Kaplan'dan 80 Saat TOEFL-ILETS Eğitimi/OS Club Türkiye'de Ziyafet

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 03.05.2012
Eğitim: Kaplan'dan 80 Saatlik TOEFL ve IELTS Hazırlık Kursu!
Yeme/İçme: İtalya'nın En Seçkin Lezzetleri Sofranızda!
Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
999 TL
Yurt dışında veya yurt içinde okumak istediğiniz üniversitelerin sizden beklediği TOEFL, IELTS gibi akademik dil sınavlarında başarılı olma yolunda aradığınız tam desteği bugünün Groupon'uyla bulabilirsiniz! Kaplan'da alacağınız eğitimle ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Pizzayı yalnızca bir yemek olarak görenlerin ortak noktası hayatın içindeki muhteşem zevkleri fark edemiyor olmalarıdır; çünkü yaşam; en küçük ayrıntının, sıcak bir gülümsemenin ve özenle üretilip pişirilmiş bir yemeğin lezzetinde ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
11 TL
Yeme/İçme: Giolitti'nin Meşhur Dondurması!

Bugünün Groupon'uyla tarihi Roma dondurmasının tadına varın! Giolitti Roma dal 1900 Nişantaşı şubesi sizi leziz dondurmalarıyla bekliyor! Özel aromalardan ve tatlardan bir karışım olan ve tek üretim yeriyle tanınan Roma'nın meşhur ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Ebru ve Çini Kursu!

Dizginlenemez bir yaratıcılık hissediyor; ancak bu hissi dışa vuracak sanat dalını seçmekte zorlanıyor ya da elinizden tutacak bir usta bulamıyorsanız, bugünün Groupon'uyla ebru ve çini sanatıyla tanışın! Akademisyenler tarafından verilen ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Besinlerin Vücudunuza Etkilerini Biliyor musunuz?

Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Etkinlik: Duman, Model ve Sayısız İsim Multisound Festival'de!

Bugünün Groupon'uyla yaza muhteşem bir festival ile başlangıç yapın! 4 Mayıs'ta KüçükÇiftlik Park'ta Peter Hook & The Light, Tom Mcrae, Duman, Model ve sayısız ismin sahne aldığı Multisound Festival 2012 ile açıkhavada eğlence ve müziğin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Bakım: Emsal Doğan Güzellik ile Pürüzsüz Ayaklar!

Bugünün Groupon'uyla Emsal Doğan Güzellik ile el ve ayaklarınıza hakettikleri özeni gösterebilirsiniz! Avrupa'nın en gözde güzellik uzmanlarından Emsal Doğan, 14 yıllık tecrübesi ile tırnaklarınızı kalıcı güzellik ile buluşturuyor! Kendi ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
90 TL
Spa: Double Tree By Hilton'da Bedeninizi Şımartın!

Bazı mekanlar vardır; yaşamın bütün keyfini doyasıya çıkarabilmemiz için beş duyu organımııza aynı anda sayısız güzelliği birarada sunarak omuzlarımızdaki tüm yükü bir an olsun hafifletirler. İşte DoubleTree by Hilton İstanbul – Moda ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Dr. Ozon ile Daha Genç Bir Cilt Daha Sıkı Bir Vücut!

Büyükdere Caddesi'nde profesyonel ekibiyle faaliyet gösteren Dr. Ozon, sizleri cilt problemleri ve kırışıklıklara veda etmenizi, yaz gelmeden incelmenizi sağlayacak etkin bakımlarını sunmaya davet ediyor. Bugünün Groupon'uyla cildinizi ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Yeme/İçme: Sotta Bistro'da Organik Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla tüm sevdiklerinizi yanınıza alın ve Sotta Bistro'nun leziz organik kahvaltısını deneyin! 1, 2, 4 ve 6 kişilik seçeneklerle geniş bir kahvaltı masasının tadını çıkarın! Şık dekorasyonu, ferah terası ve özenli hizmetiyle ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
135 TL
Aktivite: Mavi Tutku ile Dalgıçlığa İlk Adımınızı Atın!

Yeni bir hobi edinmek, yepyeni bir kariyer yolu seçmek ya da denizde ve derinlerdeki o bambaşka dünyayı keşfetmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  Mavi Tutku ile 8 saat teorik ve 1 havuz dalışından oluşan eğitim sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Dr. Bilal ve Nuran Sultan Eşliğinde Sınırsız Menü!

Beyoğlu Cukka Fasl-ı Meyhane'de sınırsız içki, sınırsız ana yemek ve sınırsız mezeli menünüze Dr. Bilal, Nuran Sultan ve Mutlu ile sınırsız eğlence de ekleniyor, felekten bir gece için tüm kapılar sizin için ardına kadar açılıyor!  Baharın ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Spica Cafe'de Romantik Akşam Yemeği!

Caddebostan Spica Cafe, et veya tavuk seçenekli ana yemek, şarap, salata ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor! Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını tatmanın ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Maslak Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Kalite ve özenli hizmet denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Maslak Sheraton Hair & Style size bugünün Groupon'uyla kendinizi baştan yaratma imkanı sunuyor. Kadınlara ve erkeklere özel bakımlardan hemen yararlanın! Maslak ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Marmara Sanat Akademisi'nde 1 Aylık Sanat Tarihi Eğitimi!

Beyoğlu'nda eğitim vermeyi sürdüren Marmara Sanat Akademisi, yazdıkları kitaplarla adlarını duyuran önemli akademisyenlerin yanı sıra Lale Gürsoy'un katkılarıyla hazırlanan; rönesanstan mannerizme, baroktan realizme uzanan bir tarihle ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
150 TL
Aktivite: Başarı Cruises ile Boğaz'da Türk Geceleri!

Bugünün Groupon'uyla yazı İstanbul Boğazı'nda karşılayın! Başarı Cruises ile her gün hareketle Boğaz'da Türk Geceleri'nde sınırsız eğlence sizi bekliyor! Her Gün Hareket: 20:00 - Kabataş 00:00 - Kabataş Anadolu Dansları, Oryantal ve DJ ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Sağlık: B&Y Sağlıklı Yaşam ile İncelin ve Toksinlerden Arının!

Bugünün Groupon'uyla hem yaz gelmeden hayal ettiğiniz vücut ölçülerine sağlıklı bir şekilde kavuşabilir, hem de vücudunuzdaki toksinlerden arınabilirsiniz. B&Y Sağlıklı Yaşam, sizi uzman diyetisyen eşliğinde zayıflama ve beslenme programı ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Atölye Ful ile Mutfakta Anneniz İçin Harikalar Yaratın!

Aşçı Şirin'in pişirdiği muhteşem cupcakelere özeniyor, Kurabiye Canavarı'nın süslü kurabiyelerine bakıp bu kurabiyelerin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız hem sizi hem de annenizi sevindirecek sürpriz bugünün Groupon'uyla geliyor! Atölye ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
29 TL
Kurs: İstanbul Fit Center'dan Tango, Latin veya Oryantal Dans Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul Fit Center'da tango, latin veya oryantal danslarıyla eğlenerek forma girebilirsiniz!   Zayıflamayı ve formda kalmayı eğlence ile buluşturan İstanbul Fit Center'da, uzman ve ödüllü eğitmenlerden alacağınız ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
119 TL
Servis: Ev Taşıma İşini Profesyonellere Bırakın!

Yeni bir eve taşınıyor olmanın en zor yanı, asla bitmeyecekmiş gibi çok görünen onlarca eşyayı güvenle nakledip, bir yerlere çarpmadan taşıyabilmektir. Bugünün Groupon'uyla taşınmanın en zor kısmını profesyonellere bırakıp keyif sürün! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Etkinlik: Sulukule Roman Orkestrası Eşliğinde 9/8'lik Roman Gecesi!

Haftanın yorgunluğunu içinizi kıpır kıpır edecek, sabaha kadar keyifle eğleneceğiniz bir konserden daha iyi nasıl üzerinizden atabilirsiniz ki? Sulukule Roman Orkestrası'nın muhteşem Roman havaları ile sabaha kadar göbek atıp eğlencenin ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

1 yorum:

Yorum Yap