Avrupa:Deniz Üstünde AçıkBüfe Kahvaltı|Kaburga Sofrası'nda 2 Kişi 33tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 07.12.2012
Yeme/İçme: Aqua Florya Memnuni'de Açık Büfe Kahvaltı Keyfi
Yeme/İçme:Kaburga Sofrası'nda 2 Kişilik Leziz Menü
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Bugünün Groupon'u ile Memnuni'de denize karşı açık büfe kahvaltı ile güne başlamaya ne dersiniz? Kahvaltı yapmak sizin için bir zevkse Memnuni Restaurant denize karşı konumuyla bu zevki sizlere tutkuya dönüştürüyor!  Kahvaltı İçeriği ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Hayatımızın küçük detayları gibi görünüp büyük yer kaplar uyku ve yemek. Her ikisinde de günün stresini, koşturmacasını, sıkıntısını atmaya çalışır; ne zaman kötü hissetsek onlara sarılırız. İşte Kaburga Sofrası'nın sizlere sunacağı leziz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
78%
Fiyat
48 TL
Spa: Titanic Business Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
35 TL
Eğitim: Cam Ocağı Vakfı'nda Cama Hayat Verin!

Bugünün Groupon'uyla Cam Ocağı Vafı'nda cama hayat verecek, dilediğiniz şekle getirerek hiç yaşamadığınız bir deneyim kazanacaksınız! Gelin, camdan yeni yıl süslerinizi ustalarin eşliğinde sizin seçtiğiniz renklerde üfleyin.  Hem eğlenin ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
8 TL
Yeme/İçme: Komşu Burger'den Kömür Ateşinde Lezzetler!

Bugünün Groupon'uyla kömür ateşinde cızır cızır pişen etlerin hamburgere dönüşmesini izleyebilir, hiçbir yerde tatmadığınız bu lezzeti Komşu Burger'in patatesi ve içeceği ile birlikte taçlandırabilirsiniz! Bugün ne yesem sorusu sizin için ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: "Küçük Adam Ne Oldu Sana?" Oyunu Sahnede!

Bugünün Groupon'u ile sizleri Sadri Alışık Tiyatrosu'ndan ''Küçük Adam Ne Oldu Sana?'' oyununa davetlisiniz! Tüm işlerinize, koşuşturmalarınıza kısa bir ara verin ve kendinize sanat dolu bir gün ayırın! Sanat dünyasının en öneli ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Bakım: Psiko Akademi'nin Refleksoloji Uygulamaları ile Daha Mutlu Bir Yaşam!

Bugünün Groupon'uyla hayatınızı büyük ölçüde etkileyen sıkıntılarınızdan ve rahatsızlıklarınızdan bir çırpıda kurtulabilir, daha sağlıklı, mutlu ve pozitif bir hayata Psiko Akademi'nin uzman eğitmenleri eşliğinde yelken açabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
8,25 TL
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Tavuk Menü!

Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde birbirinden özel 8 farklı tavuk tabağından seçeceğiniz biri ve Coca Cola menüsü sizinle!   Tavuk tabağı ve Coca Cola ile lezzetli bir öğünün keyfine doyasıya varmak için Kumpiri, 5 şubesinde ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Radisson Blu Hotel Istanbul Asia'da Sushi Workshop'u!

Her gün internet başına oturup ya da yemek kitaplarını karıştırıyor, sevdiklerinize yepyeni tariflerle lezzet sunmak istiyor fakat yemeği tutturamıyorsanız ya da artık klasikleşmiş yemeklerden sıkılıp yepyeni bir dünya mutfağı ile ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
89 TL
Eğitim: Her Güne Bir Mutfak!

Dünyaca ünlü şeflerin ve Türkiye'nin en maharetli mutfak ustalarının eğitim verdiği Istanbul Culinary Institute, sizi her gün bir dünya mutfağının en muhteşem lezzetlerini keşfetmeye davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla tüm sevdikleriniz, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Yeme İçme: Balmumcu 34Buçuk'un Tüm Menüsü Sofranızda!

Yemek yemek kimileri için anı geçiştirmenin bir yolu, kimileri içinse her saniyesinin tadına varılması gereken bir ritüeldir. Bugünün Groupon'u kusursuz bir ritüel için, Balmumcu 34Buçuk'un tüm menüsünü önünüze seriyor! Balmumcu'daki ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi, İstanbul Halk Tiyatrosu sahnesinde! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Etiler Cafe Cadde'de 2 Kişilik Eşsiz Kahvaltı!

Gün en güzel nasıl başlar, derseniz, bunun sırrı bugünün Groupon'unda! Tost çeşitleri, peynirler, sosis, sucuk, yumurta, reçeller, omlet ve dahası ile Etiler Cafe Cadde'de zengin çeşitlerle eşsiz bir açık büfe kahvaltı sizinle! PEYNİR ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu, "Beni Yeniden Sev" Oyunuyla Sahnede!

Ali Poyrazoğlu ve güçlü oyuncu kadrosunun oyunu bugünün Groupon'uyla seyircisi ile buluşacak. Hep çok beğenilen oyunlarla seyircisini buluşturan Ali Poyrazoğlu yine efsane olacak bir oyunla yola devam ediyor. İspanyol Tiyatrosunun Çehov'u ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
12 TL
Aktivite: Tiyatro Kılçık'ın Müthiş Komedisi "Düğünde Panik" Oyununa Bilet

Kurulduğu 1998 yılından beri izleyicileri birbirinden başarılı oyunları ve sahne performanslarıyla kahkaha rüzgarıyla buluşturan Tiyatro Kılçık, 28 Ocak'a kadar her pazartesi Taksim Old City Comedy Club'da! Siz de bu müthiş komedinin ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap