Avrupa:Karafırın’da Yılbaşı Pastası |Taksim Ninja’da 2 Kişi Sushi Menü

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 12.12.2012
Yeme/İçme: Karafırın'da Gününüze Tatlı Bir Mola!
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!
Fırsata Bak »
İndirim
35%
Fiyat
22 TL
Doğumgünü gibi kutlama ya da gün içinde tatlıyla gününüze lezzet katmak için taze, kaliteli ve zengin malzemelerle çeşitlendirilmiş bir yaş pasta; bugünün Groupon'uyla Karafırın'dan geliyor! Karafırın, 6 kişilik yaş pasta lezzetini ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
69 TL
Yeme/İçme: Sarayburnu Sur Balık'ta Muhteşem Deniz Manzarasına Karşı Enfes Sofra!

Denize karşı enfes bir sofrayla geçmişi yad edip, sevdiklerinizle bugünü kutlamaya ne dersiniz? Sarayburnu Sur Balık'ta enfes menü ve nefes kesen bir manzara sizinle! Eski dostlara, geçmişin tozlu sayfalarında kalan aşklara, çocukluk ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
49%
Fiyat
330 TL
CMAS Dalgıçlık Eğitimiyle Deniz Altını Keşfedin!

Alternatif aktivite arayışındaysanız, odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor ve balığınızın hareketlerini izlemeye doyamıyorsanız bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, siz de bir balıkadam olabilirsiniz. Türkiye Sualtı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
15,95 TL
Yeme/İçme: Cevahir AVM Carl's Jr.'dan Enfes Menü!

1932 yılında hayatımıza katılan hamburger, o günden bu yana yaşamımızın ve dünyanın en vazgeçilmez lezzetlerinden biri oldu. İki ekmek arasındaki lezzetlerin muhteşem birlikteliği, sizin de gözünüzün önünde keyifle dans ediyorsa, bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Yeme/İçme: Barış Büfe'nin Şubelerinde İndirimli Lezzet!

Bugünün Groupon'uyla 1976 yılından beri hizmet veren Barış Büfe lezzetlerini Groupon'a özel indirimle yakalayabilirsiniz!   Yeni açılan Kozyatağı şubesinde paket servis imkanı da sunan Barış Büfe, sizi enfes tatlarıyla evinizde de ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
449 TL
Yılbaşında Pegasus Uçak Bileti Dahil, Vizesiz 3 Gece 4 Günlük Beyrut Turu!

Sıra dışı ve eğlenceli bir tatil arayışındaysanız Beyrut tam size göre bir yer. Gece hayatı, alışveriş imkanları ve otantik mutfağıyla Beyrut son dönemlerde oldukça cazip bir kent olarak dikkatleri çekiyor. Tur Programı 28/29 Aralık ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
699 TL
2012 Avrupa Dil Ödüllü British English Dil Okulları'ndan 4 Aylık Eğitim!

Dil öğrenmek için yurtdışına gitmenize ya da yabancı biriyle evlilik yapmanıza gerek yok. Bu Groupon ile British English'in 7 şubesinde İngilizce eğitimi sizinle! British English'e 2012 Avrupa Dil Ödülü Ülkemizde İngilizce eğitiminin ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
249 TL
Yeme/İçme: Yılbaşı Hindiniz Sheraton Maslak İstanbul'dan!

Tüm yılın yorgunluğunu, koşturmacasını bir kenara bırakma ve yeni yılın yaklaşmasıyla yenilenme, arınma ve hayatınızda bembeyaz bir sayfa açma zamanı! Bu Groupon ile enfes yılbaşı hindiniz  Sheraton Maslak İstanbul'dan! Yeni yılda ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Estenu Güzellik Salonu'nda Forma Girin!

Yazın forma giren vücudunuza haksızlık etmeyin, kış aylarında da incecik formunuzu kaybetmeyin! Bu Groupon ile Estenu Güzellik Salonu ile tanışın! Medi Sat İnfrasat yöntemi vücudu biçimlendiren ve aynı zamanda incelten bir uygulama cihazı. ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
39 TL
39 TL'ye Tour Bemol'den 25 Ülke için Geçerli Vize Danışmanlık Hizmeti!

Önümüzdeki dönemde bir yurtdışı seyahati planlıyor ve vizeye ihtiyaç duyuyorsanız, formalitelerle uğraşmayın! Vize işlemlerinizi Tour Bemol zamanında halletsin, siz seyahat etmenin keyfini çıkarın! Tour Bemol vize departmanı tarafından ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
8,25 TL
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Tavuk Menü!

Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde birbirinden özel 8 farklı tavuk tabağından seçeceğiniz biri ve Coca Cola menüsü sizinle!   Tavuk tabağı ve Coca Cola ile lezzetli bir öğünün keyfine doyasıya varmak için Kumpiri, 5 şubesinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Etiler Cafe Cadde'de 2 Kişilik Eşsiz Kahvaltı!

Gün en güzel nasıl başlar, derseniz, bunun sırrı bugünün Groupon'unda! Tost çeşitleri, peynirler, sosis, sucuk, yumurta, reçeller, omlet ve dahası ile Etiler Cafe Cadde'de zengin çeşitlerle eşsiz bir açık büfe kahvaltı sizinle! PEYNİR ... devamını gör.

İndirim
26%
Fiyat
89 TL
89 TL'ye Tarihi Sultanahmet Asmalı Hotel'de Çift Kişilik Konaklama Deneyimi!

Eski bir binanın arasından sarkıp size her an göz kırpan Ayasofya, karşısında yüzyıllar boyu eşsiz ihtişamını paylaşmış dillere destan Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, çeşmeler, dikilitaşlar, dünyanın dört bir yanından gelen ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
49 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylere Çözüm!

Bugünün Groupon'u ve CitySun ile istenmeyen tüylerinize elveda diyeceksiniz! Erkeklerin de kullanabileceği Groupon'unuzla farklı bölge ve paket tercihleri de sunan CitySun ile ipeksi bir tene hazır olun!   Küçük Bölge Çene Bıyık  Kulak  ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
9,90 TL
Danışmanlık: Geleceğinizi Öğrenmenizi Sağlayacak Yıldızname Yorumlaması!

İşinize yarayacak teknolojik gelişmelerin çoğu gerçekleşti; ancak zaman makinası hala belirsiz. Geleceğe Dönüş, hala sadece bir film olarak hayatımızda yer ederken, geleceğe dair birçok şeyi Bu Groupon ile yıldızname sayesinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Aqua Florya Memnuni'de Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'u ile Memnuni'de denize karşı açık büfe kahvaltı ile güne başlamaya ne dersiniz? Kahvaltı yapmak sizin için bir zevkse Memnuni Restaurant denize karşı konumuyla bu zevki sizlere tutkuya dönüştürüyor!  Kahvaltı İçeriği ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap