ASUS All in One PC 899 tl |Kumtel Isıtıcı 69,90 tl | Intex Şişme Yatak

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 28.12.2012
Dokunmatik Ekran ASUS Bilgisayar İle Masanızdaki Dağınıklıktan Kurtulun!
Tavana ve Duvara Monte Edilebilen Kumtel Ayaklı Isıtıcı ile Sıcacık Bir Kış!
Fırsata Bak »
İndirim
36%
Fiyat
899 TL
Az yer kaplayan ve duvara monte edilebilme özelliği sayesinde her ortama ideal çözüm sunan ASUS Masaüstü bilgisayar bu Groupon ile kapınızda! Düşük enerji tüketimi, projektörler ve POS sistemlerine uyumu ile yeni nesil ASUS masaüstü ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
69,90 TL
Soğuk kış günlerinde evinizdeki ısı performansının kontrolünün parmaklarınızın ucunda olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Elektrikli ev aletlerinin lider isimlerinden Kumtel, Ecoray ayaklı ısıtıcıyı tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
109 TL
Intex Çift Kişilik Şişme Yatak ile Pratik Konfor Çözümleri!

Çat kapı gelen misafiriniz için yatağınızdan feragat ediyor, uykunuz yokmuş gibi davranmaya çalışarak göz kapaklarınızla mücadele veriyor ve gece sonunda kanepenizle düşman kahvenizle dost oluyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Evde, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
69 TL
Teom Bamboo Fiber Yorganlar ile Sağlıklı ve Doğal Uyku!

Bugünün Groupon'uyla sağlıklı, doğal ve konforlu uykuyu doğanın bambu mucizesiyle keşfedin! Tek ve çift kişilik seçenekleriyle Teom Bamboo fiber yorganlar kapınıza geliyor! Antibakteriyel, organik ve mükemmel nefes transfer özelliğine ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
49 TL
Rengarenk Dev Yer Minderleri Evinizin Her Köşesine Konfor!

Kanepenizin kendini yenilemeyen rahatlığı ve yer minderlerinin büyük konforu arasındaki farkı keşfetmek istiyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minderlerin gündelik yaşamınıza katacağı maksimum keyfin tadını çıkarın! Dünyaca ünlü otel ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
69 TL
Kitaplarınıza Estetik Düzen!

Kitaplarınız, dergileriniz, küçük ev eşyaları ve aksesuarlarınız için ortak ve şık bir alan yaratmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! İki katlı ve üç farklı renge sahip Selen kitaplıklar ile kullanışlı ve modern alanlara sahip ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
199 TL
Tek Tuşla Kahve Keyfinizi Arttırın!

Gözlerini kapatın ve mutfağınızdaki sıcak, yumuşak ve davetkar kokuları takip edin! Bugünün Groupon'u tüm kış günün dilediğiniz anını NESCAFÉ® Mycafé® ile taçlandırıyor ve kahve keyfini benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Tek ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
13,90 TL
Visco Yastık İle Sağlıklı ve Rahat Uyku Keyfi!

''Yorgun kalkıyorum ve güne yorgun başlıyorum." diyorsanız ya da boyun ağrısı ile tüm gününüz zehir oluyorsa, eski yastığınızı çöpe atın ve bugünün Grouponu ile güzel bir uykunun keyfini çıkarın! İyi bir gün geçirmek için kaliteli ve ... devamını gör.

İndirim
21%
Fiyat
229 TL
Android 4.0 Piranha Tabletler ile Gündelik Yaşamınıza Eğlence ve Özgürlük Katın!

Bugünün Groupon'uyla Piranha tablet PC'ler gündelik yaşamınıza hız, eğlence ve özgürlük katıyor!  16 GB, Android 4.0 işletim sistemli, 1.4 Ghz Cortex işlemcili tablet PC'ler ile oyun oynayın, film izleyin, internette sörf yapın ve ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
39,90 TL
Odanıza Yenilik Katın!

Odanızın aydınlatma ihtiyacını karşılamanın yanı sıra, dekoratif olarak da havasını değiştirecek, görüntüsünü yenileyecek bir lambader için bu Groupon'u kaçırmayın! Tavan lambasının aksine mekana daha doğal bir aydınlık sağlayan lambader, ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
38,90 TL
Uzaktan Kumandalı Helikopterler ile Eğlence Kontrolünüzde!

Bugünün Groupon'uyla eğlencenin kaderi ellerinizde! İç ve dış mekanda doyasıya macere ve heyecan sunacak, çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de yeni oyuncağı üç kanallı Subotech helikopterler sizi bekliyor! Gyro özellikli, uzaktan ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
21,90 TL
Görünmezlik Filtresinden Mikrofonlu Kulaklığa 13'lü iPhone Seti!

iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 13'lü aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
33,90 TL
İçecekleriniz Her Zaman Sıcak Kalacak!

İşe giderken ya da uzun yolculuklarınız sırasında, tiryakisi olduğunuz kahve veya çayınız size hep sıcacık eşlik etsin isterseniz, bu Groupon ile araç içi ısıtmalı termos bardağını sakın kaçırmayın! Keyfine düşkün kahve sevenler, yolda ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Salonunuzun Havasını Değiştirin!

Koltukta kahve içerken telefon çaldığında, elinizde fincanla fırlayıp, yerdeki dergilere basmamak için sekerek ilerleyebiliyor ve kahveyi dökmüyorsanız Survivor'a katılmanızın ya da kendinize bir orta sehpa almanızın vakti gelmiş demektir! ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
18 TL
Samsung Galaxy S3 ve iPhone'lar ile Uyumlu Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla Samsung Galaxy S3 ve iPhone telefonlarınız hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma altında olacak!  %100 gerçek deri, darbelere karşı dayanıklı, kalıp kesimiyle cihazınızla muhteşem uyum ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
34 TL
Isıya Göre Renk Değiştiren, LED Işıklı, Arıtmalı Duş Başlığı ile Keyifli Banyo Saatleri!

Oyuncak ördekle yapılan banyo keyfini tarihin tozlu sayfalarında bırakmış yetişkinler için BMB, banyolara sıradışı bir eğlence anlayışı getiriyor. Isıya duyarlı, renk değiştiren, LED ışıklı duş başlıklarıyla banyolarınız rengarenk bir duş ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
29 TL
Trendy Bileklikler İle Şıklığınızı Yansıtın!

Yılın en trend aksesuarlarından deri bileklikler, farklı modelleri ile kapınıza geliyor! Giysilerini aksesuarlar ile tamamlamayı sevenler, deriden zebra desenliye, swarovski taşlıdan zımbalıya kadar birbirinden şık tasarım bileklikler ile ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
43,90 TL
Bakımlı ve Saksılı Mandalin Ağaçlarıyla Doğayı Salonunuza Taşıyın!

Yemyeşil bir doğa için verilen mücadeleye siz de katılın, bu mücadeleye ilk olarak çevrenizde değişiklik yaparak başlayın. Bugünün Groupon'uyla mandalina ağaçları ile bahçenize, salonunuza, ofisinize doğallık, sağlık ve ferahlık katın! ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
79 TL
Panasonic Tıraş Makinesi ile Benzersiz Tıraş Deneyimi!

Hızlı, kusursuz ve etkili bir tıraş performansı için bugünün Groupon'una göz atın! Islak ve kuru tıraş imkanı sunan Panasonic ES-SA-40 tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinize geliyor ve tıraş deneyimini kusursuzlaştırıyor. Panasonic ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Aksesunar.com'da 150 TL'ye Varan İndirimli Alışveriş Keyfi!

Okyanusa ruhunu yansıtan ay, seyrine doyum olmayan ışıltılı yakamozu oluşturur. Bugünün Groupon'uyla siz de ruhunuzun renklerini aksesuarlarınıza yansıtarak kendi yakamozunuzu yaratın; birbirinden güzel takılarla tarzınıza ayrıcalık katın! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Dokunmak İçin Eldiveninizi Çıkarmanıza Gerek Yok!

Kışın kendini en çok hissettirdiği bu günlerde eldivensiz dışarı çıkmak neredeyse imkansız. Telefonunuz çaldığında dokunmatik ekrana eldiveninizle dokunmanız da ne yazık ki fayda etmiyor ve elleriniz her telefon çalışında kışın soğuğuna ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap