ve konforuna çok alışacaksınız. Çünkü, güçlü ve etkili Sermin Manyetik Sırt Korsesi sırt ve bel ağrılarınızın azalmasına, kaslarınızın gevşemesine ve kan dolaşımınızın ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
112,50 TL
Tatil: Alaçatı B House Nature Otel'de Keyifli Bir Gün!

Çeşme'de baharın güzelliklerini yaşamak, mavi panjurlu evleriyle Ege'nin keyifli beldesi Alaçatı'nın keyfini çıkarmak için hazır olun! Bugünün Groupon'uyla çantanızı hazırlayın ve Alaçatı'ya doğru yola çıkın! B House Nature Otel tüm ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
89,90 TL
Tatil: Tam Pansiyon Konaklama ve Ulaşım Dahil Sofya & Plovdiv Turu!

Patronunuzdan izin almanızı gerektirmeyecek, muhteşem bir hafta sonu tatiline hazır olun! İki günlük Bulgaristan turu bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! 2 Günlük Tur: Cuma:  İSTANBUL - SOFYA 22.00 - Kadıköy Evlendirme Dairesi 22.45 - ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Ürün: Laconia Bakım Ürünleri ile Yenilenin!

Cildinizden yılların bıraktığı etkiyi silip atmak, baharda doğanın yenilendiği gibi cildinizi de yenileyip tazelemek fikri hoşunuza gidiyorsa bu Groupon'a mutlaka bir göz atın! Laconia'nın birbirinden kaliteli ürünleriyle cildinizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Mis Gibi Kokan Şık Evler!

Bugünün Groupon'uyla evinizi mis gibi kokular sarsın! Lotus dekoratif oda kokuları, kokulu taşlar ve keseler sizi bekliyor! Hem dekoratif, hem de mis kokulu bu ürünlerle evinize farklı bir hava katın!   Lotus Dekoratif Oda Kokusu: Özel ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
69,90 TL
Ürün: Fabress'ten Çocuğunuza Nevresim Takımları!

Rahat ve sağlıklı uyku konusunda getirdiği yeniliklerle kendini kanıtlayan Fabress, sunduğu "Gümüş" serisi nevresim takımlarıyla yaz, kış demeden çocuklarınızın da rahat etmenizi sağlıyor. Gümüş serisi ürünleri, özel termodinamik yapısı ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Paşabahçe'den Tasarım Ödüllü Çay Seti!

Çay saatlerinde ya da kahvaltılarda konuklarınıza sorduğunuz "Nasıl bardakta içersin?" sorusunun cevabı hep bellidir; ince belli! Bugünün Groupon'uyla bu yanıta farklı bir yorum getirin ve çay sofranıza şıklık katın! Siz de eviniz için ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
50 TL
Tur: İtalya'nın Büyülü Kentlerine 8 Günlük Yolculuk!

Roma'dan Napoli'ye uzanan bir yolculukla büyüleyici bir tarihe sahip ülkede; sekiz gün boyunca eğlence, keşif ve heyecan dolu anlar yaşamak ister misiniz?  Bugünün Groupon'uyla masal gibi bir tatile hazır olun! Konforlu ulaşım, konaklama, ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Hediyeciniz.com ile İlginç ve Özel Hediyeler!

Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinize özel ve ilginç hediyeler verin! Hediyeciniz.com ile 60 TL değerinde alışverişiniz 19 TL! 2004 yılında "bilgisayarınızın başından sevdiklerinizin kapısına " sloganıyla yola çıkan hediyeciniz.com, hizmet ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
49,90 TL
Ürün: Kendinden Şarjlı iPhone Kılıfı ile Kesintisiz İletişim!

Kapanan telefon yüzünden sevgilinizin kalbi kırıldıysa, rekor kırmak üzereyken oyun cihazınız kapandıysa ya da uzaylılarca kaçırılmakta olan arkadaşınızın fotoğrafını biten şarj yüzünden çekemediyseniz, bugünün Groupon'una bir göz atın! ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
13,90 TL
Ürün: Elinizin Tek Hareketiyle Aydınlatan LED Lamba Kapınızda!

Ev dekorasyonunda eğlenceli, şık ve yenilikçi ürünleri takip ediyorsanız bugünün Groupon'u 28 LED ışıktan oluşan el çırpma sesine duyarlı tavan lambasını kapınıza getiriyor! Elinizi çırptığınızda yanan, tekrar çırptığınızda sönen LED lamba ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
139 TL
Ürün: Ev Tipi Kavitasyon Cihazı ile İncelin, Sıkılaşın, Yenilenin!

Yaz geldiğinde rengarenk elbiseleri rahatça giyebilmek, yeni alınan bikinilerle pilajda özgürce dolaşmak için herkes sıkı diyet listelerini eline aldığında, siz evinizdeki sihirli değneğinizle ideal ölçülerinize çoktan kavuşmuş ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap