Avrupa: Carl’s Jr.’dan Enfes Menü | British English’ten 4 Ay Eğitim

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 11.12.2012
Yeme/İçme: Cevahir AVM Carl's Jr.'dan Enfes Menü!
2012 Avrupa Dil Ödüllü British English Dil Okulları'ndan 4 Aylık Eğitim!
Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
15,95 TL
1932 yılında hayatımıza katılan hamburger, o günden bu yana yaşamımızın ve dünyanın en vazgeçilmez lezzetlerinden biri oldu. İki ekmek arasındaki lezzetlerin muhteşem birlikteliği, sizin de gözünüzün önünde keyifle dans ediyorsa, bugünün ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
48%
Fiyat
699 TL
Dil öğrenmek için yurtdışına gitmenize ya da yabancı biriyle evlilik yapmanıza gerek yok. Bu Groupon ile British English'in 7 şubesinde İngilizce eğitimi sizinle! British English'e 2012 Avrupa Dil Ödülü Ülkemizde İngilizce eğitiminin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Yeme/İçme: Barış Büfe'nin Şubelerinde İndirimli Lezzet!

Bugünün Groupon'uyla 1976 yılından beri hizmet veren Barış Büfe lezzetlerini Groupon'a özel indirimle yakalayabilirsiniz! Paket servis imkanı da sunan Barış Büfe, sizi enfes tatlarıyla evinizde de buluşturuyor! Şaşkınbakkal'da Atlantik, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
38%
Fiyat
249 TL
Yeme/İçme: Yılbaşı Hindiniz Sheraton Maslak İstanbul'dan!

Tüm yılın yorgunluğunu, koşturmacasını bir kenara bırakma ve yeni yılın yaklaşmasıyla yenilenme, arınma ve hayatınızda bembeyaz bir sayfa açma zamanı! Bu Groupon ile enfes yılbaşı hindiniz  Sheraton Maslak İstanbul'dan! Yeni yılda ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Bakım: Beyoğlu Grand Hotel Haliç'te Yenilenin!

Bugünün Groupon'uyla Grand Hotel Haliç'te ruhunuzu ve bedeninizi yenileyin! Grand Hotel Haliç'in güler yüzlü ve alanında uzman çalışanları tüm güzellik ve bakım ihtiyaçlarınıza cevap vermek üzere sizleri bekliyor!   Masaj ve Bakım ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: "Küçük Adam Ne Oldu Sana?" Oyunu Sahnede!

Bugünün Groupon'u ile sizleri Sadri Alışık Tiyatrosu'ndan ''Küçük Adam Ne Oldu Sana?'' oyununa davetlisiniz! Tüm işlerinize, koşuşturmalarınıza kısa bir ara verin ve kendinize sanat dolu bir gün ayırın! Sanat dünyasının en öneli ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
29,90 TL
Spor: Beşiktaş Om Yoga'da Yoga Dersi!

Kış aylarınızda selülitlerinizi ve fazlalıklarınızı gizlemeye çalışmak yeine bu Groupon'u alın, yoga ile foma girin! Beşiktaş'taki merkezi konumuyla Om Yoga'da fit olmanın keyfini sürün! Yoga Yoga uygulaması beden, zihin ve ruh arasında ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Estenu Güzellik Salonu'nda Forma Girin!

Yazın forma giren vücudunuza haksızlık etmeyin, kış aylarında da incecik formunuzu kaybetmeyin! Bu Groupon ile Estenu Güzellik Salonu ile tanışın! Medi Sat İnfrasat yöntemi vücudu biçimlendiren ve aynı zamanda incelten bir uygulama cihazı. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Tiyatro: Baş Belası Oyununa Biletiniz!

Hayata küçük bir kahkaha molası vermek istiyorsanız Tiyatro Esen sizi "Baş Belası" ile buluşturuyor. 18 Aralık Yunus Emre Kültür Merkezi'nde; Arda Esen, Çiğdem Batur ve Sedat Bilenler ile keyif dolu anlar sizinle! Oyun Hakkında Tiyatro ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
49 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylere Çözüm!

Bugünün Groupon'u ve CitySun ile istenmeyen tüylerinize elveda diyeceksiniz! Erkeklerin de kullanabileceği Groupon'unuzla farklı bölge ve paket tercihleri de sunan CitySun ile ipeksi bir tene hazır olun!   Küçük Bölge Çene Bıyık  Kulak  ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Tiyatro: Sonbaharı Beklerken Oyununa Biletiniz!

Bugünün Groupon'uyla Sadri Alışık Tiyatrosu Oyuncuları'ndan Çolpan İlhan'ın başrol oynadığı Sonbaharı Beklerken oyununa davetlisiniz. Aşk öyle bir duygu ki, vücudunuzun tüm hücrelerine işler ve çoğu zaman kendi hayatınızın önüne geçer! Bu ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
9,90 TL
Danışmanlık: Geleceğinizi Öğrenmenizi Sağlayacak Yıldızname Yorumlaması!

İşinize yarayacak teknolojik gelişmelerin çoğu gerçekleşti; ancak zaman makinası hala belirsiz. Geleceğe Dönüş, hala sadece bir film olarak hayatımızda yer ederken, geleceğe dair birçok şeyi Bu Groupon ile yıldızname sayesinde ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye Kapadokya Kaya Otel'de Lüks Tatil!

Trafik, gürültü, uzun ofis saatleri ve hayat koşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir hayalin kollarına bırakın Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve keyif bir sabahla ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
34 TL
Ürün: Days In Colours "Renkli Günler" Silikon Elyaf Yorganlar ile Sağlıklı Uykular!

Kimle uyuduğunuz ipuçları barındır. Çizikler kedinizle, soğuk algınlığınız sevgilinizle, romantik komedi filmleriniz yalnız uyuduğunuzu anlatır. Bu Groupon ile tazelenmiş uyanın, mutluluğunuzun ipucu Days In Colours "Renkli Günler" olsun! ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
99 TL
Galata Palace'ta Çift Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Alışveriş, gece yaşamı, tarih ve kültürel etkinliklerin kalbinde konfor ve rahatlıkla buluşmak için bu muhteşem davete kulak verin! Hotel Galata Palace'ta benzersiz konaklama paketleri sizi bekliyor! Otel Özellikleri Hotel Galata Palace ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Aqua Florya Memnuni'de Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'u ile Memnuni'de denize karşı açık büfe kahvaltı ile güne başlamaya ne dersiniz? Kahvaltı yapmak sizin için bir zevkse Memnuni Restaurant denize karşı konumuyla bu zevki sizlere tutkuya dönüştürüyor!  Kahvaltı İçeriği ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
89 TL
Eğlencenin Kalbi Taksim'de, Full House Residence Kalitesi ile Çift Kişilik Konaklama Paket

Bugünün Groupon'uyla; eğlencenin kalbi Taksim'de Full House Residence kalitesi ile benzersiz konaklama seçenekleri sizi bekliyor! Bu lüks tesis, İstanbul'un hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 300 metre mesafededir. Modern dairelerde ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap