Avrupa: Grand Haliç'te Masaj 29,90tl | 9,90tl’ye Sinema Cinemaximum'da

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 09.12.2012
Bakım: Beyoğlu Grand Hotel Haliç'te Yenilenin!
Yeme/İçme: Karaköy Sub Hotel Via Vai Cafe'de 2 Kişilik Lezzetler!
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Bugünün Groupon'uyla Grand Hotel Haliç'te ruhunuzu ve bedeninizi yenileyin! Grand Hotel Haliç'in güler yüzlü ve alanında uzman çalışanları tüm güzellik ve bakım ihtiyaçlarınıza cevap vermek üzere sizleri bekliyor!   Masaj ve Bakım ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
39 TL
Bugünün Groupon'undan lezzet çıkıyor! Karaköy Sub Hotel Via Vai Cafe'de sevdiklerinizle haftanın her günü yararlanabileceğiniz enfes tatlarla olağan gününüzü şölene dönüştürebilirsiniz. Lezzelerine olduğu kadar benzersiz iç dekorasyonuna ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Konser: Cazın Ustalarından Kerem Görsev, Trump Towers Mall'da!

Bugünün Groupon'uyla cazın usta isimlerinden Kerem Görsev eşliğinde unutulmaz bir konser sizi bekliyor! Caz, hızlı akıp giden hayatın içinde açılan sakin ve dinlendirici bir dünya gibidir. Dışarıda ne olursa olsun, yumuşak melodileri kendi ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Aqua Florya Memnuni'de Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'u ile Memnuni'de denize karşı açık büfe kahvaltı ile güne başlamaya ne dersiniz? Kahvaltı yapmak sizin için bir zevkse Memnuni Restaurant denize karşı konumuyla bu zevki sizlere tutkuya dönüştürüyor!  Kahvaltı İçeriği ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
8,25 TL
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Tavuk Menü!

Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde birbirinden özel 8 farklı tavuk tabağından seçeceğiniz biri ve Coca Cola menüsü sizinle!   Tavuk tabağı ve Coca Cola ile lezzetli bir öğünün keyfine doyasıya varmak için Kumpiri, 5 şubesinde ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
58 TL
Bakım: Angelik Form'da Sınırsız Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'u ile yıllara meydan okuyabilir, yılların cildinizde yarattığı etkileri ve izleri silerek yepyeni bir cilde kavuşabilirsiniz. Angelik Form'un profesyonel uygulamalarıyla cildiniz nefes alacak, pürüzsüzleşecek ve yumuşacık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Etiler Cafe Cadde'de 2 Kişilik Eşsiz Kahvaltı!

Gün en güzel nasıl başlar, derseniz, bunun sırrı bugünün Groupon'unda! Tost çeşitleri, peynirler, sosis, sucuk, yumurta, reçeller, omlet ve dahası ile Etiler Cafe Cadde'de zengin çeşitlerle eşsiz bir açık büfe kahvaltı sizinle! PEYNİR ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
109,90 TL
Philips LivingColors Renk Cümbüşü ile Evinizin Her Bir Köşesinde!

Dünyanın bütün renklerini keşfedin ve Philips LivingColors ile yeryüzünün gizemine ulaşın! Romantik anlarda, partilerde, odanızda farklı bir atmosfer yaratmak istediğinizde; gökkuşağını kıskandıracak renkler sizinle! PARLAK BEYAZ Genel ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
79 TL
Eğitim: Fotoğrafı Profesyonellerden Öğrenin!

Bugünün Groupon'uyla dijital fotoğrafçılığa ilk adımınızı atın! İstanbul Fotoğraf Akademisi'nin profesyonel eğitmenleri eşliğinde eğitime katılın, hayatı kendi objektifinizden fotoğraflayın! Alanında yetenekli ve deneyimli eğitmenleri ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
48 TL
Spa: Titanic Business Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
24,90 TL
Güzellik: Rixos Hotel İçi Hair Saloon ile Bakımlı Saçlar, Güzel Tırnaklar!

Bugünün Groupon'uyla Rixos Hair Saloon sizi güzelliğinize güzellik katacak uygulamalarla buluşturuyor! Dilediğiniz güzellik paketini seçin, saçlarınızı şekillendirin, tınaklarınızı güzelleştirin!   Güzellik Paketleri Manikür-pedikür Kesim ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
19 TL
Çocuklarınıza Işıklı Rüyalar!

Ninja kaplumbağalarla büyüyen bir neslin çocukları da kaplumbağalarla tanışmalı diyorsanız, bugünün Groupon'uyla çocuğunuz kaplumbağalarla masal gibi bir yolculuğa çıkacak! Kaplumbağanız renk değiştiren ışıkları ile tavanınızı renkten ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
8 TL
Yeme/İçme: Komşu Burger'den Kömür Ateşinde Lezzetler!

Bugünün Groupon'uyla kömür ateşinde cızır cızır pişen etlerin hamburgere dönüşmesini izleyebilir, hiçbir yerde tatmadığınız bu lezzeti Komşu Burger'in patatesi ve içeceği ile birlikte taçlandırabilirsiniz! Bugün ne yesem sorusu sizin için ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
36 TL
Yeme/İçme: Ahmet Rasim Ocakbaşı'nda 2 Kişilik Enfes Menü!

Ocakbaşı severlere kaliteli hizmet verme amacıyla 1996'da açılan Ahmet Rasim Ocakbaşı, sizleri bugünün Groupon'uyla enfes bir ziyafete çağırıyor!   2, 4 ve 6 kişilik menü seçeneklerinden dilediğinizi seçebileceğiniz menünüzde mezelerden ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi, İstanbul Halk Tiyatrosu sahnesinde! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap