Size Özel Kanvas Tablo 9,90tl|Navigasyon Cihazı|Arzum Bebbe Ateşölçer

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 20.12.2012
Fotoğraflarınızı Sanat Eserine Dönüştürün!
Telefunken TLF GPS 350 5" Navigasyon Cihazı 300 TL Yerine 159,90 TL!
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
"Anılarım ve fotoğraflarım benim için en büyük sanat eseri" diyorsanız bugünün Groupon'una göz atın, fotoğraflarınız gerçek bir esere dönüşsün! Mim Reklam fotoğraflarınızı kanvas tuvale basıyor ve şık bir tablo olarak adresinize getiriyor. ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
159,90 TL
Son yıllarda hayatımıza girerek vazgeçilmezlerimiz arasında yer alan, yaşamı kolaylaştıran cihazlardan biri olan navigasyon sayesinde, bilmediğimiz yollarda saatlerce dolanarak, gideceğimiz adresi aramaktan kurtulduk! Bugünün Groupon'u ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
36%
Fiyat
48 TL
Arzum AR 863 Bebbe Konuşan Ateş Ölçerle En Güvenilir Sonuçlar Elinizde!

Bebeğinizin ateşini alnından öperek ölçmeye çalışıyorsanız muhtemelen bebeğiniz ebeveynlerinin hastalıkları sevgiyle tedavi etmeye çalışan fazla iyi niyetli insanlar olduğunu düşünebilir.  Bugünün Groupon'ununu yakalayın, bebeğinizin ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
29,90 TL
2013 Ajandanız Yalnızca Size Özel!

Bugünün Groupon'u yalnızca size özel 2013 ajandaları sizinle buluşturuyor. Kapaklarına dilediğiniz fotoğrafı, adınızı, soyadınızı bastırabileceğiniz üç ayrı ajanda modeli Fottom.com'da sizi bekliyor! Dilediğiniz modeli seçin, 2013'te size ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
33,90 TL
Saç Dökülmesini Engelleyen Zeth Serum ile Güçlü ve Sağlıklı Saçlar!

Bugünün Groupon'uyla saç dökülme problemini geride bırakın, gür, sağlıklı ve canlı saçlara sahip olun! Etkinliği klinik testlerle kanıtlanmış ve güçlü aktif bileşenlere sahip Zeth saç serumu tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinize ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
18,90 TL
Kış Aylarının Vazgeçilmezi Kadın ve Erkek Şal Modelleri!

Bazen görünümünüzü tamamlamak, bazen de ısınmak için kış mevsiminde vazgeçemediğiniz şallar, birbirinden şık modelleri ile Groupon'da! Daisymoda.com, soğuk havalarda sizi sımsıcak saracak, aynı zamanda şık görünmenizi sağlayacak kışlık ya ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
3 TL
Ambalaj Tasarımları Size Ait Kişiye Özel Rengarenk Şekerler, Leziz Drajeler!

Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinize kendilerini ayrıcalıklı hissettirin, ambalajlarını sizin tasarlayabileceğiniz Logofood.com şeker ve drajeleriyle lezzet ve farklılığı bir arada sunun! Özel günlerde hediye seçimi konusunda zorlananlar, ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
İncelmek ve Güçlenmek İçin Günde Yalnızca 10 Dakika!

Dilediğiniz bedene kavuşmak için ninenizin bitki karışımlarını kullanmanıza ve belinizi sarıp sarmalayarak uykuya dalmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla AbTronicX2 zayıflama kemeri sizlerle!  Benzersiz "Çifte Kanal Teknolojisi" ile ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
129 TL
Asha Diamonds ile Soluk Kesen Işıltı!

Seyrine doyulmaz bir gün batımı ya da eğlenceli su sporları soluğunuzu kesebilir. Ama hiçbir şey zarif bir tek taşa hissedeceklerinizin yerini tutmayacaktır. Bugünün Groupon'u Asha Diamonds'ın el yapımı zevkli tek taş yüzük tasarımlarını ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Android 4.0 Telefunken Tablet PC ile Yepyeni Bir Deneyim!

Telefunken'in yeni tablet PC'si ile teknoloji yeniden deneyimlemek, benzersiz bir tasarım keşfetmek ve kişisel eğlence dünyanızı tüm hafifliğiyle her yere götürebilmek için bugünün Groupon'una göz atın! Android 4.0 Telefunken TPC 710 ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
64 TL
Kış Şartlarında Bile Güvenli Sürüş!

Araba yalnızca güzel havalarda kullanılabilen değil aksine kar-kış demeden hayatı kolaylaştıranlardan sadece biridir. Kış aylarında da keyifle ve güvenle arabanızı kullanmak için Icecat kar ve buzlu yol tutucu bu Groupon ile! Icecat, kar ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
31,90 TL
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
360 Derece Dönen Kılıflar, Smart Cover'larla iPad ve Galaxy Tab'lerinize Maksimum Koruma!

iPad ve Samsung Galaxy Tab'lerinizin ilk günkü halini uzun yıllar korumasını istiyorsanız bugünün Groupon'u maksimum korumayı estetik kılıflarla sizinle buluşturuyor. iPad 2 ve 3, iPad Mini, Samsung Galaxy Tab1 ve 2 için 360 derece ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
54,90 TL
%100 Pamuk Rengarenk Battaniyeler ile Sıcacık Gecelerin Keyfini Sürün!

Bugünün Groupon'uyla kışı rengarenk, %100 pamuk battaniyelere sarılarak geçirebilir; rahat bir uykunun keyfini çıkarırken, aynı zamanda soğuk günleri sıcacık ve yumuşacık battaniyelerinizle keyifli zamanlara dönüştürebilirsiniz. Tamamen ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
18 TL
Cüzdan Tipi iPhone 4 ve Samsung Galaxy S3 Kılıfları!

Cep telefonlarıyla birlikte ortaya çıkan zorluklardan biri de cüzdan, anahtarlık gibi cepte taşınan eşyalardan vazgeçerek cep telefonu koycak uygun bir yer bulmaktır. Bugünün Groupon'uyla birbirinden şık iPhone ve Samsung Galaxy S3 ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
33,90 TL
12'li Aksesuar Setiyle Samsung Galaxy S3'ünüz Kusursuz!

Bugünün Groupon'u Samsung Galaxy S3 sahiplerine muhteşem bir aksesuar seti sunuyor.  USB data kablosundan araç şarjına, fileli kapaktan mikrofonlu kulaklığa 12'li aksesuar seti ile kaliteli iletişimi ve üst düzey performansı bir tıkla ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
18 TL
Tüm Samsung Galaxy ve iPhone'lar ile Uyumlu Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla Samsung Galaxy ve iPhone telefonlarınız hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma altında olacak!  %100 gerçek deri, darbelere karşı dayanıklı, kalıp kesimiyle cihazınızla muhteşem uyum sağlayacak ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
58,90 TL
Her Yaşa Hitap Eden Uzaktan Kumandalı Spor Arabalar!

Oyuncakçılar, çoğu zaman çocuklar için hediye almaya gelip aslında kendi de oynayabileceği oyuncaklar seçen yetişkinlerin yeridir. İçeride onlarca oyuncakla oynayan yetişkin, sonunda çocuğun oynayabileceği bir oyuncak seçip, saatler ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
İz Bırakmayan Dikişsiz Külotlar ile Kusursuz Görünün!

Dışardan mükemmel görünüyor olabilirsiniz ama içinizde sizi huzursuz eden birşeyler varsa bugünün Groupon'una göz atın! İz bırakmayan dikişsiz külotlar ile tüm kıyafetlerinizin içinde kusursuz görünümü yakalayın! Üç farklı model ve beden ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
10,90 TL
Purse Brite Çanta Düzenleyicisi İle Çantanızda Aradığınızı Hemen Bulun!

Acil ihtiyacınız olan anahtarı veya kredi kartını bulmak için dakikalarca çantanızı karıştırmaktan bıktıysanız, bugünün Grouponu ile Purse Brite sizi bu zahmetten kurtacak ve size zaman kazandıracak! Purse Brite özellikle büyük ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap