Sultanahmet | Vize Hizmeti | Yılbaşında Yurtdışı | İngilizce Öğrenin

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 11.12.2012
89 TL'ye Tarihi Sultanahmet Asmalı Hotel'de Çift Kişilik Konaklama Deneyimi!
39 TL'ye Tour Bemol'den 25 Ülke için Geçerli Vize Danışmanlık Hizmeti!
Fırsata Bak »
İndirim
26%
Fiyat
89 TL
Eski bir binanın arasından sarkıp size her an göz kırpan Ayasofya, karşısında yüzyıllar boyu eşsiz ihtişamını paylaşmış dillere destan Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, çeşmeler, dikilitaşlar, dünyanın dört bir yanından gelen ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
39 TL
Önümüzdeki dönemde bir yurtdışı seyahati planlıyor ve vizeye ihtiyaç duyuyorsanız, formalitelerle uğraşmayın! Vize işlemlerinizi Tour Bemol zamanında halletsin, siz seyahat etmenin keyfini çıkarın! Tour Bemol vize departmanı tarafından ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
449 TL
Yılbaşında Pegasus Uçak Bileti Dahil, Vizesiz 3 Gece 4 Günlük Beyrut Turu!

Sıra dışı ve eğlenceli bir tatil arayışındaysanız Beyrut tam size göre bir yer. Gece hayatı, alışveriş imkanları ve otantik mutfağıyla Beyrut son dönemlerde oldukça cazip bir kent olarak dikkatleri çekiyor. Tur Programı 28/29 Aralık ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
799 TL
Uçak Bileti Dahil 3 Gece Konaklamalı Dubai Turu

Televizyonda hep gördüğünüz ve merak ettiğiniz Burj Al Arab'ı yakından izlemeye ve hatta fotoğrafını çekmeye ne dersiniz? Peki ya Dubai'de çölde uzun bir yürüyüş yapmaya? Günün her anı yaşayan, dillere destan Dubai'de muhteşem bir tura ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Türkiye'nin İlk Organik Oteli, İstanbul'un Kalbinde 99 TL'ye Sizleri Bekliyor!

Şehir hayatının kalabalığı, gürültüsü ve kirliliğinden arınmak isteyenler ya da doğallığa ve saflığa özlem duyanlar için organik konseptli Five Boutique Hotel müthiş bir fırsatla kapılarını açıyor! Bugünün Groupon'uyla başınızı ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
139 TL
Ağva Acqua Verde Hotel'de Romantik Kaçamak!

Dizilere ev sahipliği yapan Acqua Verde Hotel, yeşilin maviyle buluştuğu Ağva'da, Göksu'nun yanıbaşında konumlanmış 10 dönüm arazi içinde bir cennet. Bugünün Groupon'uyla yeryüzünde cenneti yaşayın! Orman ve dere manzaralı otelde deniz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
419 TL
İrlanda'da Hem İngilizce Öğrenin Hem Tatil Yapın! 1 Yıl Boyunca Geçerli!

Bugünün Groupon'uyla İngilizce'yi İrlanda'da öğrenin! NED Training Center ile 2, 4 ve 6 haftalık İngilizce eğitimlerine katılın; hem Avrupa'nın en canlı şehirlerinden birinde tatil yapın, hem de İngilizcenizi mükemmelleştirin! Dublin şehir ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1599 TL
Yılbaşında THY ile 7 Gece Konaklamalı Benelux&Paris Turu!

Bugünün Groupon'uyla rüya gibi bir hafta geçirebileceğiniz, THY güvencesiyle uçacağınız, Paris'ten Amsterdam'a sokak sokak gezeceğiniz, konforlu otellerde konaklayacağınız dört dörtlük bir yılbaşı dönemi sizi bekliyor! Tur Programı (26 ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye Kapadokya Kaya Otel'de Lüks Tatil!

Trafik, gürültü, uzun ofis saatleri ve hayat koşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir hayalin kollarına bırakın Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve keyif bir sabahla ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Büyükada Prince Hotel'in Çift Kişilik Davetine Kulak Verin ve Huzur Bulun!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada The Prince Hotel'de çift kişilik konaklama paketinizle hem aşk dolu, hem eğlenceli bir tatilin keyfini sürün! Deniz'e sıfır konumu ile İstanbul'un büyüleyici manzarasına karşı konaklama ayrıcalığı sunan The ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
119 TL
İzmir Yıldızhan Otel'de Keyfin Doruklarında 2 Kişilik Tatil!

İzmir'in kalbinde yer alan dört yıldızlı Yıldızhan Otel'in ister spasında huzur dolu bir gün geçirin, ister lüks odalarında sevdiğinizle birlikte harika bir tatil! Gündelik stresinizden biraz olsun arınabilir, leziz kahvaltıyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
160 TL
160 TL'ye İspanya Estrella Albatros Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Tüm sokaklarından yaz-kış yükselen romantik melodileri ve hayranlık duygusunun büyük tepkilerle ifade edildiği büyüleyici sanat eserleri ile İspanya bir Akdeniz tanrıçası.  Bugünün Groupon'uyla Estrella Albatros Hotel'de benzersiz ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Tarihi Yarımadanın Kalbinde 2 Kişilik Zengin Konaklama Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Sokullu Paşa Hotel'de benzersiz bir konaklama deneyimi sizi bekliyor! Sokullupaşa Konağı, Sokullu Mehmet Paşanın 1565 yılında Sadrazamlığa yükselmesinin ardından Kanuni Sultan Süleyman'ın emri ile inşa edilmiştir. ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
99 TL
Galata Palace'ta Çift Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Alışveriş, gece yaşamı, tarih ve kültürel etkinliklerin kalbinde konfor ve rahatlıkla buluşmak için bu muhteşem davete kulak verin! Hotel Galata Palace'ta benzersiz konaklama paketleri sizi bekliyor! Otel Özellikleri Hotel Galata Palace ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Lifeport Bungalovlarda, Doğanın Kucağında Zengin Konaklama Paketi! Yılbaşında da Geçerli!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
89 TL
Eğlencenin Kalbi Taksim'de, Full House Residence Kalitesi ile Çift Kişilik Konaklama Paket

Bugünün Groupon'uyla; eğlencenin kalbi Taksim'de Full House Residence kalitesi ile benzersiz konaklama seçenekleri sizi bekliyor! Bu lüks tesis, İstanbul'un hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 300 metre mesafededir. Modern dairelerde ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
79 TL
Harbiye Residence'ta Stil ve Konfor Bir Arada!

Bugünün Groupon'u Harbiye Residence'ta benzersiz konaklama paketleri ile size stil ve konforu bir arada sunuyor! Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne yürüyerek 5 dakikalık bir mesafede olan Harbiye Residence, İstanbul'un kalbinde yer ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
99 TL
Ada Home Taksim'de Çift Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'uyla tüm sorumluluklarınızı bir iki günlüğüne unutun ve kendinizi Ada Home Taksim Residence'ta konforun ve eğlencenin kucağına bırakın! Ada Home, Taksim Meydanı'na sadece 300 metre mesafede, restore edilmiş cumbalı tarihi ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye 4. Levent Elegance Residence'ta Çift Kişilik Konfor ve Keyif Dolu Konaklama!

Bütçenize uygun tatil yapmak için Beşiktaş Meydanı'nda çadır kurmaya çalışmak büyük bir risk olabilir. Bu Groupon ile 4. Levent'te yer alan Elegance Residence'ta eşsiz bir tatil sizi bekliyor! Modern, ferah ve çağdaş bir yaklaşımla ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
Eğlencenin Kalbi Taksim Orient Aparts'ta 2 Kişilik Konaklama Deneyimi Sizi Bekliyor!

Eğlencenin kalbi Taksim'de yer alan Orient Aparts sizi benzersiz konaklama deneyimine davet ediyor! Orient Aparts, Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nin canlı sokaklarına sadece 200 metre mesafede merkezi bir konuma sahiptir. Tesisin ses ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ağaoğlu My Village Residence'ta Islak Alan Kullanımı ve Odaya İkramla Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Ağaoğlu Hotels standartlarında, butik otel konseptinde bir tatile davetlisiniz! My Village Residence'ta çift kişilik konaklama, odaya meyve ve şarap ikramı ve daha birçok imkan sizleri bekliyor!   Groupon'unuzla 2007 ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap