Avrupa: Yeni Yılı Titanic Hotel'de Karşılayın | Fincan'da Brunch

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 18.12.2012
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!
Aktivite: 5* Titanic Hotel'de Yılbaşı Eğlencesi!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
35 TL
İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
174,90 TL
Sevdiklerinizle birlikte yeni yılı karşılamak ve 2013'e mutlu girmek için kusursuz partiyi arıyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! İstanbul'un en şık otellerinden Bayrampaşa Titanic Business Hotel, sizi 5 yıldızlı eğlenceye davet ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
85%
Fiyat
45 TL
Güzellik: StrongLife ile Pürüzsüz Bir Görünüm!

Pürüzsüz bir görünüme kavuşmak için bu Groupon sizi StrongLife uzmanlığıyla buluşturuyor! Klasikleşmiş tüy alma yöntemlerini bir kenara bırakın ve pürüzsüz bir tenin tadını çıkarın! Hiçbir ağrı hissetmeyeceğiniz uygulamalar sizinle! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
34%
Fiyat
198 TL
Aktivite: Ünlü DJ Doğuş Çabakçor Yılbaşında Etiler Cafe Cadde'de!

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor ile sınırsız bir yılbaşı eğlencesine hazır olun! Etiler Cafe Cadde'de sınırsız yerli içkili parti girişi sizinle! Yılbaşı Menüsü BAŞLANGIÇ Somon Füme Ruloları (Avukado, kuşkonmaz, bıldırcın yumurtası ve kırmızı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger'da Güne Güzel Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Arena Park AVM The Hunger'da enfes bir kahvaltıyla güne başlayın! Peynirler, sahanda yumurta, ızgara sucuk, reçel ve dahası ile eşsiz sabah keyfi sizinle! Kahvaltı Menüsü Ezine peyniri Tulum peyniri Taze kaşar Jambon ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
48 TL
Eğitim: Torte Bakery'de Çocuklara ve Yetişkinlere Kurslar!

En güzel hediye, kendi yaptıklarınızdır. Bu Groupon ile sevdiklerinize kendi ellerinizle hazırladığınız nefis tatlarla sürpriz yapın! Torte Bakery'nin profesyonelliği ve pasta konusundaki uzmanlığının sırları, bu Groupon ile sizinle! ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
64 TL
Kış Şartlarında Bile Güvenli Sürüş!

Araba yalnızca güzel havalarda kullanılabilen değil aksine kar-kış demeden hayatı kolaylaştıranlardan sadece biridir. Kış aylarında da keyifle ve güvenle arabanızı kullanmak için Icecat kar ve buzlu yol tutucu bu Groupon ile! Icecat, kar ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
399 TL
Eğitim: İstanbul Lisan Merkezi'nde 4 Dil Öğrenin!

İngilizce'yi biliyorsanız, belki de yeni bir dil öğrenmenin zamanı gelmiş demektir. Bu Groupon ile İspanyolca, Almanca, Fransızca veya Rusça dillerinde eğitimler sizinle! İstanbul Lisan Merkezi, 1982 yılında kurulmuş; Bakırköy Genel Merkez ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
34 TL
Aktivite: Cihangir Kafika'da 2 Kişilik Özel Gösterim Sinema Keyfi!

İstediğiniz film vizyondan kalktı ya da eviniz, arkadaşınızla ya da sevgilinizle film keyfi yapmak için uygun değil. Evinizi uygun hale getirmek için sinema sistemi ya da projeksiyon almanıza gerek yok. Bu Groupon ile Kafika - Kaçırdığınız ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Yeme/İçme: Torte Bakery ile Yeni Yılın En Tatlı Hali!

Çam ağaçları, hediyeler, yılbaşı çoraplarınız hazır; o zaman yılbaşı tatlınız da Groupon'dan! Torte Bakery'nin her biri adeta bir görsel şölen olan eşsiz lezzetteki cupcake'leri, kurabiyeleri ve pastaları yeni yıl kutlamalarında evinizde! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14 TL
Yeme İçme: Siirt'in En Güzel Lezzetleri Sofranızda!

Türk mutfağının en zengin mutfaklarından birine sahip olan Siirt'in bilinen en ünlü lezzeti büryan kebabıdır. Yapımının zorluğu ve ustalık gerektirmesi nedeniyle, özellikle İstanbul'da çok nadiren bulabileceğiniz büryan kebabı ve diğer ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Şişli StrongLife'ta Kış Aylarında da İncecik Olun!

Kış aylarında kalın pantolonlar, uzun etekler giyip, kilolarınızı saklama çabalarına girmek yerine bugünün Groupon'uyla incecik ve formda olun! Bu Groupon ile StrongLife'ta incelme paketleri sizinle! Siz de fazlalıklarınıza veda etmek ve ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
48 TL
Spor: Ananda Marga Yoga Derneği'nde Yoga ve Pilates!

Kış ayları hareketsizliğin arttığı, kilo hanesinin fazlalaştığı zamanlar. Bunun önüne geçmek ve hem sağlıklı, hem formda olmak için bu Groupon tam size göre! Ananda Marga Yoga Derneği'nde yoga ya da pilates sizinle! Ananda Marga Yoga ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Aktivite: Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Yılbaşı Gecesi Maslak Sheraton Valentin'e!

Yılbaşında muhteşem bir partiye hazır olun! Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Maslak Sheraton Valentin'de sınırsız yerli-yabancı içki eşliğinde dolu dolu bir eğlence sizinle! Yılbaşında sınırsız eğlenceye ne dersiniz? 2012 yılına "en güzel ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
22 TL
Yeme/İçme: Karafırın'da Gününüze Tatlı Bir Mola!

Doğumgünü gibi kutlama ya da gün içinde tatlıyla gününüze lezzet katmak için taze, kaliteli ve zengin malzemelerle çeşitlendirilmiş bir yaş pasta; bugünün Groupon'uyla Karafırın'dan geliyor! Karafırın, 6 kişilik yaş pasta lezzetini ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Güzellik: New York Güzellik'te İstenmeyen Tüylerden Kurtulun!

Kısacık etekler, tiril tiril elbiseler ve şortları istediğiniz zaman giymek artık hayal değil; çünkü bugünün Groupon'uyla New York Güzellik'te tüylere ve batıklara veda ederek pürüzsüzlüğü keşfedeceksiniz! İstenmeyen tüylerinizden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Aktivite: Buzun Üstünde Bambaşka Bir Dünya!

Bembeyaz bir sonsuzluğun üzerinde gönlünüzce; ama dikkatle hareket etmenin en eğlenceli hali; buz pateni... Bu keyfi arkadaşlarınızla birlikte doyasıya yaşamak için Metrocity Icessporto'ya davetlisiniz! Hafta içi ve hafta sonu giriş ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
49 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylere Çözüm!

Bugünün Groupon'u ve CitySun ile istenmeyen tüylerinize elveda diyeceksiniz! Erkeklerin de kullanabileceği Groupon'unuzla farklı bölge ve paket tercihleri de sunan CitySun ile ipeksi bir tene hazır olun!   Küçük Bölge Çene Bıyık  Kulak  ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap